Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Што се чекаше толку незнам. И врапчињата знаеа дека ке биде тој. Сега нека не се прават на тошо и нека носаат квалитетни фудбалери не таленти . Ке видиме како ке се покаже при поголем резултатски притисок.

Едерсон - го гледал ли некој барем?
Автоматски споено мислење:

Не ми е прв избор, али со среќа нека му е го чека тешка работа.

Честито нека му е, се надевам ќе гледаме многу успеси со него.

Пошто знаете како иде секое лето со шпекулации, еве ви интересен тракер со трансфер шпекулации каде секој трансфер има додадена веројатност и категоризација на изворот колку е веродостоен. Да не се спама со Нико Шира и нему слични кликбеит новинари.

Последно уредено:
Едерсон - го гледал ли некој барем?
Автоматски споено мислење:

Пошто знаете како иде секое лето со шпекулации, еве ви интересен тракер со трансфер шпекулации каде секој трансфер има додадена веројатност и категоризација на изворот колку е веродостоен. Да не се спама со Нико Шира и нему слични кликбеит новинари.

Воопшто не го сакам Мапетиерс , со цела душа и срце навиваше серот да биде сопственик а не шеикот , од тогаш го мразам ептен.

Само подобра игра ќе барам следна сезона, успех ќе е и лига на шампиони да фати.

Воопшто не го сакам Мапетиерс , со цела душа и срце навиваше серот да биде сопственик а не шеикот , од тогаш го мразам ептен.

Објективно и фактолошки гледано, корисна алатка е.

Објективно и фактолошки гледано, корисна алатка е.
За тоа да . Инаку наголемо се зборува за Едерсон,што запнале по него незнам и тоа за 40м плус 7 адд онс мозок немаат плус има една година од договорот

Ко да фали нешто...

Старите викаат нов бунар копај, во стариот не плукај. Место секој ден да биде благодарен на клубов што му го овозможи овој живот, го направи играч, а пропадна сам од себе, тој фали уште да му се посере и да го објави тоа на Инстаграм.

Старите викаат нов бунар копај, во стариот не плукај. Место секој ден да биде благодарен на клубов што му го овозможи овој живот, го направи играч, а пропадна сам од себе, тој фали уште да му се посере и да го објави тоа на Инстаграм.
Има фанови што сеуште ќе го бранат.

За тоа да . Инаку наголемо се зборува за Едерсон,што запнале по него незнам и тоа за 40м плус 7 адд онс мозок немаат плус има една година од договорот
Атлетико затоа се тргна имаа договорено се, али Аталанта се лакоми.

Искористи прилика што Барселона беа боси, инаку ќе играше сеа во Фенербахче.

По се изгледа Едерсон ќе е првото засилување. И јас не знам што се запнати толку во него, али ајде, да не судиме пред време.

По се изгледа Едерсон ќе е првото засилување. И јас не знам што се запнати толку во него, али ајде, да не судиме пред време.
Да не сум мрчатор, ама ми дава Амрабат вајбс :cenzura:

Back
На врв Bottom