dantemkd
demon hunter
Не е сериозно, превентивно бил префрлен у болница од Олд Трафорд.Стариот у болница завршил…![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е сериозно, превентивно бил префрлен у болница од Олд Трафорд.Стариот у болница завршил…![]()
Знам дека беше повреден, пишав и погоре, мислењето ми беше да направеше замена Зиркзе за Шешко, наместо Диало.Шешко се повреди зтоа го смени.
Нејсе, обезбедивме ЛШ сега на ред е да се покажат евреите и серкото . Ремонт на средниот ред , десен бек, Дало аут јас ке му платам авионска карта. Централен одбранбен.
За менаџер стварно незнам што да мислам Керик до сега се покажа како одличен тактичар , се прилагодува на противникот иако имавме очобол утакмици и со него би му дал сочидни 7 / 10 . Имајки во предвид ке играме ЛШ ке ни треба и квантитет не само квалитет . Мора да се збира од екипите што ке отпаднат најдобрите за поголема клупа па и првотимци во куповите, незнам што план има Јунајтед но ако ја утнеме летово со трансфери нема да се оправиме додека не цркнат евреите и серкото.
Уште од утре нека почнат со отворање конкретни преговори, како со Куња лани. Не ќе е лошо да се погледне и кој би можел да се земе на фри трансфер, се споменува Вилсон од Фулам. Ќе треба многу поголема ширина на составот.Керик на полувреме: - Дечки, водиме 2-0, први 15 минути во второ играјте сигурни пасови, да не им дозволиме никакво враќање во мечот. Amad, hold my beer guys.
Доброто е што мозочните удари им се случија на Амад и на Ламенс во меч кој го добивме. Лошото е што знаеме да се погубиме на моменти, и едноставно гледаш дека играчите паника ги фаќа.
Е сега, нека почнат да договараат играчите за на лето, веќе и очигледно е дека сме во ЛШ, а и кој ке биде тренер за наредна сезона.
Шознам ја уште не сум убеден дека има развиено добра игра, особено build up , интересно и убаво е да се гледа додека не не научат и почнат да не покриваат, уште не сме биле во некоја незавидна ситуација каде околностите би биле поинакви, оти ако биде слаб 5-6 кола и му дадат отказ ојде и наредната сезона
10 тренери се сменија и никој не успеа да развие некоја игра, која е гаранцијата дека некој трет би развил сега? Особено со овие резултати и овие опции кои би биле достапни сега ќе биде многу зафркнато да не му дадат договор на Керик. А прилично сум сигурен дека никој друг од можните опции не би успеал да направи апсолутно ништо подобро од Керик. Згора на се има има создадено многу добра хемија во екипата и со сите играчи има воспоставено супер однос. Се му оди во прилог да добие договор.Шознам ја уште не сум убеден дека има развиено добра игра, особено build up , интересно и убаво е да се гледа додека не не научат и почнат да не покриваат, уште не сме биле во некоја незавидна ситуација каде околностите би биле поинакви, оти ако биде слаб 5-6 кола и му дадат отказ ојде и наредната сезона
Шознам ја уште не сум убеден дека има развиено добра игра, особено build up , интересно и убаво е да се гледа додека не не научат и почнат да не покриваат, уште не сме биле во некоја незавидна ситуација каде околностите би биле поинакви, оти ако биде слаб 5-6 кола и му дадат отказ ојде и наредната сезона
ДоброСигурен сум дека твоето мислење ќе биде земено во обзир при носењето на одлуката.
Па не гаранција, туку у смисол некој искусен, некој што освоил титули како да ти кажам јас мислам дека треба да си има профил на тренер ако се веќе спремни да го отворат кесето летото за трансфери. Пример да е познат по некаков стил на играње, да е успешен во Лш , титули нешто у тој стил.10 тренери се сменија и никој не успеа да развие некоја игра, која е гаранцијата дека некој трет би развил сега? Особено со овие резултати и овие опции кои би биле достапни сега ќе биде многу зафркнато да не му дадат договор на Керик. А прилично сум сигурен дека никој друг од можните опции не би успеал да направи апсолутно ништо подобро од Керик. Згора на се има има создадено многу добра хемија во екипата и со сите играчи има воспоставено супер однос. Се му оди во прилог да добие договор.
Ги имавме Ван Гал и Мурињо, веч виџено, батали.Па не гаранција, туку у смисол некој искусен, некој што освоил титули како да ти кажам јас мислам дека треба да си има профил на тренер ако се веќе спремни да го отворат кесето летото за трансфери. Пример да е познат по некаков стил на играње, да е успешен во Лш , титули нешто у тој стил.