Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ова можно е да е најлошата утакмица оваа сезона. Со топка не се составија, златна шанса им се понуди и стандард ја посерват.

Не сум роднина на Ванѓа, ама кога видов кој состав почнува, си реков го ебавме ежот. Ич не ми е мерак што сум бил прав :(
Автоматски споено мислење:

И после не чинел Коби...иако невидлив сепак ваква катастрофа со него во средина не се случуваше.
Инаку до кај е работава со Де Лихт , на човекот да му пресадеа раце, нозе, кичма, глава до сега ќе проодеше и ќе се вратеше во форма да игра фудбал./
Друже и Коби е дупка, ама Угарте е кратер!

И Амад е умрен, стварно малку Аморим го поеба со винг бек ама требаше да се оправи до сега, тоа ни на повидок опоравување

Мбеумо е ван форма веќе месеци, незнам што ќе смени. Клупата е трагична. Волку лоша неупотреблива клупа не памтам одамна. Дај боже да избоксува Керик ЛШ без разлика на кое место завршиме само да одиме таму па на лето здравје нешто од нешто да се скрпи. И онаа мртва академија ќоро дете не искочи.
Автоматски споено мислење:

Ај па преку кур Шешко до зицериве.

Кој глуп к.р е Лук Шо, му треба 15 минути за да се намести да нафрли топка, доволно за цела трибина да се симне на терен и да му го блокира шутот.

Ај и онака никад немаше да ја добиеме тури му пепел и на дебилов Мартинез крв му ебам кај уште 90% утакмици е повреден уште за свински курац не го бива.

За што му даде црвен бе?
Дали се реални?
Мизерија од судење.
Прво, првиот гол чист фаул, сеа без никаква намера место за дрес за коса го потфати.
Све да им изнаебам.

Искрено ова е веќе симптоматично, судењево е на штета на Манчестер Јунајтед ... како тоа не го гледаше вар лактот кој му го акнаа на Јоро при првиот гол ама ова се гледаше и анализираше !!!
Ама и нашиве се за ебење, Јоро пример кога виде дека му акнаа лакт како пичка ќутеше, абе одма му се ставам на судијата во фаца притисок правам (а тука треба и поддршка и од тимот), нека иде да гледа вар па нека одлучува ... Едноставно ни даваат гол од спорна ситуација и се помируваме со голот. Преку кур од глупшиве судии !!!

А Калверт Луин што го мава шамар пред тоа не е violent conduct. Исто како што не беше фаул што го удри во фаца Јоро при првиот гол.

Или па него дозволено му е да мава во лице?

Back
На врв Bottom