UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Голот од слободен беше добар, но општо не ми остава некој посебен впечаток и минатите дуели исто. Гризман и Симеоне ми се некако најголема опасност секогаш. Иначе сум пишал дека може да флопне не дека нема потенцијал да успее.
Каков флоп човече 9 гола и четири асистенции има оваа сезона во ЛШ, колку има најдобриот стрелец не знам не пратам, најверојатно полуфиналее играме ради него оваа сезона, во купот финале исто благодарение на него, флоп вика
Автоматски споено мислење:

Татко му не може 2 саата да го почува, мајка му да изгледа на раат една утакмица ?
Ебате денешните мужи.
Ама мама сака Мадрид да оди :pipi:

Последно уредено:
Каков флоп човече 9 гола и четири асистенции има оваа сезона во ЛШ, колку има најдобриот стрелец не знам не пратам, најверојатно полуфиналее играме ради него оваа сезона, во купот финале исто благодарение на него, флоп вика
Автоматски споено мислење:

Ама мама сака Мадрид да оди :pipi:
Ее мамче, нема онаа работа до крај и душа во рај :)
Ај здравје понатаму, фамилијарно ќе отидете!

Ее мамче, нема онаа работа до крај и душа во рај :)
Ај здравје понатаму, фамилијарно ќе отидете!
Може и сега да идат. Тој ќе седи у хотел и на тв ќе гледа додека го чува детет, Чолка на стадион со ултрасите.

Изгледа ќе се одложи за вечер, многу зачадено било, кашлал Јамал, ларингит фатил од чадот

Аеее благ мозочен удар.

Изгледа ќе се одложи за вечер, многу зачадено било, кашлал Јамал, ларингит фатил од чадот
Мноооогу чур одбраната на Атлетико не знае кај е топката хихиххихуг :oleee::oleee:

Во пеколот на Метрополитано, моментално се крчкаат домашните :cool:

(Nepopularno mislenje)Moze i najprecent igrac e Dembele so dve sezoni dobri i toa u francija i germanija:icon_lol:. Tolkav sutrak ne sum videl, radi nego ke si ispadnat.

Back
На врв Bottom