Ме тераш да се враќам таму и да им ги гледам профилите, ама мислам дека сфатив што е работата. Ако ги гледаш тие што стиснале лајк ама и што од друга страна тоа им е максималниот придонес во целава работа, тогаш да, дефинитивно има неколку пристојни што не им е местото таму. Меѓу таквите гледам и една моја другарка, бивша на мој другар што е далеку од феминистка ама оди по настани. Ама ако ги гледаш сликите од настаните, како што престпоставувам Анон направил, тогаш апсолутното мнозинство од тие што земаат активно учество се такви какви што он ги опиша.
А цициња нема. Има влакна под мишка.
Нека се и 2/3 од популацијата, не им е природно стање ова. Кад-тад желбата за кур и тоа асален, не оние од нивните социјални опкружувања што се на граница со гејови ќе преовлада. Популацијата на гејови во земји каде што смеат да се изјаснат обично не надминува 4% од население па ако сакаш и на глава стои.
Не го игнорирам проблемот, јас темава сум ја отворил. И се согласувам дека другите методи, а најмногу мигрантите се со катастрофални последици. Ако го сведеме на најпросто објаснување дури и меѓу глупи ако изборот е меѓу да пуштиш влакна под мишка, да се офарбаш виолетово и мажи да бегаат од тебе, спрема да опнеш мини сукња и цицки надвор па 100 мажи да те бомбардираат во инбокс па макар и со курослики ќе преовлада ова второво, затоа што е органско и еволутивно за нив. Пак ќе кажам, во темата за хибристофилијата токму тоа е главниот проблем, што жени не можат да се апстрахираат од фабричките недостатоци како пол и затоа е тоа проблемот. А ова другво е како да ставиш подвижен кактус на Аљаска. Или ќе умре сам, или ќе си се врати во пустината каде што му е природното стање. Освен ако не е лезбејка, жена што ќе ти каже дека не пати од машко внимание и тоа во поголем квантитет најчесто лаже. Како што лаже дека се опнала во танга, нападна шминка и во мини сукња за да си биде згодна за себе. Проблемот е кога еволутивни и генетски фактори одат на твоја штета, а не во твоја корист како во случајов.