Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Барем да бевме конкуренти за титула па вака да пеат:D, или пак со победа против нас да си ја обезбедија титулата па да ги разберев до негде. То е тој манир на клубот на народот, единствениот клуб во метрополата, најголемите патриоти на чело со миленко и кано шо вреѓат се живо надвор од скопје.

Да и фитиљот лани испеа се на к*рот пелистер е шампион, после победа во последно коло против директниот конкурент. Ама не спомна ни скопје ни вардар уште помалку некој со име и презиме.

Бараж со Скопје, нека ни е со среќа не сум голем оптимист. Денес мораше да тепат со Тиквеш ги турнаја гаќите..... 2-3 играчи од Тиквеш стојат чекат да примат гол овие нашите неможат центарот да го поминат спијат во офсајд. Аматерски пенал на Егри скроз...

ebati so tikves ne ja dogovorija za kuro mu e bodo na tikves kje ne spasea od baraz ke ni se ebi mater mnogu tehsko vaka

ebati so tikves ne ja dogovorija za kuro mu e bodo na tikves kje ne spasea od baraz ke ni se ebi mater mnogu tehsko vaka
Без пораз на Башкими денес, ни три бода не ви вршеа работа.
Барем да бевме конкуренти за титула па вака да пеат:D, или пак со победа против нас да си ја обезбедија титулата па да ги разберев до негде. То е тој манир на клубот на народот, единствениот клуб во метрополата, најголемите патриоти на чело со миленко и кано шо вреѓат се живо надвор од скопје.

Да и фитиљот лани испеа се на к*рот пелистер е шампион, после победа во последно коло против директниот конкурент. Ама не спомна ни скопје ни вардар уште помалку некој со име и презиме.
За постапките на Миленко нема никакво оправдување, нити па е некаков репрезент на Вардар и Скопје, но да се потсетиме дека и челни лица на Пелистер го правеле потпуно истото во минатото.

ne zaboravaj deka pred nekoja sezona nie bevme spaseni a na tikves mu trebase i ne mu ja dadovme utakmicata
a i denes i da tepavme ako baskimi ne izgubese dzabe e se oti se gleda megju sebnata ako imame isto bodoj

Клошари договорена утакмица не можат да победат еј судијата пет минути чекаше пенал да свири за ѓорче со башкими и кажаа нашата дека заврши 2-2 го откажа пеналот грујовски од Кичево резил бе сите бркање од таму една метла и еден да не видам следната сезона и се да му ебам на Милан Стојаноски шо дојде до ова дереџе но и после имаат вина губиме од арсими нерешено со Работнички и денес со Тиквеш шо да прајме поќе муабет секоја утакмица катастрофални грешки во одбраната страмота еј бараж пак а денес сите чекаа само наш гол да примни башкими и да играат бараж еј треба сите да застанат пред огледало да се погледнат сами во очи ова на ништо не личеше најважните утакмици се посравме и еден не покажа нешто повеќе сите со умот на друго место а имаме шанса да бираме за баражот дали скопје или арачиново последната со Башкими дома ќе решава
Автоматски споено мислење:

ne zaboravaj deka pred nekoja sezona nie bevme spaseni a na tikves mu trebase i ne mu ja dadovme utakmicata
a i denes i da tepavme ako baskimi ne izgubese dzabe e se oti se gleda megju sebnata ako imame isto bodoj
Така е но и пред некоја година тие не отпаднаа со голот на љамче во 90 минута не знаат да договорат три за три годинава два пати играме нерешено со Тиквеш долга и широка е темата но денес се мислам само требаше некој да шутне на голот а судијата не беше смешан за роа не свирна пенал или нешто друго и крај си свирна пред време резил за кур не ги бива нашите !

Ако играме против Скопје, се ќе напрат да не отпаднат.
То е то, сами си сме криви. Ќиксој милион ова сезона, најмногу против директните конкуреенти за опстанок.
Сеа нека ги стегни Мане и нека му ветат некоја добра финансиска премија на играчите, доколку изборат опстанок за да влезат мотивирано во баражот.

Дали баражот се игра со возвратна утакмица или една решава се?

