Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У полиција се, пријавуваат силување.Бидејќи читаат и они, оти не честитате машки, да не ни сте скарани?
Нема да честитаат затоа што се пи4кициНека пишуваат што сакаат, кој губи има право да се лути.
Бидејќи читаат и они, оти не честитате машки, да не ни сте скарани?
Честито титула , само имам една замерка на онакво куриболие требаше 40 да му дадете .

Тоа е тој гигант на ракометоМалку и жал ме фати од плескањево...
И уште веруваат дека лани "чесно и поштено" тепале во Скопје. Никогаш не може да не добијат на домашен терен, а не па да завртат утакмица од 5 гола разлика, на состав кој имаше иста умрена атмосфера како и денешниов, во тој момент.
Јас би сакал да одвојам малку време за најпознатиот спортски работник од Битола. Магот од Јени Маале, капитенот на истоимениот фудбалски клуб и директор во едно основно училиште. Единствениот кој успеа да однесе фудбалска екипа на пријателски натпревар во Италија.
Да се потсетиме на времињата кога водеше официјални (или фан страни) на РК Пелистер во тоа време.
Прегледај го приврзокот 477152Прегледај го приврзокот 477153
Малку вицови, малку плачки од пред милион години.
2011
Прегледај го приврзокот 477154
РК Пелистер повторно ќе се бори за првите две места, В ГОДИНА ШАМПИОН.
2012
Прегледај го приврзокот 477155
Многу скепса и позитивни вести од канцеларијата на РК Пелистер.
ПОМОЖИ БОЖЕ x2
2013
Прегледај го приврзокот 477156
Влага Циле. Гази гази гази ги скопските педери!!!
После 5 години без престан го пцуе Циле и го вика гробарот на битолскиот ракомет.
2019
Прегледај го приврзокот 477159
Прегледај го приврзокот 477158
Вистината за Еурофарм.
Не сакаат да влезат во Пелистер, АМА ИМ СЕ ВРШИ ПОЛИТИЧКИ ПРИТИСОК.
Државен проект?
Прегледај го приврзокот 477160
Нема место за квази клубови во Битола![]()
Бар Џејмс Блант не им исклучувал коментари...
Шо очекуваш од Баир и Јени Мале (Мал Париз), интелектуалци?Ако можете да приметите по скриншотовите од @Saber Rider истите муабети се зборат до ден денес. Милиметар немаат напреднато. Јас сум на форумов од 2009та, од прилика тој период искочија и еден куп ФБ профили за мактифо сцената, истите коментари што таму се пишуваа, се пишуваат и ден денес. Имаше индијанци и од Комити нормално, ама во последниве години барем се намалија кај нас, се сведоа на минимум, додека од другата страна, само искачаат некои нови профили и првите постови им се, da mi jajs od kuro drzavnio proekt kiradzii и слично. Пискачот и питбуло ти се дефиниција за еден просечен навивач од битола, од изглед до ментално развивање и размислување.