Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
d....kako izmislile, ti treba parce koza-eve ti od mojot g...ti treba parce dgiger-eve ti od mojot 1/3.ti treba bubreg-eve ti eden od mojte... i tolku e kako ne izmislile ti treba oko...pa da moze da dadam edno od mojve na zenami... se e ova na masava nejzina racna izrabotka ama bez vid.

Attachments

• Слика1482[1].jpg
    Слика1482[1].jpg
    250,9 KB · Прегледи: 60
Ми се појави сабајлево на ФБ некоја нова сендвичара во Скопје што се вика Тостоевски. Па уште и логото им е со Достоевски. Појма немам дали им се добри сендвичите ама ќе им направам бесплатна реклама и ќе одам деновиве да ги пробам само затоа што се викаат факинг Тостоевски. ТОСТОЕВСКИ БЕ!!! ПРЕЈАКО!

1776267601181.png

Драга, Излагам у двор што да видам, јакава "цвеќарка" ми го исушила и фламингото, 4 саксии и дадов на сите им го виде крајот. А таман си мислев да си го размножам фламингото убаво цвеќе беше.

Има апдејт за Тостоевски. Не од нивниот профил туку од некоја на Фејсбук што објавила. Тостовите ги крстиле по неговите книги. Јас како дежурен мизогинист ќе го нарачам Вечниот Маж. Секако дека ќе одам и ќе им земам 5-6 флаера од менито за да ги чувам во архива. Ме изнасмеаа да не пукнат :lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:.

1776359480750.png

Кајг,
штом може ,,да се читат" по 5,6 книги во библиотека, што па да не можат истите ,,да се изедат" ! :pos:

Passed down to you...

Периодов сум ко Тони Старк у Ајронмен 3ката, што ради burn-out од работа (останавме двајца, а треба минимум 4 души), што ради запоставениот рутински чек-ин за здравје што го праам еднаш годишно. Спондилотични вртоглавици, наводно предизвикани од шилци во вратот (за ова рака сечам дека е), проверка на крв каде за прв пат се судрувам со некои повисоки вредности на базични гранулоцити, на моменти замор (се надевам од overthinking)... У принцип ( @Io Sono Interista :P ) глупиот период се пролонгира едно добри 2 месеци. Ако на @Crazy in Love тоа ѝ беше февруари, мојот дефинитивно е октомври. Јер од тогаш све некои глупи срања ме заподесија. Башка имам историја јас со овој месец. По се изглеа...

So says Saladin...

Одсекогаш ми биле фасцинантни ликови што еднаш ќе видат нешто или ќе прочитаат и инстантно им станува кечфрејз, или животна мантра колку и ретардирано да звучи.

Пример зборот нафо :icon_lol:

Го виделе еднаш на твитер од руски ботови и одма, у секоја тема за политика они се најгласни и нормално најпаметни.

А у суштина бранат човек што има 0 интерес за нив, нешто налик индијци кога спамираат слики од мона лиза на фејсбук со хелоу бјутифул.

Иако во мојата младост бев уверен дека сите сме исти, како стареам сознавам дека не, не сме сите исти и сум благодарен сам на себе што сум се издигнал на ниво кај што можам со презир да гледам на прости ликови.

Back
На врв Bottom