Криминалци и криминални групи во МК

Кој би можел да биде жртвата?
Дали стварно праеше акаунт за да го прашаш ова.
Ауу..

Sto e rabota vo Veles mi ispaga po nekoe info se pravele ogromni sumi na pari

друже големи пари се направиа не само во велес али кога прашуваш за велес имам јас некоја рода таму велат дека 99% што работат се обични "дечишта" 20-26год што со парите не знаат да живеат и сите од нив си плаќаат реќет нормално...како и во секоа шема така и тоа а имало и мангупи момци од чаршијата што не ги занимало оноа "интернет заработка" туку овие момци им носеле кеш колку што ќе им се каже и не можеле да им прозборат на овие што градат кариера во "чаршијата" на муда и мангуплук

може ли кусо инфо, што е со гјорчевци групава, со што се бават: Бариз Личина, Ѓорги Копчарот Копчаревски, Гордан Салтиров, Мартин Зики Салтиров, Роберт Варга

може ли кусо инфо, што е со гјорчевци групава, со што се бават: Бариз Личина, Ѓорги Копчарот Копчаревски, Гордан Салтиров, Мартин Зики Салтиров, Роберт Варга
samo za da prasas naprai account, ili sam sakase da se promoviras

Во Велес на два начина се прават големи пари

1) Преку Трамп шеми, претежно тука помлади луѓе направија огромни пари. Сега моментално е во мал пад шемата не пали веќе како порано, а почнаа и обвинителството во Сад да отвара предмети така да ако се рашири работава има шанси еден куп да заглават јако

2) Дрога, ама ова барем во Велес а и генерално во другите Македонски доминантни градови оди стрикно преку полицијата и луѓе блиски до неа. Се апси само конкуренцијата која нема грб другите си продаваат без проблем

Во Велес на два начина се прават големи пари

1) Преку Трамп шеми, претежно тука помлади луѓе направија огромни пари. Сега моментално е во мал пад шемата не пали веќе како порано, а почнаа и обвинителството во Сад да отвара предмети така да ако се рашири работава има шанси еден куп да заглават јако

2) Дрога, ама ова барем во Велес а и генерално во другите Македонски доминантни градови оди стрикно преку полицијата и луѓе блиски до неа. Се апси само конкуренцијата која нема грб другите си продаваат без проблем
Имало добри момци што почнале да прават репутација околу рекет,дрога,изнуда али имало и баш доста и од имињата што се спомнуат веќе познати плус и од ситните дилери што работеле за џандарите заедно "Тастерчиња" а се зборува дека има список со доста имиња за екстрадиција за Америка околу Трамп шема

Имало добри момци што почнале да прават репутација околу рекет,дрога,изнуда али имало и баш доста и од имињата што се спомнуат веќе познати плус и од ситните дилери што работеле за џандарите заедно "Тастерчиња" а се зборува дека има список со доста имиња за екстрадиција за Америка околу Трамп шема
Добри, подобри, најдобри... тоа се етички категории. Реченицава ти нема смисол.

Добри, подобри, најдобри... тоа се етички категории. Реченицава ти нема смисол.
Не сме на час по изразување ваљда сфакаш под зборот "добри" се мисли не се шпиунчиња и продадени г'зови се зборува на темава за криминал и мангуплук,муда не зборуваме за момци од библиотека ;)

Ѓорѓи,Зики,Варга,Гордан вероватно веќе не се во шема актуелни а Бариз Личина е на издржување казна во затвор има многу нови фаци и дечки од западната страна на Скопје

Back
На врв Bottom