ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 5.438
- Поени од реакции
- 20.743
Бастони е спор, не знам зошто загреале толку за него. Што ќе прави он у овој систем, не можам да сфатам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене се повеќе и повеќе не ми е по кејф, ја би поише за Ван де Вен од Тотнем.Бастони е спор, не знам зошто загреале толку за него. Што ќе прави он у овој систем, не можам да сфатам.

Ако ова се деси, нема да го погледнам тимот.
Испаднавме од судиите и од немање среќа. Не од Флик во огромна заблуда си. Ама џабе им е се, НЕМА НИШТО ДА ОСВОЈАТ , 5то финале загуби Симеоне и ќе замине како ЛУЗЕР. Ние си освојуваме Ла Лига сами против сите, и мене ми многу повеќе значи тој трофеј а ЛШ трофеот ќе дојде кога тогаш. Еве одговори колку години му требаше на Пеп да освои во Сити (и тоа само еднаш) по толку милјарди потрошени. Или уште подобро колку му требаше време на Клоп да освои ? Ајде Јас ќе ти одговорам…Леле бе Флик од кој искочивме у 1/4 финале ЛШ![]()
Никој не го спори ова, ама со малку флексибилност на Флик сеа ќе бевме у полуфинале со умрениот Арсенал.Испаднавме од судиите и од немање среќа. Не од Флик во огромна заблуда си. Ама џабе им е се, НЕМА НИШТО ДА ОСВОЈАТ , 5то финале загуби Симеоне и ќе замине како ЛУЗЕР. Ние си освојуваме Ла Лига сами против сите, и мене ми многу повеќе значи тој трофеј а ЛШ трофеот ќе дојде кога тогаш. Еве одговори колку години му требаше на Пеп да освои во Сити (и тоа само еднаш) по толку милјарди потрошени. Или уште подобро колку му требаше време на Клоп да освои ? Ајде Јас ќе ти одговорам…
Пеп Гвардиола
– Манчестер Сити
- Дојде во Манчестер Сити во 2016
- Ја освои Лигата на шампионите во 2023 Му требаа 7 години и освои само еднаш во 10 години
Јирген Клоп
– Ливерпул
Дојде во Ливерпул во 2015
Ја освои Лигата на шампионите во 2019
Факти!
Алармантно е какво е размислувањава на вас навивачите на Барселона почнуваќи од познатиот македонски каталонец ќелавуиот малтежанец.И тоа сите истата матрица ја имате дека сите ве оспоруваат дека сите се против вас држава,уефа, судии, месечината, сонцето што грее јако, тревата на стадионите сее само тренерот и играчите не.Кој спорни одлуки ги имаше судијата во двомечот со Атлетико? Зошто не признаете дека едноставно немате состав за финалиња во ЛШ испаѓате од поголеми екипи две години поради тоа што не знаете да сочувате резултат не знаете да играте на резултат одбраната ви е шпанско село.Во последни 5 години два пати испаѓате од група и едно полуфинале и правиш тука смешни споредби со Клоп кој во три години играше две финалиња ЛЕ и ЛШ и тоа првите три години. Се додека не донесете квалитетни играчи пред се во одбрана и кога Флик ќе смени начинот на игра да почне да игра на резултата нема да имате успех и следни години.Испаднавме од судиите и од немање среќа. Не од Флик во огромна заблуда си. Ама џабе им е се, НЕМА НИШТО ДА ОСВОЈАТ , 5то финале загуби Симеоне и ќе замине како ЛУЗЕР. Ние си освојуваме Ла Лига сами против сите, и мене ми многу повеќе значи тој трофеј а ЛШ трофеот ќе дојде кога тогаш. Еве одговори колку години му требаше на Пеп да освои во Сити (и тоа само еднаш) по толку милјарди потрошени. Или уште подобро колку му требаше време на Клоп да освои ? Ајде Јас ќе ти одговорам…
Пеп Гвардиола
– Манчестер Сити
- Дојде во Манчестер Сити во 2016
- Ја освои Лигата на шампионите во 2023 Му требаа 7 години и освои само еднаш во 10 години
Јирген Клоп
– Ливерпул
Дојде во Ливерпул во 2015
Ја освои Лигата на шампионите во 2019
Факти!
Е не го читаат форумот они мислам. Пиши им мејл.Сакам објаснување од Лапорта, Деко и Флик зошто не го сакаат Бернардо Силва!
Галата плати 75 за Осимен, нема шанси да го дадат, а и не е тој Барса играч.За стотка Леао и Осимен во пакет, две позиции покриени.