Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И Ираола бил меѓу кандидатите ама сепак Карик ке е , мешано мислење имам , од една страна не внесе во ЛШ од друга страна шознам некако не ми е за долги стази, го испуштивме Флик, Енрике оти не тргнаа по Нагелсман незнам . Барем со тие знаеш каков фудбал преферираат убав,брз,напаѓачки , со Карик тоа ке го немаме . Пак некако на мачење ми оди работата.

Ликот е хипстер, ке го соџвакаа англиските новинари, и ке го плукнеа како мастика.

Друго е проблемот. Нас ни треба да знаеме сега кој ке е тренерот. Зашто саглам играчи не ти доаѓаат, ако не знаат кој ке им биде тренер. Нагелсман ке се одолжеше до крај на лето. А нас ни требаат веќе договорени трансфери, зошто составот ни од приближно не е комплетиран.

И Ираола бил меѓу кандидатите ама сепак Карик ке е , мешано мислење имам , од една страна не внесе во ЛШ од друга страна шознам некако не ми е за долги стази, го испуштивме Флик, Енрике оти не тргнаа по Нагелсман незнам . Барем со тие знаеш каков фудбал преферираат убав,брз,напаѓачки , со Карик тоа ке го немаме . Пак некако на мачење ми оди работата.

Богами со Флик ќе завршевме работа. Ко ќе го поставеше Мегваер на 40 метри од голот на Јунајтед, по 6 гола секоја утакмица ќе примавме.

Со среќа нека му е.

Не е толку пресуден тренерот мислам колку играчите. Ако има на располагање Керик добар ростер, ќе се справи и тој. И јас сум скептик, али секако е поефтино решение кое може да упали. Нека се насочат парите во трансфери и то е то.

Тоа е изгледа, бараме нешто да се купи на "акција".
Немок вака , сега ке ти влезе Robert Jarni со клизачи ке ти каже да не шириш негативна енергија и да не ги плашиш навивачите,шала на страна :D

Види , да им гарантираме титули без размислување ке се приклучат и Тонали и Андерсон но за жал тоа не им го нудиме и нема љутш ако одат во Арсенал,Сити или Пул они им гарантираат. Ние ке крпиме со некој кој во гореспоментите тимови би биле втора или трета опција. Такви амбиции има клубот/сопсвениците. ЈБГ.

Просечен фан на јунајтед
Што е една ѕвезда бе за помалку од две не се соблакам. Му носат две, кај баш овие две ги најде боље да го :drk:

Со мислите сме како да јадеме од кујна на Гордон Ремзи, да не биде пак иста помија.

Кога сме кај Ламенс ставен у тим за Светското.

Изгледа завршена работа е договорот на Керик, 2+1. Можно е уште денес да го официјализираат, бидејќи сакаат пред последната домашна утакмица во недела да го претстават.

Back
На врв Bottom