Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не. Боље да си тераме со супер талентираниот Бартесаги, Атекаме и Саламандер
Значи сите за кур не ги бива.

Овие тројцава кај нас барем имаат некаква надеж дека ќе бидне нешто од нив.
Другиве двајца веќе се прегорени и отпишани оддамна од нормлни европски клубови.

Десет бода предност не се доволни за мирен финиш на сезона.

Опасно висат за место во ЛШ.

мухамед ата ни игра како Сидорф и ни си смеј под брк на клупа

Значи сите за кур не ги бива.

Овие тројцава кај нас барем имаат некаква надеж дека ќе бидне нешто од нив.
Другиве двајца веќе се прегорени и отпишани оддамна од нормлни европски клубови.
Која надеж? Просеци секад ќе си е просек колку и да сакаш да се надеваш.

Алегри конечно се одлучи за 4-3-3 на крајот од сезонава но погрешно го постави тимот со Леао како 9-ка и Салемакерс десно.
Мораше РЛЧ и Фофана да почна од стар за да можат да парираат против ваков физички силен тим како Удинезе.
Ги промаши измените,наместо да ги стави Нкунку и Хименез веднаш во второ гаргамел очигледно го мрази Хименез а Леао го остави 80 минути и кога цел стадион му свиреше кога Леао излегуваше Алегри си го гушка наместо да му ја удри клоцата.
Алегри прерано се откажа од Купот за да се посветат во Лигата.
Што кур прави тимов на тренинзи со него стварно не ми е јасно кога не знаат да играат висок пресинг и креативен фудбал,немаат никакви воиграни акции во нападот.
#AllegriOut

Епа, ПОВТОРНО се случи.

Можеме да ги кривиме повредите, можеме да го кривиме заморот, можеме да го пофалиме трудот на Удинезе, но вистината е дека ова едноставно не е доволно. Тактика, борбеност, што и да наброите, сè е очајно.

Не ме сфаќајте погрешно, сè уште имам целосна верба во Алегри и момците, но очајно ни се потребни ОГРОМНИ засилувања во лето.

Во спротивно, не сум многу оптимист за следната сезона, ниту пак за нашите шанси за пласман во Лига на Шампиони. Не и со ваква игра.

Пред точно два месеци им се отвори можност да го заменат гаргамел со Де Зерби и сериозно да им се замешаат на Интер во трката но наместо тоа се десија порази од Парма, Лацио, Наполи и Удинезе.

Епа, ПОВТОРНО се случи.

Можеме да ги кривиме повредите, можеме да го кривиме заморот, можеме да го пофалиме трудот на Удинезе, но вистината е дека ова едноставно не е доволно. Тактика, борбеност, што и да наброите, сè е очајно.

Не ме сфаќајте погрешно, сè уште имам целосна верба во Алегри и момците, но очајно ни се потребни ОГРОМНИ засилувања во лето.

Во спротивно, не сум многу оптимист за следната сезона, ниту пак за нашите шанси за пласман во Лига на Шампиони. Не и со ваква игра.
За следна сезона зависи. Ќе бидам оптимист ако оваа изборат ЛШ и пазарат паметно ПРЕД светсково , пред да се нафукаат цени до плафон на сите просеци од сите вукојебини затоа што да сме реални нема да пазариме млади таленти од топ 5 лигиве.
Ако не изборат ЛШ до година идеме исто вака килаво со уште покилави играчи.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Футуро и во четврта лига мака мачат и знак прашање е дали ќе влезат во трета лига можеби преку плејин.
Денес тепале 4-0 но ниту еден играч не се истакнува и развива за да може да го уфрлат во првиот тим, Чака Траоре им е најдобар играч со 8 голови но веќе има полни 21 година и најверојатно ќе го продадат на лето, Ибрахимович Јуниор се заеба отиде во Ајакс и се заеба не му даваат минутажа а во Футуро ќе беше помеѓу најдобрите, тој Силвано Вос што требаше да биде прва ѕвезда на Футуро мака мачи со повреди а паднал и во депресија и нема заиграно година дена.Се крстам само во десниот бек Матија Капелети дека може да биде првиот продукт од Футуро што ќе заигра за првиот тим на Милан но ајде да видиме.

Screenshot_20260324_154900_Instagram.jpg
Жално за овие луѓе да играат како пички дома. Срам се нема денес.

Давај го колку поскапо тоа поарно барем 100 милиони од дрвото да се извадат и вратата отворена широко за враќање на Хауге.

Подобро Окафор да го задржеа отколку тоа ѓубре раперско.

Back
На врв Bottom