Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Бастони е спор, не знам зошто загреале толку за него. Што ќе прави он у овој систем, не можам да сфатам.

Бастони е спор, не знам зошто загреале толку за него. Што ќе прави он у овој систем, не можам да сфатам.
И мене се повеќе и повеќе не ми е по кејф, ја би поише за Ван де Вен од Тотнем.

Леле бе Флик од кој искочивме у 1/4 финале ЛШ :facepalm:
Испаднавме од судиите и од немање среќа. Не од Флик во огромна заблуда си. Ама џабе им е се, НЕМА НИШТО ДА ОСВОЈАТ , 5то финале загуби Симеоне и ќе замине како ЛУЗЕР. Ние си освојуваме Ла Лига сами против сите, и мене ми многу повеќе значи тој трофеј а ЛШ трофеот ќе дојде кога тогаш. Еве одговори колку години му требаше на Пеп да освои во Сити (и тоа само еднаш) по толку милјарди потрошени. Или уште подобро колку му требаше време на Клоп да освои ? Ајде Јас ќе ти одговорам…

Пеп Гвардиола

– Манчестер Сити
  • Дојде во Манчестер Сити во 2016
  • Ја освои Лигата на шампионите во 2023 Му требаа 7 години и освои само еднаш во 10 години

Јирген Клоп
– Ливерпул
Дојде во Ливерпул во 2015
Ја освои Лигата на шампионите во 2019

Факти!

Испаднавме од судиите и од немање среќа. Не од Флик во огромна заблуда си. Ама џабе им е се, НЕМА НИШТО ДА ОСВОЈАТ , 5то финале загуби Симеоне и ќе замине како ЛУЗЕР. Ние си освојуваме Ла Лига сами против сите, и мене ми многу повеќе значи тој трофеј а ЛШ трофеот ќе дојде кога тогаш. Еве одговори колку години му требаше на Пеп да освои во Сити (и тоа само еднаш) по толку милјарди потрошени. Или уште подобро колку му требаше време на Клоп да освои ? Ајде Јас ќе ти одговорам…

Пеп Гвардиола

– Манчестер Сити
  • Ја освои Лигата на шампионите во 2023 Му требаа 7 години и освои само еднаш во 10 години

Јирген Клоп
– Ливерпул

Факти!
Никој не го спори ова, ама со малку флексибилност на Флик сеа ќе бевме у полуфинале со умрениот Арсенал.
Од истото си патеше и Гвардиола, газеше све пред себе, ќе дојде нокаут фаза, или финалето со Челзи он си праеше експерименти. Прва сезона кога не се глупираше, освои ЛШ.

Јас многу се радувам на играта, ова е тој напаѓачки фудбал што сакам да го гледам, и ако се сеќавате јас бев најголем критичар на Чави и кога освои ЛаЛига ради гомно фудбалот од 1-0, ама мора во нокаут фази да има и варијанта Б.
Со Бастони во одбрана мислам ќе се средиме малку и нормално да не избегнат повредите.

Пеп Гвардиола

– Манчестер Сити

Јирген Клоп
– Ливерпул

Факти!
Алармантно е какво е размислувањава на вас навивачите на Барселона почнуваќи од познатиот македонски каталонец ќелавуиот малтежанец.И тоа сите истата матрица ја имате дека сите ве оспоруваат дека сите се против вас држава,уефа, судии, месечината, сонцето што грее јако, тревата на стадионите сее само тренерот и играчите не.Кој спорни одлуки ги имаше судијата во двомечот со Атлетико? Зошто не признаете дека едноставно немате состав за финалиња во ЛШ испаѓате од поголеми екипи две години поради тоа што не знаете да сочувате резултат не знаете да играте на резултат одбраната ви е шпанско село.Во последни 5 години два пати испаѓате од група и едно полуфинале и правиш тука смешни споредби со Клоп кој во три години играше две финалиња ЛЕ и ЛШ и тоа првите три години. Се додека не донесете квалитетни играчи пред се во одбрана и кога Флик ќе смени начинот на игра да почне да игра на резултата нема да имате успех и следни години.

Сакам објаснување од Лапорта, Деко и Флик зошто не го сакаат Бернардо Силва!

Ако е ова точно, ништо чудно да се земат и Бастони и Алварез.

За стотка Леао и Осимен во пакет, две позиции покриени.

За стотка Леао и Осимен во пакет, две позиции покриени.
Галата плати 75 за Осимен, нема шанси да го дадат, а и не е тој Барса играч.
Не знам зашо запнуваат цело време со "имиња" за лево крило кога секако Рафиња ќе е прва, ќе дреме Леао ако дојде.

Незнам зошто толку сте скептици кон флик,човекот има одреден стил на игра,кој да за среќа многу ни донесе но и многу одзеде но,само со туркање на еден стил игра тоа ке се усовршува.Имаме млад преспективен тим и јас еве тврдам можеби ке биди навивачки дека Барца ке ја освои лигата на шампиони следната година,со добри засилувања на штоперската позиција( најв. Бастони) и еден добар класичен шпиц овај тим има многу да покаже.

Враќање на 1:1 неизбежно и овие цифри ќе да се точни. Ги чека ремонт прекупотребен со години па не се чудете ако има масивен ремонт. Многу имиња може да ги снема како се пишува иако бев скептик за Бернардо Силва нишо чудно да излезе и така слободен агент е.

Нема кој друг освен Алварез за 9ка. Човекот е версатилен и апсолутно на сите позиции ќе се снајде, просто измислен за нашиот систем и овој клуб. Ненормално технички добар играч.

Ете им пари на Атлетико нека му го донесат Осимен на Чолото.:ROFLMAO:

Леао што знам, селска верзија на Рашфорд. Ќе отвара простор и секако ќе биде ротација со Рафиња али он не се залага нешто дефанзива.
Леао колку и да му е сон на Лапорта ама па ич не го гледам во клубов.
50 на Леао за Нуса 30 не... глупости.

Back
На врв Bottom