Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Имам пишано пред неколку години, ги кажува сите можни сценарија пред натпревар и после се цитира ви реков

Оти си глуп бе, кажи ми оти ?
Така велевте и пред дуелот со Атлетико ба гледаа на тв Јамал вечерва.Со тоалетната сакаа да порачат дека срање од утакмица ќе гледаме, мајтап на страна, штета што Барселона не помина, маста ќе му ја извадеше на ваков Арсенал
Колку шо беше пенал ова за Ѓокереш, толку беше и на Олмо! Ама двојни аршиниОти си глуп бе, кажи ми оти ?
Алварез беше испод просек вечерва за негови стандарди, каква врска има натпреварот денес со тој во Лондон ај сега објасни ни
Автоматски споено мислење:
Така велевте и пред дуелот со Атлетико ба гледаа на тв Јамал вечерва.
Да беше за маста вадење вечерва тие ќе играа против Арсенал, арно ама штама

Не е глупост туку е чиста почит.Прегледај го приврзокот 476358
E ova ti e klasicna bruka, za ova se ima govoreno mnogu i Anri i mnogu drugi go smetaat za totalna glupost koga ke vidat kako nekoj odi i primetuva logo, i go menuva pravecot da ne go zgazne.
Pa sto kur be si stavil logo na zemja, sto pod difolt e navredlivo, ako ne sakas da ti go gazat, pa uste i 10 metra si go napravil, ajde ako ne ke go kruzime cel stadion za da vlagame u soblekuvalni zasto pred vlezot ste zalepile 5 metarsko logo, na zemja, kade obicno luge odat i gazat, vo globala sekoj covek na planetava toa go praktikuva.
Ebate papacite, brao za ovoj vajt, gazi si i plukni si ako sakas tamu, ic kur da ne te boli.