Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дај друго дете...

Ако го договорат за некоја нормална сума, јас сум за. Прашање е дали ке сака да биде замена.
И јас сум за, ке има простор и за двајцата , ке играме секој трет ден . Пример Тонали,Едерсон, Фернадез, Хол и Матета. Со тие би бил презадоволен.Плус ке се плаќат на рати според тоа би било изводливо да се донесат играчите.

И јас сум за, ке има простор и за двајцата , ке играме секој трет ден . Пример Тонали,Едерсон, Фернадез, Хол и Матета. Со тие би бил презадоволен.Плус ке се плаќат на рати според тоа би било изводливо да се донесат играчите.
и некое штоперче плус

Засега нема абер од лев бек некоја шпекулација.

Само чистење бајо. Штом играч после 2 сезони не покаже доволно за да се смета на него во иднина, нема чекање. Продавај и дај друго дете.

Само чистење бајо. Штом играч после 2 сезони не покаже доволно за да се смета на него во иднина, нема чекање. Продавај и дај друго дете.
Немаме таква управа, обично им даваат по 5 години на некои и повеќе.

Тоа ни е грешката. Читам и за Едерсон се спремаат 5 год договор. Зошто побогу?! 3+1 да, ама 5 е non sense.

Тоа ни е грешката. Читам и за Едерсон се спремаат 5 год договор. Зошто побогу?! 3+1 да, ама 5 е non sense.
Тоа го прават да разделат финансии, што подолг договор толку повеќе откупната клаузулата се дели.

Oваа управа баш делува дека не е таква. Сакаат да ги продадат Угарте и Зиркзе многу брзо откако се потпишани, на Мегваер му дадоа 1+1 договор, Керик 2+1. Хојлунд веќе е продаден. Гарначо шут.

Back
На врв Bottom