Ska Maniac
Бараба
Па и така ќе испаднат. Нема што да гледа.Може за Барса е човекот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и така ќе испаднат. Нема што да гледа.Може за Барса е човекот.
Каков флоп човече 9 гола и четири асистенции има оваа сезона во ЛШ, колку има најдобриот стрелец не знам не пратам, најверојатно полуфиналее играме ради него оваа сезона, во купот финале исто благодарение на него, флоп викаГолот од слободен беше добар, но општо не ми остава некој посебен впечаток и минатите дуели исто. Гризман и Симеоне ми се некако најголема опасност секогаш. Иначе сум пишал дека може да флопне не дека нема потенцијал да успее.
Ама мама сака Мадрид да одиТатко му не може 2 саата да го почува, мајка му да изгледа на раат една утакмица ?
Ебате денешните мужи.

Ее мамче, нема онаа работа до крај и душа во рајКаков флоп човече 9 гола и четири асистенции има оваа сезона во ЛШ, колку има најдобриот стрелец не знам не пратам, најверојатно полуфиналее играме ради него оваа сезона, во купот финале исто благодарение на него, флоп вика
Автоматски споено мислење:
Ама мама сака Мадрид да оди![]()

Може и сега да идат. Тој ќе седи у хотел и на тв ќе гледа додека го чува детет, Чолка на стадион со ултрасите.Ее мамче, нема онаа работа до крај и душа во рај
Ај здравје понатаму, фамилијарно ќе отидете!
Redenka ultrasite dodeka trae cela tekmaМоже и сега да идат. Тој ќе седи у хотел и на тв ќе гледа додека го чува детет, Чолка на стадион со ултрасите.
Те знај женати дека се резилиш по форуми ден пред велигден ?Redenka ultrasite dodeka trae cela tekma![]()
Na tribini koga kamerata ke te dade vo kadar, ke pravisТе знај женати дека се резилиш по форуми ден пред велигден ?

Мноооогу чур одбраната на Атлетико не знае кај е топката хихиххихугИзгледа ќе се одложи за вечер, многу зачадено било, кашлал Јамал, ларингит фатил од чадот