Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

W10/D2/L2 = 32 од 42 можни бодови. Не би го споредувал со неговите предходници, но за ваков скор можеа само да сонуваат.
689495544_1603988381086113_7113464023579719072_n.jpg

Последно уредено:
Шешко се повреди зтоа го смени.

Нејсе, обезбедивме ЛШ сега на ред е да се покажат евреите и серкото . Ремонт на средниот ред , десен бек, Дало аут јас ке му платам авионска карта. Централен одбранбен.

За менаџер стварно незнам што да мислам Керик до сега се покажа како одличен тактичар , се прилагодува на противникот иако имавме очобол утакмици и со него би му дал сочидни 7 / 10 . Имајки во предвид ке играме ЛШ ке ни треба и квантитет не само квалитет . Мора да се збира од екипите што ке отпаднат најдобрите за поголема клупа па и првотимци во куповите, незнам што план има Јунајтед но ако ја утнеме летово со трансфери нема да се оправиме додека не цркнат евреите и серкото.
Знам дека беше повреден, пишав и погоре, мислењето ми беше да направеше замена Зиркзе за Шешко, наместо Диало.
Автоматски споено мислење:

Керик на полувреме: - Дечки, водиме 2-0, први 15 минути во второ играјте сигурни пасови, да не им дозволиме никакво враќање во мечот. Amad, hold my beer guys.

Доброто е што мозочните удари им се случија на Амад и на Ламенс во меч кој го добивме. Лошото е што знаеме да се погубиме на моменти, и едноставно гледаш дека играчите паника ги фаќа.

Е сега, нека почнат да договараат играчите за на лето, веќе и очигледно е дека сме во ЛШ, а и кој ке биде тренер за наредна сезона.
Уште од утре нека почнат со отворање конкретни преговори, како со Куња лани. Не ќе е лошо да се погледне и кој би можел да се земе на фри трансфер, се споменува Вилсон од Фулам. Ќе треба многу поголема ширина на составот.

Последно уредено:
Сенеси би бил интересна опција на фри. Вилсон со оглед на тоа дека има играно во ливерпул, и покажуваше 5 прсти на Олд Трафорд, што знам дали му имаат заборавено. o_O

Шознам ја уште не сум убеден дека има развиено добра игра, особено build up , интересно и убаво е да се гледа додека не не научат и почнат да не покриваат, уште не сме биле во некоја незавидна ситуација каде околностите би биле поинакви, оти ако биде слаб 5-6 кола и му дадат отказ ојде и наредната сезона

Шознам ја уште не сум убеден дека има развиено добра игра, особено build up , интересно и убаво е да се гледа додека не не научат и почнат да не покриваат, уште не сме биле во некоја незавидна ситуација каде околностите би биле поинакви, оти ако биде слаб 5-6 кола и му дадат отказ ојде и наредната сезона
10 тренери се сменија и никој не успеа да развие некоја игра, која е гаранцијата дека некој трет би развил сега? Особено со овие резултати и овие опции кои би биле достапни сега ќе биде многу зафркнато да не му дадат договор на Керик. А прилично сум сигурен дека никој друг од можните опции не би успеал да направи апсолутно ништо подобро од Керик. Згора на се има има создадено многу добра хемија во екипата и со сите играчи има воспоставено супер однос. Се му оди во прилог да добие договор.

Сигурен сум дека твоето мислење ќе биде земено во обзир при носењето на одлуката.

Дека Емери го спомињаше некој…мртвак.

10 тренери се сменија и никој не успеа да развие некоја игра, која е гаранцијата дека некој трет би развил сега? Особено со овие резултати и овие опции кои би биле достапни сега ќе биде многу зафркнато да не му дадат договор на Керик. А прилично сум сигурен дека никој друг од можните опции не би успеал да направи апсолутно ништо подобро од Керик. Згора на се има има создадено многу добра хемија во екипата и со сите играчи има воспоставено супер однос. Се му оди во прилог да добие договор.
Па не гаранција, туку у смисол некој искусен, некој што освоил титули како да ти кажам јас мислам дека треба да си има профил на тренер ако се веќе спремни да го отворат кесето летото за трансфери. Пример да е познат по некаков стил на играње, да е успешен во Лш , титули нешто у тој стил.

Па не гаранција, туку у смисол некој искусен, некој што освоил титули како да ти кажам јас мислам дека треба да си има профил на тренер ако се веќе спремни да го отворат кесето летото за трансфери. Пример да е познат по некаков стил на играње, да е успешен во Лш , титули нешто у тој стил.
Ги имавме Ван Гал и Мурињо, веч виџено, батали.

Го имаш Диого Далот во прв тим кој не знае да го погоди стадионот со шут не па тек да даде гол, пас или да извади добар напад, и очекуваш билд ап со такви играчи ... а да не спомнуваме и други имиња нека остане само на него (а ги има доста).
Ова што го прави Керик со дилајла играчи е импресивно, пишав погоре, пола од прв состав не би фатиле прв тим ни во 3та Ш лига ... ама ете му успеа, 10 победи, 2 нерешени и 2 порази од 14 натпревари ... браво !!!!

Јунајтед не е Јунајтед ако не оди по хард веј некако знаев дека ќе ја усерат на 2-0 ми имаше некој вајб натпреваров кога Берба им здрви хет трик кога од 2-0 ни израмнија.

Нека му е со среќа менаџерската позиција на Керик, иако не е официјално мислам дека е јасно дека останува. И со оглед на опциите немам ништо против иако не сум 100% убеден дека е тоа што ни треба. Нека му дадат некој 1+1 или 2+1 година па ако флопне јбг, можеби и ќе се отвори опција како Енрике или Флик во меѓувреме.

За трансфери мислам дека знаеме кој позиции се приоритет: 2-3 играчи во средина, лево крило, шпиц па одбрана. Ќе има + пари од ЛШ, од Хојлунд а се надевам и од Рашфорд, Зиркзе, Угарте, Маунт... така да очекувам голем рибилд.

Керик си заслужи договор, од ќоро пиле што не можеа да победат до скоро секоја утакмица да е победа, не знам што фазла очекувате.

Е сеа нека се стегнат со трансфери со време нека не си играат к.
Со оглед дека ВестХем граби надолу, нека ги товарат Бовен и тоа крилото што ни извади душата утакмицата со нив, Самрвил мислам беше, делува дека има страшен потенцијал во шизикот.

Back
На врв Bottom