- Член од
- 10 февруари 2025
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 0
ima li nekoj problem so telegram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема проблем.ima li nekoj problem so telegram
Brate, realno – svaka čast na znanju i trudu koji ste uložili u toPozdrav za sve. Obzirom da mi je inbox pun, odgovoriću svima koji su imali razna pitanja ovdje javno:
Skener koji sam slikao nije javan i trenutno ga posjeduje 7 ljudi. Dijeljenje ne dolazi u obzir iz prostog razloga što bi sav uloženi trud u pravljenje istog bio uzaludan za manje od dva mjeseca. Da ne pričam kako bi neki pokušali zaraditi na tome kao što su zarađivali na raznim drugim stvarima u (ne tako davnoj) prošlosti. Takođe, skener se ne prodaje. I još jedna stvar: tu sam uvijek bio da pomognem u smislu da pošaljem neku listu za gledanje. Dečki, stvarno nemam vremena niti volje da ispunjavam želje poput skeniranja određenog servera. Ipak, svi mi imamo posao i život, a ovo je samo hobi. Živi bili
Bar ga ne prodaješ za 100 evra, za ostlih 6 posjednika, ne znam hoće li odoletiPozdrav za sve. Obzirom da mi je inbox pun, odgovoriću svima koji su imali razna pitanja ovdje javno:
Skener koji sam slikao nije javan i trenutno ga posjeduje 7 ljudi. Dijeljenje ne dolazi u obzir iz prostog razloga što bi sav uloženi trud u pravljenje istog bio uzaludan za manje od dva mjeseca. Da ne pričam kako bi neki pokušali zaraditi na tome kao što su zarađivali na raznim drugim stvarima u (ne tako davnoj) prošlosti. Takođe, skener se ne prodaje. I još jedna stvar: tu sam uvijek bio da pomognem u smislu da pošaljem neku listu za gledanje. Dečki, stvarno nemam vremena niti volje da ispunjavam želje poput skeniranja određenog servera. Ipak, svi mi imamo posao i život, a ovo je samo hobi. Živi bili

Ja se nikada nisam druzio sa šupcima koji bi rodjenu majku prodali. Tako da nema brige oko togaBar ga ne prodaješ za 100 evra, za ostlih 6 posjednika, ne znam hoće li odoleti![]()
Ne briniBar ga ne prodaješ za 100 evra, za ostlih 6 posjednika, ne znam hoće li odoleti![]()
Konane,konaneBar ga ne prodaješ za 100 evra, za ostlih 6 posjednika, ne znam hoće li odoleti![]()
ne znam kako ti cenis prijatelje kada tako razmisljas,drugare kako,postujes?tako ce i oni tebe..ali ne brini..(nekako smo se osecali prozvani tako je navedeno kao da su drugi nepouzdani?-nije to bilo primereno ,ili ste bili radoznali 
novakmiskic@gmail.com ako moze skenerKo oce skener email nek posalje u zipu saljem
Ne znam što si se našao prozvanim, radi se spekulaciji-insinuaciji dobronamerne prirode, ako hoćeš to je filozofsko pitanje o ljudskoj prirodi, hvalisanju, samohvalisanju, poltronstvu, prijateljstvu i njegovim podvarijantama.Konane,konane![]()
ne znam kako ti cenis prijatelje kada tako razmisljas,drugare kako,postujes?tako ce i oni tebe..ali ne brini..(nekako smo se osecali prozvani tako je navedeno kao da su drugi nepouzdani?-nije to bilo primereno ,ili ste bili radoznali
1.Dugogodisnje prijateljstvo-drugarstvo(decenijsko i vise od toga) se ne prodaje.
2.Drugo 100 eura se svakako prodaju neke tuturutu scripte py fajlovi loli i slicne kerefeke...da ne pisem sta je ovde u pitanju jedna kompleksna vrhunska stvar...puno rada,puno vremena,puno truda..znanja i ide sve..

nije pokazana moja briga već sumnjaNe brini
Grozno je što si (nesvesno) nečiju majku uporedio sa tim skenerom i šupcima, a to da se nikada nisi družio sa šupcima je samohvalisanje, filozofski je to nemoguće, jedino ako nisi reinkarnacija Sokrata (moralno najispravnijeg u istoriji filozofije), a i on je priznao da zna da ništa ne zna, znači da je moguće da se družio sa takvimaJa se nikada nisam druzio sa šupcima koji bi rodjenu majku prodali. Tako da nema brige oko toga