Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали стварно праеше акаунт за да го прашаш ова.Кој би можел да биде жртвата?
![]()
Платените убијци од Србија фатени во Скопје дошле некого да ликвидираат - Либертас
Во полициска акција во Скопје се уапсени двајца Срби и еден Македонец под сомнение дека планирале нарачано убиство. Акцијата била спроведена во координација на македонската и српската полиција, по долготрајна размена на информации. Министерството за внатрешни работи за „Вечер“ ја потврди...libertas.mk
Nema veze. Eve gi pratam srpskive mediumi fatena grupa koja planirale ubistvo na nekoj covek so ime I prezime. Ovdeka KAJ nas nemozes da veruvas vo nisto. A prasas nesto odma konspiracii na zavera.Дали стварно праеше акаунт за да го прашаш ова.
Ауу..
друже големи пари се направиа не само во велес али кога прашуваш за велес имам јас некоја рода таму велат дека 99% што работат се обични "дечишта" 20-26год што со парите не знаат да живеат и сите од нив си плаќаат реќет нормално...како и во секоа шема така и тоа а имало и мангупи момци од чаршијата што не ги занимало оноа "интернет заработка" туку овие момци им носеле кеш колку што ќе им се каже и не можеле да им прозборат на овие што градат кариера во "чаршијата" на муда и мангуплукSto e rabota vo Veles mi ispaga po nekoe info se pravele ogromni sumi na pari
samo za da prasas naprai account, ili sam sakase da se promovirasможе ли кусо инфо, што е со гјорчевци групава, со што се бават: Бариз Личина, Ѓорги Копчарот Копчаревски, Гордан Салтиров, Мартин Зики Салтиров, Роберт Варга
Sto e rabota vo Veles mi ispaga po nekoe info se pravele ogromni sumi na
Во Велес ли те ставија џандарSto e rabota vo Veles mi ispaga po nekoe info se pravele ogromni sumi na pari
Sto e rabota vo Veles mi ispaga po nekoe info se pravele ogromni sumi na pari
Имало добри момци што почнале да прават репутација околу рекет,дрога,изнуда али имало и баш доста и од имињата што се спомнуат веќе познати плус и од ситните дилери што работеле за џандарите заедно "Тастерчиња" а се зборува дека има список со доста имиња за екстрадиција за Америка околу Трамп шемаВо Велес на два начина се прават големи пари
1) Преку Трамп шеми, претежно тука помлади луѓе направија огромни пари. Сега моментално е во мал пад шемата не пали веќе како порано, а почнаа и обвинителството во Сад да отвара предмети така да ако се рашири работава има шанси еден куп да заглават јако
2) Дрога, ама ова барем во Велес а и генерално во другите Македонски доминантни градови оди стрикно преку полицијата и луѓе блиски до неа. Се апси само конкуренцијата која нема грб другите си продаваат без проблем
Добри, подобри, најдобри... тоа се етички категории. Реченицава ти нема смисол.Имало добри момци што почнале да прават репутација околу рекет,дрога,изнуда али имало и баш доста и од имињата што се спомнуат веќе познати плус и од ситните дилери што работеле за џандарите заедно "Тастерчиња" а се зборува дека има список со доста имиња за екстрадиција за Америка околу Трамп шема
Не сме на час по изразување ваљда сфакаш под зборот "добри" се мисли не се шпиунчиња и продадени г'зови се зборува на темава за криминал и мангуплук,муда не зборуваме за момци од библиотекаДобри, подобри, најдобри... тоа се етички категории. Реченицава ти нема смисол.

ако знаеш нешто кажиsamo za da prasas naprai account, ili sam sakase da se promoviras
Ѓорѓи,Зики,Варга,Гордан вероватно веќе не се во шема актуелни а Бариз Личина е на издржување казна во затвор има многу нови фаци и дечки од западната страна на Скопјеможе ли кусо инфо, што е со гјорчевци групава, со што се бават: Бариз Личина, Ѓорги Копчарот Копчаревски, Гордан Салтиров, Мартин Зики Салтиров, Роберт Варга