La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
@cholismo шо ќе кажеш за шлогот шо го добил админот ваш на социјалните мрежи? :icon_lol:
Не сум во тек, сега се прибирам дома, сеа ќе видам, ама да не ме мани и мене шлог ми е
Автоматски споено мислење:

Ауууу па нема појако хахаха
Скапаа Барселона за Алварез а сигурна сум колкава циганштерија се кога се работи за трансфери дека некоја срамна понуда имаат испратено за Алварез од таму и постовите на админот, ако така треба :aplauz:

Кој им го хакнал акаунтот? :D

Не сум во тек, сега се прибирам дома, сеа ќе видам, ама да не ме мани и мене шлог ми е
Автоматски споено мислење:

Ауууу па нема појако хахаха
Скапаа Барселона за Алварез а сигурна сум колкава циганштерија се кога се работи за трансфери дека некоја срамна понуда имаат испратено за Алварез од таму и постовите на админот, ако така треба :aplauz:

100 милиони евра беше денешната понуда, далеку од срамна. Атлетико ја одби и бара минимум 125 плус некои бонуси.

Ако се оствари трансферот ќе биде секако околу 130 минимум. Се спомнува и Силва во Атлетико, можен е некој компромис да има и со тој трансфер.

Или некое дете им го води акаунтот или е хакнат или пак се надвор од умот овие. Типувам на третото :pos:

Каков сељачки тим, мајко мила.
Се налутиа што некој им го сака играчот и им праќа 100 милиони понуда.

Да сум јас Деко сеа, се откажувам одма и нека им седи незадоволен играч и на крај како Феликс ќе продадат за 25 милиони.
Титула секако нема да видат и они и Алварез ако не искочи од тој затвор.

П.С. Криво им е изгледа дека Силва ќе им го собереме, за без пари. Играчите избираат проект пред затвор.

Плот твист: Чолка го води профилот знае она шпански, а овде се прави дека сега се приберала дома.:гик:

Плот твист: Чолка го води профилот знае она шпански, а овде се прави дека сега се приберала дома.:гик:
Па со оглед на какви глупости се пишуваат нема да бидам изненаден, малкумина имаат таков талент. :D

Шо ви е бе, какви глупости правите со играчи изминативе години орден треба на админот да му дадат.
Никаква понуда не била испратена до клубот туку типично клошарско удварање од страна на вашите ѓупци, стандарно би рекла.

Ене ги сите сега и други клубови го продолжија трендот, дури и Бетис мајтап си игра со вас :свиркам:
А и Алварез е за стап, од него се почна, ама не му кажале дека вашите се цигани и немаат сол в очи да си турат :)

Шо ви е бе, какви глупости правите со играчи изминативе години орден треба на админот да му дадат.
Никаква понуда не била испратена до клубот туку типично клошарско удварање од страна на вашите ѓупци, стандарно би рекла.

Ене ги сите сега и други клубови го продолжија трендот, дури и Бетис мајтап си игра со вас :свиркам:
А и Алварез е за стап, од него се почна, ама не му кажале дека вашите се цигани и немаат сол в очи да си турат :)
А у...

Немам шо да додам :love:
Чим бенџани мверувари вака пиша, тогаш ок. :icon_lol:

Како тоа дека не смеат да преговараат со агентите?
Како да дознаат дали играчот сака да дојде во клубот?
И го спомнуваат Фабрицио бе, он најисфилтрирани информации дава, само кога ептен е сигурен, посебно за Барса.
Убаво пиша човекот, Барселона спрема понуда и најверојатно тоа ќе 100 милиони. Толку беше.
Тоа што Алварез им кажал дека сака да оди во Барса, што е клубот крив?

Тешете си се со твитови, тоа ви се едините "титули" години наназад, а Бога ми и нанапред.

Чим бенџани мверувари вака пиша, тогаш ок. :icon_lol:

Како тоа дека не смеат да преговараат со агентите?
Како да дознаат дали играчот сака да дојде во клубот?
И го спомнуваат Фабрицио бе, он најисфилтрирани информации дава, само кога ептен е сигурен, посебно за Барса.
Убаво пиша човекот, Барселона спрема понуда и најверојатно тоа ќе 100 милиони. Толку беше.
Тоа што Алварез им кажал дека сака да оди во Барса, што е клубот крив?

Тешете си се со твитови, тоа ви се едините "титули" години наназад, а Бога ми и нанапред.
Не е проблем ако некој клуб е заинтересиран за некој играч и достави понуда за истиот ама вие сте далеку од џентлменство кога станува збор за трансфери. Прво заради финансиската состојба, немате пари па пробувате нешто на рати, па бонуси, па дс вклучиме играч итн. а клаузулата на играчот е јасна.

Второ, секогаш пробвате на нај расипан начин да дојдите до играчот, преку ваши квази новинарчиња, преку други играчи, пуштате муви, и ако ве одеби играчот или клубот ќе излезите и стандард изјава : не, не сме испратиле ние никогаш понуда за играчот "

Се знае како се преговара за играч, испраќаш понуда преку агентот и чекаш одговор, кај вас такво нешто не постои.
Со Гризман скришно преговаравте исто, со Фабрегас ако не се лажам исто, со еден куп играчи истите фори клошарски.

Не е проблем ако некој клуб е заинтересиран за некој играч и достави понуда за истиот ама вие сте далеку од џентлменство кога станува збор за трансфери. Прво заради финансиската состојба, немате пари па пробувате нешто на рати, па бонуси, па дс вклучиме играч итн. а клаузулата на играчот е јасна.

Второ, секогаш пробвате на нај расипан начин да дојдите до играчот, преку ваши квази новинарчиња, преку други играчи, пуштате муви, и ако ве одеби играчот или клубот ќе излезите и стандард изјава : не, не сме испратиле ние никогаш понуда за играчот "

Се знае како се преговара за играч, испраќаш понуда преку агентот и чекаш одговор, кај вас такво нешто не постои.
Со Гризман скришно преговаравте исто, со Фабрегас ако не се лажам исто, со еден куп играчи истите фори клошарски.
Не ве разбирам шо плачете, има интерес за ваш играч истиот има желба да игра за Барса и се дигна фама ради тоа пошо е страшен играч. Почнавте одма да кенкате како Барса дигнала волку медиуми и се знаела цифрата за која се преговарала не знам шо. Со постовиве на официјална страна си докажувате дека сте лоши лузери за све буквално буквално имате појше постови на инста на темава него ли трофеи у задњни 10 години ова мемињава стварно не ве разбирам која е потребава од ова. На страна све буквално твојот клуб кажува немало пратена понуда за играчот а има.

Back
На врв Bottom