Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не се работи за откупната клаузула колку што се работи за платата.
Со заминувањето на Лева се во регулација со ферплеј на Ла Лига, сега можат што сакаат да прават.
Полесно е да го купат Гордон што на крај испаѓа за 50 милиони и нешто го земале со тоа што Абде кои што Барса сеуште држи % иде во Нукасл,
Вирџили исто дете на Барса ќе го замени Абде во Бетис кои што и за него имаат %.

Рашфорд едноставно зима превисока плата еве сега Јунајтед ќе игра лш и место 325к неделно 450к ќе зима
превисока плата и ќе фаќа простор на ферплеј а други позиции ќе крцаат, 15 милиони се премногу за некој што ќе биде ротација.

Очигледно Бернардо Силва ќе дојде како тргнало работава, изјави дека ќе биде познато каде ќе игра пред Светско и далеку по флексибилен на ферплејот.

За малку ќе пропадневме, ама закажавме 2 матурски и еден банкет.
Screenshot_20260529_085854_X.jpg
Низ цела историја ве вадиме од гомна а вие само лошо ни мислите...рани куче да те лае.

Робертсон па сега Сенеси. Двајца искусни ПЛ играчи.
Со ова мислам ја завршија одбраната Тотенхем.
Баш ме интересира што ќе бара Де Зерби за средина и напад.

IMG_8214.jpeg

Шо им е бе на овие? Не сакаш да го продаваш, си ја одбил понудата и чекаш подобра. Какви се овие детски објави од сериозен клуб не ми е јасно..

Можда у свадби и сунети ќе се договорат. :D

80 ќе дадат за овој а 30 нејќат за Рашворд. :icon_mrgr:
Gee I wonder why?

Овде фалат уште неколку вакви промашувања, едно против Реал, настрана ова decision making му е очаен, не се враќа да помага во одбрана, не врши пресинг, не може еден играч да издрибла и тн. Лаже статистиката затоа што игра во Барселона, инаку генерално беше доста лош, мене никаков впечаток не ми остави. Тежок просек од играч.

Gee I wonder why?

Овде фалат уште неколку вакви промашувања, едно против Реал, настрана ова decision making му е очаен, не се враќа да помага во одбрана, не врши пресинг, не може еден играч да издрибла и тн. Лаже статистиката затоа што игра во Барселона, инаку генерално беше доста лош, мене никаков впечаток не ми остави. Тежок просек од играч.
Што беше муабетот кога ви го зборевме оваа пред 12 месеца. :D

Дека е мрза и дека е потонат, го мрда гзот само кога му одговара.
Еве ти статистика за 80 милионскава превара, ама битно на Рашворд со дабл - дабл статистика не му се трчало и дури 5 шута утнал у цела сезона :
ккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккк.png

Еве ти статистика за 80 милионскава превара, ама битно на Рашворд со дабл - дабл статистика не му се трчало и дури 5 шута утнал у цела сезона :
Прегледај го приврзокот 478849
За Гордон нема што да коментирам. За Рашфорд може до утре да правиме муабет, од него добри натпревари у сезона може да извадиш 10 у сезона.
Цената му беше ниска е сега Барселона што сака да го земе џабе тоа е друга работа, или ќе гние на Карингтон сам или ке оди у друг клуб.

ПС еве ти H2H.

Back
На врв Bottom