Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Како не можеа вака да играат минатата недела добра борбеност од сите освен замениве слабо се покажаа. Имавне доста шанси ама кога не сака да влези не сака.Тркава сеуште не е завршена има уште доста борба не треба да се откажуваат се игра до последна утакмица.

Единствено шо глеам шанса е овој Родри да е поозбилно повреден зато шо тој од ко се врати во натпреварувачка форма и Сити се стабилизираа, а искрено проблемот е шо пак ќе киксаме ние со оглед како играме од пред Нова година особено со Вест хем ќе е пеколно тешко со оглед на ситуацијата во која се наоѓаат тие. И сеа треба да се брка и гол разлика а какви сме анемични во напад и тука ништо непрајме реално а ваква шанса како оваа годинава нема да се повтори. Артета мора да добие отказ како и да ја заврши сезоната според мене не е дека има некој опции за менаџери којзнае какви ама веќе играта ни е катастрофа ќе не чини уште повеќе во иднина.

Ukoceni vo sekoj klucen moment, sve da im ebam. Tie so igraa sezonava izdisaja(ovde mislam na Declan) drugite ne postojat. Ulogata na Zubimendi eve 34to kolo sme seuste nemozam da sfatam koja mu e... ne e dmf ne cmf ne e kreativec tuku onaka kolku da imame 11 na teren da popolni pozicija i da ukoci akcija ili da napravi pogresen pas. So siluvacot vo tim 2 pati bevme pojaki. Lewis Skelly lani bese vo tim na sezonata i so negovo neigranje od strana na Arteta mu eba i samodoverba i sve. Sea ostanuva da pobedime sve do kraj i da izgubime titula na gol razlika i nisto cudno da e zaradi povekje golovi dadeni od strana na city, poso toa ke e naj Arsenalovski finish na edna sezona zaedno so finale vo Ls i primen gol vo 114 min poso nasiot fudbalski mag ke izlezi so taktika da go odnese na penali.

Ова е се што мислев дека ќе бидеме сезонава, а никогаш не станавме, вакви 45 минути не памтам кога последен пат имавме, во 2026 сигурно не. Сака и Ѓокереш комбово за прв пат во животот проработува, Луис Скели зошто дури во мај добива шанса во средина, одличен е...

Лошо второ полувреме замениве не се покажаа добро а од првиов состав Вајт ми е најизгубен. Ако има некој информација кога треба да се врати Тимбер нека сподели.Иначе требаше и мораше барем уште еден гол да се даде второво по се изгледа на крај ќе одлучува гол разлика па секој гол плус е битен.

Не сум сигурен дека ќе одлучува гол разлика, глеј им го распоредот на Сити, треба да играат со повампирен Бормут, со ултра незгоден Евертон. Ние ќешки да победиме се до крај, па може да си честитаме, најтешка ми делува следнава со Вест Хем.

Aко играте како првото полувреме денес, ке сте шампиони. Шанса нема Сити да тепа се до крај. Им го плеснаа и Палас измеѓу 2 ПЛ утакмици.

Не сум сигурен дека ќе одлучува гол разлика, глеј им го распоредот на Сити, треба да играат со повампирен Бормут, со ултра незгоден Евертон. Ние ќешки да победиме се до крај, па може да си честитаме, најтешка ми делува следнава со Вест Хем.
Добро е што Брајтон изгуби денес, па Евертон и Борнмут имаат императив да играат за Европа. Мене Евертон ми е најголема надеж дека ќе им скиме бодови. Имам чувство дека може да им скинат 2 бода во понеделник.
Лошо е што Вила ќе нема за што да игра во последно коло и може 10-0 да ги тепаат.
За Арсенал се знае дека Вест Хем е најголема нагазна мина. Тоа што одговара е што ќе мора и они да бркаат победа, што ќе остави простор за контри. Нема да играат ултра дефанзивно ваљда, што одговара за Арсенал.
Барнли не треба да е проблем, а Кристал Палас нема за што да играат, но може да бидат проблематични.

Бормут се во разулавена форма. Евертон некако секогаш си губат од Сити.

Сити немаат изгубено во лигата од јануари, тешко дека ќе изгубат бодови до крај. Артета повеќе шанси има да бара спас во ЛШ отколку да чека Сити да кикснат, а Арсенал да победи сѐ до крај.
Каков и да е исходот од сезонава, сакам да го отпуштат пред светското и со време да се најде замена. Ми одмили да ги гледам ради канцерболот што го игра.

Добро е што Брајтон изгуби денес, па Евертон и Борнмут имаат императив да играат за Европа. Мене Евертон ми е најголема надеж дека ќе им скиме бодови. Имам чувство дека може да им скинат 2 бода во понеделник.
Goooooood ebeniiiiing, Мојс мајстореееее <3
Убеден бев дека киксираат денес, ама ми одеше се' накај 1-1 дека ќе заврши. Штета што не изгубија, се вратија од мртвите, може овој гол за 3-3 да ја реши сезоната на крај.
Ако оваа шанса не се искористи...
Викендов е финалето за Арсенал, да се биде или не против Вест Хем.

Back
На врв Bottom