Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke pisuvav podolg post za se sto se slucuvase zad vratite godinive ama podobro ne... neka veruvaat u sto sakaat, ke citame smeski...Најнова вест од психијатриско одделение "Шура". Самс прво го имал пикирано Пелистер за спонзорство, ама Грујо му врзал два шамара и му рекол Вардар ќе биде![]()
Таман си е вака бе, не си будала да се замараш да објаснуваш. Дневна доза хумор си имаме редовно , тоа е најважноke pisuvav podolg post za se sto se slucuvase zad vratite godinive ama podobro ne... neka veruvaat u sto sakaat, ke citame smeski...

Таман си е вака бе, не си будала да се замараш да објаснуваш. Дневна доза хумор си имаме редовно , тоа е најважно![]()
Јебига така им е полесно. Пробуваат да си го оправдаат неуспехот, уствари да го омаловажат туѓиот успех. Затоа и ќе тонат се повеќе у гомна , пошо никад не тргаат од себе.interesno e vaka koga gledas kolku vo zabluda ziveat... 2 grama mozok nemaat aj toa znaeme ama i osnovni raboti da ne mozat da sfatat ili povrzat e tragicno.
Вистина е дека Сергеј беше првично оден во Битола, како, зошто, што се случуваше потаму, долга приказна. Небитно сега.Најнова вест од психијатриско одделение "Шура". Самс прво го имал пикирано Пелистер за спонзорство, ама Грујо му врзал два шамара и му рекол Вардар ќе биде![]()

Само вистина..Вистина е дека Сергеј беше првично оден во Битола, како, зошто, што се случуваше потаму, долга приказна. Небитно сега.![]()
Не се смеј, еве @chef_cook можно е да ја знае оваа информација, па може да ти потврди. Долга е приказната од самото доаѓање на Сергеј во Македонија, прв го донесе баш човек од Битола, тоа што пикирал, дали некој го натерал нешто се приказни и тоа не го коментирам. Како што кажав, небитно е се тоа сега, а искрено и ме мрзи да шкрапам овде реферати. Камо повторно да се појави уште некој Сергеј и да вложи во некој клуб небитно каде и во кој спорт.Само вистина..
Друже смешна ми е целата прича и како е раскажана знаеш каде, односно што сака да каже писателот. Тоа дали го донел човек од Битола нема везе, може и човек од Струмица да го донел. Се слагам дека треба да има што повеќе како Сергеј, и да не се зема при срце кој каде ќе спонзорира. Тоа е као ние кога бевме оставени на цедило да јадевме гомна и љубоморевме кога Стерјев влезе у Пелистер. Реално не иде така.Не се смеј, еве @chef_cook можно е да ја знае оваа информација, па може да ти потврди. Долга е приказната од самото доаѓање на Сергеј во Македонија, прв го донесе баш човек од Битола, тоа што пикирал, дали некој го натерал нешто се приказни и тоа не го коментирам. Како што кажав, небитно е се тоа сега, а искрено и ме мрзи да шкрапам овде реферати. Камо повторно да се појави уште некој Сергеј и да вложи во некој клуб небитно каде и во кој спорт.
Не се смеј, еве @chef_cook можно е да ја знае оваа информација, па може да ти потврди. Долга е приказната од самото доаѓање на Сергеј во Македонија, прв го донесе баш човек од Битола, тоа што пикирал, дали некој го натерал нешто се приказни и тоа не го коментирам. Како што кажав, небитно е се тоа сега, а искрено и ме мрзи да шкрапам овде реферати. Камо повторно да се појави уште некој Сергеј и да вложи во некој клуб небитно каде и во кој спорт.
Сергеј го донесе татко то на Лазар Магнинчев тенисерот,првично беше посредник за отварање на кладилницата betcity и за отворање на тениска академија.За брзо време влезе во бизнис со Орце па го превзема прво жрк Вардар, 2013 го превземе и РК Вардар, за некоја година подоцна да го купи и фудбалскиот клуб.Да останеше уште некоја година целта беше да се аплицира за Скопје Опен и Македонија за прв пат да биде организатор на atp турнир од серијата 250.Друже смешна ми е целата прича и како е раскажана знаеш каде, односно што сака да каже писателот. Тоа дали го донел човек од Битола нема везе, може и човек од Струмица да го донел. Се слагам дека треба да има што повеќе како Сергеј, и да не се зема при срце кој каде ќе спонзорира. Тоа е као ние кога бевме оставени на цедило да јадевме гомна и љубоморевме кога Стерјев влезе у Пелистер. Реално не иде така.
Не лупам, туку проверено ти кажувам дека неколку години пред да влези во ракометот беше оден во Битола за сосема трети работи, човекот кој му ја тренираше ќерката тенис во Германија е од Битола, тој период немаше никаква врска ни намера да влегува во ракомет. Јас кажав дека тоа е точно, а останатото не го коментирам и се приказни дека пикирал ова, па го на терале на она и слично. Многу порано почнал да доаѓа во Македонија, генерално поврзано со тенисот а после и останати бизниси.druze aj ne lupaj... sams u sk doaga prvo radi aleksandar kitinov koj mu bese trener u teniskata akademija u germanija a potoa ostanuva i go prezima rk vardar radi kastratovic... splet na okolnosti se, letuvale zaedo u crna gora i ona prakticno go nagovori da vleze u zrk. zatoa i maz i podocna bese trener.
ne postoi covek so zdrav razum sto bi gubel vreme u bt. ni skopje ne e vegas ama za vas sme izmisleni.
Не лупам, туку проверено ти кажувам дека неколку години пред да влези во ракометот беше оден во Битола за сосема трети работи, човекот кој му ја тренираше ќерката тенис во Германија е од Битола, тој период немаше никаква врска ни намера да влегува во ракомет. Јас кажав дека тоа е точно, а останатото не го коментирам и се приказни дека пикирал ова, па го на терале на она и слично. Многу порано почнал да доаѓа во Македонија, генерално поврзано со тенисот а после и останати бизниси.
Кано јас ти верувам околу тоа што го рече ти, и јас се знам со човекот за кој ти кажувам и со уште некои од луѓето блиски до Сергеј и исто можам да ти потврдам за ова што го напишав. Не знам јас кој тропа глупости и каде, ама можеш да видиш дека јас секогаш кажувам објективно, небитно за кој и да се работи, а дека се тропаат глупости се тропаат и тоа како на норма во сите теми, затоа и одамна не сум коментирал по ракометните теми. Ја развлековме темата за нешто што поминало, како што реков камо ли да се појави уште некој Сергеј сега.jas ti kazuvam od prva raka, znaci licno se znam so sams sum bil kaj nego u rostov na don vo akademijata na vardar sto bese. ostaj prikaznite. ti kazav so ime i prezime koj rabotese kaj nego u akademija nikakov covek od bt nemalo. dosta so mitovite eden kup gluposti tropate kaj vas na temata nemora i ovde da ve citame. ti objasnija podocna za betcity i se drugo.