Ако играме против Скопје, се ќе напрат да не отпаднат.
То е то, сами си сме криви. Ќиксој милион ова сезона, најмногу против директните конкуреенти за опстанок.
Сеа нека ги стегни Мане и нека му ветат некоја добра финансиска премија на играчите, доколку изборат опстанок за да влезат мотивирано во баражот.

Дали баражот се игра со возвратна утакмица или една решава се?
Edna utakmica na neutralen teren,osven ako me se semenilo nesto no meguvreme

Договорена беше денес 1000%, ако не знаеја сите знаеја 3-4 играчи макс посебно тој црнецот високиот шо го пушти првиот гол. Нашите немат два грама мозок да проценат дека треба него да го напаѓат. Егри го кошта Пелистер 6 бода првата со Башкими и сега со Тиквеш неможи онаков пенал аматерски да прај, со тој пенал се искомплицираја работите.

Мирко 1на1 промашва колку да го остат поќе за да дај несфаќам.

Договорена беше денес 1000%, ако не знаеја сите знаеја 3-4 играчи макс посебно тој црнецот високиот шо го пушти првиот гол. Нашите немат два грама мозок да проценат дека треба него да го напаѓат. Егри го кошта Пелистер 6 бода првата со Башкими и сега со Тиквеш неможи онаков пенал аматерски да прај, со тој пенал се искомплицираја работите.

Мирко 1на1 промашва колку да го остат поќе за да дај несфаќам.
Добро е шо виде и друг оти гледам одма пак се вадат со башкими а тие чекаа гол да примнат чекаат за пенал овие нашите се испосраа за сите пари пред се стручниот штаб и играчите еј бе ќе влезам ветерен ќе ја прекинам ќе добијам црвен и еден само требаше да шутне во голот еј бе резил а играчите шо чекаа не знам сами да си дат тиквеш гол па ова е дно дна вистина не сакаа сите да ја пуштат посебно 14та сам не победи прво полувреме и за тоа го извадија второто но нашите слепци голот пример за 2-3 беше чист но судијата свирна офсајд и нашите и нивните мислеја има време арно ама тоа помина па по гадни утакмици од овие последни кола никогаш немало сега ќе се надеваат на казна за башкими а бараж ако играме господ да ние на помош посебно со арачиново за мене се класа појаки од скопје но тие не се за потценување реално Брегалница е најслаба ако е прва ффм ја пикна со сила во прва лига фудбал не ми се гледа поќе ми се згнаси од вакви работи телевизорот нема да го пуштам фудбал да гледам една недела можи и поќе до финалето ЛШ ова е мизеријааа кога сакаа и колку сакаа можеше тиквеш да не победи па колку сме слаби сега можи да видат ако ем видоа со арсими и работнички страмота Мирко да ги вади и Андреј секоја втора утакмица другите за шо играат не ми е јасно ако не дај боже отпадниме нека се откажат сите од фудбал и нека одат кромберт на линија

P.S.aма важно 7 му дадовме на децата од шкупи која мизерија и лажна слика ја прават исто и со школата од сите тетовски,скопски и струмички екипи губиме ама ги тепаме тир шо немаат 11 деца да пријават одете си од клубот за нипто не ве бива 30 море 80 години ништо немате напраено !

Последно уредено:
Vo NAJMESTENATA liga vo istorijata na mak. fudbalot, nie nemozime da dogovorime edna posrana utakmica so tikves koja mozese direk da opstanime! Ni uprava ja biva ni gradot go biva izgleda do tolku sme.

Preku baraz sega ke se frlat nenormalni pari za da opstanime, a mozese ednostavno da bidi veke ako sakame tolku prva liga.

