Фан клуб - РК Вардар

Мене ме изненади пристапот на нашите. Откако наслушнав дека Хориха и Малус се аут, стварно мислев дека ќе ги потсредат за со Монпеље и после и двајцата нема да го доиграат првенството (едниот дека си оди, другиот дека ќе оди на операција). Ама, згрешив. Мислев ќе им ги дадеме лабаво и на нив (пред да ја поместат утакницата) и на Охрид затоа што веќе немаме императив. Но, се се смени по дуелот со Монпеље
Ги држеше уште еуфоријата од дуелот со Монпеље, се осеќаа дека останаа недокажани и денес влегоа спремни за крв.
Пелистер е доказ дека ништо не правиш без тренер и со лоша атмосфера во клубот. Тотално се откажани од ракомет, им се собра се најнегативно. Првата постава им е тоталка во аут со мислите, а оние кои го бараат да добивале минутажа се трето класни играчи. Види го Атанасијевиќ колку зицери утна, а треба да е идниот предводник. Сто пенала им фатија на крај, им се тресеа рачињата.
Они не би ми верувале, ама стварно сакам да си ја средат состојбата во клубот и да бидат конкурентни. Не ми значат титули во боса лига, не ги бројам. Ова е тоа што се памети :D
Дупла круна, убедливо освоено првенство со прекрасна атмосфера во тимот.
Браво за сите!!!

Не сум јас тоа ако не дадам некоја критика. Пак ќе повторам дека мора да се капарисаат и подобри резервисти, за да не се најдеме во ситуација ко Пелистер од оваа сезона. Го сакам Јасухира во поштенското сандаче :D

играчите на Пелистер
Најголеми пички, на се личат само на екипа не.
Цела сезона само драми праат, триста тренери минираа.

Незнам на што да бидам за Митро ,денес ептен добра партија ама стојам на фактот дека е без памет,сигурно периодот што следи ќе се работи со него многу,дечкото има голем потенцијал и вреди да го искорости.Мислам дека следна сезона ќе биде многу по корисен и ќе пружа солидни партии, да видиме само како ќе се вклопат со новиве играчи.

Кои се шансите да се тргне по Милосављев?
Му завршува договорот со Фуксе наредна година, затоа прашувам

Или многу пари е тоа..?

Шубаво ги дупат, им ги искључуваат коментарите на фејс.
Абе курташак си играат.
Тоа не е екипа, тоа е патувачки циркус
Автоматски споено мислење:

Кои се шансите да се тргне по Милосављев?
Му завршува договорот со Фуксе наредна година, затоа прашувам

Или многу пари е тоа..?
У Киелце потпиша он

Cestita neka e dvojna titula.
Mnogu raboti se pokazaa sto ovde gi komentirame. Milo mi e sto deckite pokazuvaat deka se klasi i klasi nad drugi ekipi vo domasnoto prvenstvo i seriozno konkurentni vo Evropa, a osobeno i deka se vo 5ta brzina na kraj na sezona vo maj. Bravo!

Mislam deka e dosta za vecerva. Da proslavime denovive pa ke mu ja mislime za nedela dve.

Пофалба за цела јужна трибина , сите стоење старо и младо од 1 до 60 минута со песна секоја чест ..

Играчиве уживаат во атмосферава , и на 15 разлика се бореа како да е 1 разлика браво така се гине за Вардар ..

Следна сезона ЛШ се враќа во Јане , пеколно тешко ке им биде тука на сите да не победат..

FB_IMG_1778192054110.jpg

Back
На врв Bottom