Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Една од работите што ги имам запамтено од татко ми е дека жени со мали усни се отров катиљ. На прва ќе кажеш бабини деветини што врска има каква уста уши или плешка имаш со тоа каков човек си. Ама низ текот на годините жените со мали усни онакви што имаат една цртка само стварно се покажале како катиљ :D.

Една од работите што ги имам запамтено од татко ми е дека жени со мали усни се отров катиљ. На прва ќе кажеш бабини деветини што врска има каква уста уши или плешка имаш со тоа каков човек си. Ама низ текот на годините жените со мали усни онакви што имаат една цртка само стварно се покажале како катиљ :D.
А затоа овие ботоксираниве викаат дека не ги зголемувале за убавина и машко внимание? Само сакале да направат камуфлажа дека се добродушни :cautious:

... едно е мали усни „како цртка“, а друго е мала уста и и два заби соодветно на таа уста, еве да ти ја доловам мојата уста, па и онака потсетува на мене, а твоите не знам што и како го толкуваат тоа, неправда не трпам и сум дисциплинирана, а добротата ми е слаба страна што понекогаш ми се враќа со лошо, али нема врска јас верувам на Универзумот и неговиот фидбек!

Screenshot 04-14-2026 23.41.08.png

... едно е мали усни „како цртка“, а друго е мала уста и и два заби соодветно на таа уста, еве да ти ја доловам мојата уста, па и онака потсетува на мене, а твоите не знам што и како го толкуваат тоа, неправда не трпам и сум дисциплинирана, а добротата ми е слаба страна што понекогаш ми се враќа со лошо, али нема врска јас верувам на Универзумот и неговиот фидбек!

Прегледај го приврзокот 474818

180цм, долга црна коса до гз, таква уста, долги прсти, докторка. Ќе биде интересно ако излезе дека си бивша ми. Да не си случајно од Ѓорче?

180цм, долга црна коса до гз, таква уста, долги прсти, докторка. Ќе биде интересно ако излезе дека си бивша ми. Да не си случајно од Ѓорче?
...немам одено со црнец, а башка имам предрасуди секој со своето :D
...немам одено со црнец, а башка имам предрасуди секој со своето :D
...шалче, бе, аватарот ти е таков! :P

Последно уредено:
Ако и твојата била скарана со хуморот, тогаш таа е.

@Saber Rider (десно), на пензионерски игри 2060. и некоја му објаснува на радном помлад хрватски пензос за лудувањата со Комитите во младоста.

1000048115.jpg

Последно уредено:

Прегледај го приврзокот 474818
Ти дејче случајно забарка да не си?
Од како се појави на форумов, ме прогонува некоја мисла дека си една моја позната личност.

Тетките кога ќе ги изнервираме идат да оладат мозок :
Screenshot_20260417_234136_Instagram.jpg

Баш ме интересираше на темава како ChatGPT би замислил некои од форумџиите. Ставив како prompt нечие мислење за некои форумџии и еве што добив:

@wot

Прегледај го приврзокот 474610

топлата:

Прегледај го приврзокот 474611

@Ron Burgundy

Прегледај го приврзокот 474618

Сега за сега само за нив тројца, пошто само за нив најдов поопширно мислење како некој ги замислува. :P
Автоматски споено мислење:

Уште една, @bijons :

Прегледај го приврзокот 474620
Жити мене :pos: ме изнасмеа, ај и за мене направи едно
Автоматски споено мислење:

@Sussaro

IMG_20260418_153044.jpg

Последно уредено:
@мкд владе
IMG_20260418_154025.jpg

Зашто бе тегет фарбана коса :(:(:(:(:(? По кој параметар го извадил тоа? И зошто плавушата држи две цигари во рака?
Па дека младешка фризура шо знам некоја грешка со цигарине:icon_lol:

Back
На врв Bottom