Не можам да се соземам по лошо не сум се осеќал толку блиску а толку далеку уште не можам да повервам шо напраја денес ова е ненормално само болести ни клаваат вака нешто слично беше ко бевме на работа од трета лига а после влеговме прва се надевам дека о сега ќе биди исто ша ќе направат некоја грешка башкими во Битола за да избегнеме баражот или на баражот ги изгазиме кој да падни трето нема иако сега триста филмој се прат дека намерно дека некој не сакал итн...Мора Пелистер да опстанок во прва лига милум или силум само пак че речам ниту другите не веруваа дека изигравме 2-2 и чекаа само да изгубат во последните минути па на крајот не знаеја и не сакаа ни да се израдуваат но било како било одиме понатаму и до крај !
Шо е најјако денес излегоа со соопштенија градоначалникот секретарот ,прецедаѕелот на советот и пратеникот од вмро дпмне за случката на миленко плус официјално клубот наместо да гледаа за нашиот клуб тие се фатија со будала да се расправаат да пишиш статуси за миленко треба да си на негово ниско ниво а психото продолжи со мајтапи па ова во Африка го нема не знам дали јас сум будала ичи сите се матуфи ова е тешка дијагноза стигнавме со миленко еј со миленко да се расправаме а ваму 2-2 еден помочан автобус не можи да се обезбеди бог да чува и бранко да брани ко не полуди није нормалан!

P.S.ова вчера сум го пишал само не знма оти не е постирано денес по приспивна ноќ исто голема шанса за избегнување на бараж и ние наместо да с фокусираме на тоа уште се расправаме со психопатот да се префрли вината муабето на друго место наместо каде шо треба толку на важност да му дајш на онај треба и нас да ни фали нешто чоекот е со дијагноза за во институции а не да се расправаме со него

P.P.S.сега да думаме кој поќе ни одговара за бараж дали скопје или арачиново или пак башкими пак да се заколи игра без младинец или напрај инцидент трето нема а сигурно тоа не е миленко сељаците од играчи или коритото од селектор

Неќав да пишам за темата со навивањето на дијаболата со тешка дијагноза и сељаците од играчи но ја претеруваат црното го прат бело а белото црно и по умот на козара8т и кенгурот заминаа бог да чува измешаа баби и жаби едно е НГ да скандира и пеј друго е играчи и управа на клуб плус трето е песна и се на ку*от Пелистер е шампион каде нема нема навреда за едни од онаа за Каролина ај свињата будала напите побудали шо фатиле да се расправата со него ама и вие да оправдувате е врв на оваа болест само господ да ние напомош и вас и нас дури има вакви дегени ќе има и песни за 63 и ши*тарако скопје па наместо сите да ја смират топката сите си наоѓаат друга едно дневна забава никој не го решава проблемот во својот клуб за греота сме сите и не заслужуваме ние држава не ни требаат нас душмани кога ги имаме скопјани и тие телетабиси ни на погреб ни на свадба со нив(со чест на исклучоците) по сите лајненици шо ги прават и оправдуваат !

Неќав да пишам за темата со навивањето на дијаболата со тешка дијагноза и сељаците од играчи но ја претеруваат црното го прат бело а белото црно и по умот на козара8т и кенгурот заминаа бог да чува измешаа баби и жаби едно е НГ да скандира и пеј друго е играчи и управа на клуб плус трето е песна и се на ку*от Пелистер е шампион каде нема нема навреда за едни од онаа за Каролина ај свињата будала напите побудали шо фатиле да се расправата со него ама и вие да оправдувате е врв на оваа болест само господ да ние напомош и вас и нас дури има вакви дегени ќе има и песни за 63 и ши*тарако скопје па наместо сите да ја смират топката сите си наоѓаат друга едно дневна забава никој не го решава проблемот во својот клуб за греота сме сите и не заслужуваме ние држава не ни требаат нас душмани кога ги имаме скопјани и тие телетабиси ни на погреб ни на свадба со нив(со чест на исклучоците) по сите лајненици шо ги прават и оправдуваат !
Реакциите од наша страна се безвезе по социјални медиуми од официјални профили и од локални политичари па и од градот , нема потреба воопшто воопшто да се оди во оваа насока.

Тука единствени кои требаат да реагираат се Каролина , па и Бендевска па секако и тие таму здруженија на жени итн, а да се напрај притисок во ФФМ онај коњот да се разреши од селекторска позиција (и покрај тоа што козарот го намести со објавување на снимката ).

Него муабетот е дека од вакви глупости и простаци на функции се руши секакво достоинство на функции Претседател на клуб и Селектор.

Тоа со козарот тие секако го пробија дното , така да нивна работа секако се Монти Пајтон клуб моментално шо и врапчињата знаат дека зедоа местена титула , ама за Селектор во било кој спорт, тука нема компромис мора ФФМ да го разреши, за памет на сите други.

Back
На врв Bottom