Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми е прв избор, али со среќа нека му е го чека тешка работа.
Воопшто не го сакам Мапетиерс , со цела душа и срце навиваше серот да биде сопственик а не шеикот , од тогаш го мразам ептен.Едерсон - го гледал ли некој барем?
Автоматски споено мислење:
Честито нека му е, се надевам ќе гледаме многу успеси со него.
Пошто знаете како иде секое лето со шпекулации, еве ви интересен тракер со трансфер шпекулации каде секој трансфер има додадена веројатност и категоризација на изворот колку е веродостоен. Да не се спама со Нико Шира и нему слични кликбеит новинари.
Само подобра игра ќе барам следна сезона, успех ќе е и лига на шампиони да фати.Честито нека му е, се надевам ќе гледаме многу успеси со него.
Воопшто не го сакам Мапетиерс , со цела душа и срце навиваше серот да биде сопственик а не шеикот , од тогаш го мразам ептен.
Ќе ти дојде братот паклени стражар.Ко да фали нешто...

За тоа да . Инаку наголемо се зборува за Едерсон,што запнале по него незнам и тоа за 40м плус 7 адд онс мозок немаат плус има една година од договоротОбјективно и фактолошки гледано, корисна алатка е.
Старите викаат нов бунар копај, во стариот не плукај. Место секој ден да биде благодарен на клубов што му го овозможи овој живот, го направи играч, а пропадна сам од себе, тој фали уште да му се посере и да го објави тоа на Инстаграм.Ко да фали нешто...
Има фанови што сеуште ќе го бранат.Старите викаат нов бунар копај, во стариот не плукај. Место секој ден да биде благодарен на клубов што му го овозможи овој живот, го направи играч, а пропадна сам од себе, тој фали уште да му се посере и да го објави тоа на Инстаграм.
Атлетико затоа се тргна имаа договорено се, али Аталанта се лакоми.За тоа да . Инаку наголемо се зборува за Едерсон,што запнале по него незнам и тоа за 40м плус 7 адд онс мозок немаат плус има една година од договорот
Искористи прилика што Барселона беа боси, инаку ќе играше сеа во Фенербахче.Старите викаат нов бунар копај, во стариот не плукај. Место секој ден да биде благодарен на клубов што му го овозможи овој живот, го направи играч, а пропадна сам од себе, тој фали уште да му се посере и да го објави тоа на Инстаграм.
Да не сум мрчатор, ама ми дава Амрабат вајбсПо се изгледа Едерсон ќе е првото засилување. И јас не знам што се запнати толку во него, али ајде, да не судиме пред време.

Друг профил е овој, ми гледа доста побрз и поагилен од Амрабат, ама ништо повеќе од играч за ротација.Да не сум мрчатор, ама ми дава Амрабат вајбс![]()