Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Е ти сега ја погоди темата.Чудно што 99 посто ја утнавте темата и кажувате што ќе се случи наместо како ќе ги убедите моментално дека сте од иднината, ко у онаа по 2000та емисијата
Би им покажал лична карта или извод од матично, ако не проценат дека сум 20 години постар, супер, значи газам![]()
Поентата е дека ќе ги убедиш дека се враќаш од иднината.Да де.. смрта на пеач е најголема трагедија што ја задесила државава![]()
Физички предмети од иднината, оригиналниот извод од матично ми е постар од 2006та, технички ми проаѓа условов. Еве слики од мене од 2006та ќе му покажам, ќе биде чудно како сум остарел 20 години преку ноќ. Овие работи веќе ќе ги имам кај што сум ги имал тогаш, т.е. не мора ништо од иднината да носам.Е ти сега ја погоди темата.
Не смее со предмет да се докаже.
Можеш да се предомислиш за друг муж на пример ваљда си креативна...Знам дека е оф топик, но која е поентата да докажувам?
Па не е условот да мора да докажеш дека доаѓаш баш од 26та. Со самото тоа што ќе ја предвидиш иднината еднаш нема зошто да не ти веруваат дека си баш од 2026та. Невозможно е да докажеш дека си точно од било која година во иднината.Да, ама како со ова би ги убедил дека доаѓаш баш од 2026та?Може да си од 2007ма на пример.
Вака од прва, тешко дека со нешто би успеал веднаш, освен вака да им предвидуваш работи што ќе се случуваат следните 20 години по ред, па да одите чекор по чекор.
Да, за во затвор.Дека ќе го бараме назад Грујо за 20г
Гледам дека ќе имаш интенција да станеш балканска пророчица.Да можам и тебе би дошла да те предупредам некои работи![]()