Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Најверојатно Алегри, Таре и Фурлани ќе летаат на крајот од сезонава а Кардинале ќе му дадел одврзани раце на Ибра да го води Милан следната сезона.

Најверојатно Алегри, Таре и Фурлани ќе летаат на крајот од сезонава а Кардинале ќе му дадел одврзани раце на Ибра да го води Милан следната сезона.
Лајк за првото прашалник за второто.

Малдини е господ бог за менаџмент у споредба со Ибра.

Лајк за првото прашалник за второто.

Малдини е господ бог за менаџмент у споредба со Ибра.
Најверојатно Кардинале ќе го стави тенисерот на местото на Фурлани како извршен директор, Ибра како спортски директор а за тренер ќе видиме.

Дури не поминат следниве 2 кола не правете си џабе филмови. Особено ако со 2 победи ги завршат не гледаме промени туку нов џокер.

Дури не поминат следниве 2 кола не правете си џабе филмови. Особено ако со 2 победи ги завршат не гледаме промени туку нов џокер.
Ниту со две победи гаргамел никако не смее да остане следната сезона.
Ако е потребно и цел менаџмент да се смени за да го тргнат Алегри нека мењаат се од корен.

Ниту со две победи гаргамел никако не смее да остане следната сезона.
Ако е потребно и цел менаџмент да се смени за да го тргнат Алегри нека мењаат се од корен.
Ама се ова е твоја желба. Мене ми е желба да дојде Луис Енрике или еве барем Клоп.
Реалноста за жал е дека ќе дојде Делио Роси.

Ама се ова е твоја желба. Мене ми е желба да дојде Луис Енрике или еве барем Клоп.
Реалноста за жал е дека ќе дојде Делио Роси.
Милан едноставно не може да си дозволи уште една сезона со Алегри.
Го упропасти тимот немаат никаква игра и идентитет, знак прашање е дали ќе обезбедат топ 4, нема развиток на играчите и тие неколку саглам што беа ги упропасти и им ја намали вредноста, имаат очајна игра и очобол се за гледање што ги прави навивачите екстремно незадоволни.
За доброто на овој тим Алегри мора да си оди.
#AllegriOut

Милан едноставно не може да си дозволи уште една сезона со Алегри.
Го упропасти тимот немаат никаква игра и идентитет, знак прашање е дали ќе обезбедат топ 4, нема развиток на играчите и тие неколку саглам што беа ги упропасти и им ја намали вредноста, имаат очајна игра и очобол се за гледање што ги прави навивачите екстремно незадоволни.
За доброто на овој тим Алегри мора да си оди.
#AllegriOut
Ќе се молам во твое име.
Се надевам бог ќе ги чуе нашите молитви.
Алах Акбар.

Анчелоти Јуниор се нуди за тренерската позиција.

Циркузи упм :pos:
Се додека во менаџментот си ги мерат на кој му е поголем нема да биде ништо.

Кардинале сака да го стави Галијано на местото на Скарони како претседател на Милан.
Ако се случи ова има големи шанси Малдини да се врати во Милан.
Многу наскоро ќе има големи промени и турбуленции во менаџментот на Милан.
#GodDid
#ForzaMilan

Повелете Господине Јосеп. Портите Миланови ви се широко отворени.
Не се собувајте.

Саше дозволено му е да дојде или да почекаме до последното коло да заврши ?

Ете кој треба се да си оди.

Без разлика што ќе биде во недела, се надевам дека нема ништо да засерат, кога веќе им е поклонета уште една шанса, за да се промени нешто на подобро, мора на ова сезона да се гледа како на неуспех и да не е изборена ЛШ.

А и овој Таре не ми е јасен, за тие што најмногу фрли пари, цела сезона беа во десети план, блиските новинари на Алегри плачеа по нарачка колку лош тим имал Алегри и правел чудо со овие фудбалери, а сега би го задржал да зависи од него!?

Back
На врв Bottom