Толку имам сменето вкус на музика. Алергична сум на српско некако. Освен за пиење и екс ју секако. И наши некои лигуши. А у средно тоа слушав..
јесте дека на 18 е еден мозок на 25 друг. И стил и сѐ. Ама добро.. се дешава.
Спотифајов да знае што сѐ имам слушано ќе става ??
Кајг,
добро е се разбудивме, САД не фрли нуклеарна бомба во Иран, ама за тоа соросоидите заедно со фондерлајнката ги наместија изборите, Орбан отиде во историја тоа ќе биде исто како да беше фрлена нуклеарна во Унгарија и ЕУ, тешки последици ќе дојдат, а ние немоќни!
Кајг,
приметуваш дека некако нема спектакуларни кражби преку ден на банки и пошти, со оружје, качулки и со возило во непознат правец и до сега никој не е фатен, а тешки пари и девизи украдени?
...зашто и сега нема така, нели исти разбојници побегнати и сега се исти банки, исти пари, значи све тоа било планирано сценарио, како на патарина (не)плаќање пола -пола, да се излаже народ демек пљачка, а во позадина договори кој знае со кого.
d... jas nemam usi a zenami nema oci. ( za da e pojasno 100% slepilo)
doagam doma pred malku i vikam od vrata..kaj mi e telefonot i go baram tuka na masava pa po kauci i go nema nigde, zenami vo meguvreme od mobilniot zvoni na mojot mobilen i vika ene go vo kupatilo zvoni, a jas bas tamu sum i baram na masinata i na ogledaloto go nema doagam nakaj dnevna i velam go nema,a taa odi vo kupatilo i veli jas ke go najdam (iako ne gleda,ama stalno mi go naoga)aj ti zvoni pak od fiksniot zvonam jas a taa od tamu vika ete ti go vo DJEBOT,i teknalo kaj sum jas tamu e i telefonot..... treba BRAVO da pisam.
Разговор со дечкото на каса во Адидас откако купив дрес Италија:
-Вие, господине, изгледа сте голем навивач. Новчаник Болоња, блуза Фиорентина и сега дрес од Италија.
-Не, јас сум само фудбалски позер.
Има некои подземни води во она Дегама кај што теренци сервисери дробат колешки од администрација. Ти каже ли женати дека од работа ќе одат во Дегама, да си знаеш.
Сабајлево додека пазарев во маркет го гледам пред мене на каса со пластика од 1.5 л. Скопско прозборе нешто со касиерката, го плати пивото и си замина.
- Го пуштија овој?- и викам на касиерката
- Не знам вика, некогаш е тука некогаш не, во државава се е можно.
Знаев дека е доживотно осуден иако не заслужуваше ама сигурно го пуштиле за Велигден да си прослави дома.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.