Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav za sve. Obzirom da mi je inbox pun, odgovoriću svima koji su imali razna pitanja ovdje javno:

Skener koji sam slikao nije javan i trenutno ga posjeduje 7 ljudi. Dijeljenje ne dolazi u obzir iz prostog razloga što bi sav uloženi trud u pravljenje istog bio uzaludan za manje od dva mjeseca. Da ne pričam kako bi neki pokušali zaraditi na tome kao što su zarađivali na raznim drugim stvarima u (ne tako davnoj) prošlosti. Takođe, skener se ne prodaje. I još jedna stvar: tu sam uvijek bio da pomognem u smislu da pošaljem neku listu za gledanje. Dečki, stvarno nemam vremena niti volje da ispunjavam želje poput skeniranja određenog servera. Ipak, svi mi imamo posao i život, a ovo je samo hobi. Živi bili

Pozdrav za sve. Obzirom da mi je inbox pun, odgovoriću svima koji su imali razna pitanja ovdje javno:

Skener koji sam slikao nije javan i trenutno ga posjeduje 7 ljudi. Dijeljenje ne dolazi u obzir iz prostog razloga što bi sav uloženi trud u pravljenje istog bio uzaludan za manje od dva mjeseca. Da ne pričam kako bi neki pokušali zaraditi na tome kao što su zarađivali na raznim drugim stvarima u (ne tako davnoj) prošlosti. Takođe, skener se ne prodaje. I još jedna stvar: tu sam uvijek bio da pomognem u smislu da pošaljem neku listu za gledanje. Dečki, stvarno nemam vremena niti volje da ispunjavam želje poput skeniranja određenog servera. Ipak, svi mi imamo posao i život, a ovo je samo hobi. Živi bili
Brate, realno – svaka čast na znanju i trudu koji ste uložili u to
Razumijem potpuno zašto to držite u uskom krugu i ne dijelite dalje.
Takve stvari se ne prave preko noći, i jasno je da iza toga stoji ozbiljan rad i vrijeme. Poštujem to maksimalno
Živi bili

Bar ga ne prodaješ za 100 evra, za ostlih 6 posjednika, ne znam hoće li odoleti ;)

Bar ga ne prodaješ za 100 evra, za ostlih 6 posjednika, ne znam hoće li odoleti ;)
Konane,konane ;) :)ne znam kako ti cenis prijatelje kada tako razmisljas,drugare kako,postujes?tako ce i oni tebe..ali ne brini..(nekako smo se osecali prozvani tako je navedeno kao da su drugi nepouzdani?-nije to bilo primereno ,ili ste bili radoznali :D
1.Dugogodisnje prijateljstvo-drugarstvo(decenijsko i vise od toga) se ne prodaje.
2.Drugo 100 eura se svakako prodaju neke tuturutu scripte py fajlovi loli i slicne kerefeke...da ne pisem sta je ovde u pitanju jedna kompleksna vrhunska stvar...puno rada,puno vremena,puno truda..znanja i ide sve..

Konane,konane ;) :)ne znam kako ti cenis prijatelje kada tako razmisljas,drugare kako,postujes?tako ce i oni tebe..ali ne brini..(nekako smo se osecali prozvani tako je navedeno kao da su drugi nepouzdani?-nije to bilo primereno ,ili ste bili radoznali :D
1.Dugogodisnje prijateljstvo-drugarstvo(decenijsko i vise od toga) se ne prodaje.
2.Drugo 100 eura se svakako prodaju neke tuturutu scripte py fajlovi loli i slicne kerefeke...da ne pisem sta je ovde u pitanju jedna kompleksna vrhunska stvar...puno rada,puno vremena,puno truda..znanja i ide sve..
Ne znam što si se našao prozvanim, radi se spekulaciji-insinuaciji dobronamerne prirode, ako hoćeš to je filozofsko pitanje o ljudskoj prirodi, hvalisanju, samohvalisanju, poltronstvu, prijateljstvu i njegovim podvarijantama.
Pitao sam čoveka bez nametanja, nije odgovorio - OK!
Sad shvatam da mi ni ne treba - opet filozofski zaključak.
Jer kako da je ne dam svom dobrom prijatelju, a darodavcu obećam sa majke mi!
Vi što ste dobili veliki ste hvalisavci a slabi dorodavatelji lista i ostalog, unapred izvinjenje da ne reagujete i da me ne grdite! ;)
Автоматски споено мислење:

nije pokazana moja briga već sumnja
sumnjaš da te žena vara, a briga te je kad saznaš istinu
Автоматски споено мислење:

Ja se nikada nisam druzio sa šupcima koji bi rodjenu majku prodali. Tako da nema brige oko toga
Grozno je što si (nesvesno) nečiju majku uporedio sa tim skenerom i šupcima, a to da se nikada nisi družio sa šupcima je samohvalisanje, filozofski je to nemoguće, jedino ako nisi reinkarnacija Sokrata (moralno najispravnijeg u istoriji filozofije), a i on je priznao da zna da ništa ne zna, znači da je moguće da se družio sa takvima ;)
Verovatno si dobar programer ali ljude ne možeš da programiras da (ne)budu šupci ili dobri prijatelji, ne zameri, budi pozdravljen!

Последно уредено:
Back
На врв Bottom