Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Taка е.До вчерашниот регистриран демократ Трамп им влезе у републиканската партија им ја разеба на комади. Дефинитивно е 100 пати бољи од сите демократи заедно пошто му успеа тоа што на нив никад немаше а им беше вечна желба.

Taка е.
Сто пати е подобро Трамп да е на власт отколку демократите.
За Америка и за светот најдобро е демократите да се реформираат идеолошки, или да не дојдат на власт додека тоа не го направат.
Ох, ова нешто таму транс и геј...Твоите грижи за транс и геј во ...
Ох, ова нешто таму транс и геј...
Уопште не е така едноставно и наивно за да се сведе на некакви си грижи за транс и геј. Не се глупирај, џабе ја банализираш идеологијата, никој повеќе не мисли дека е банална и безвезна како што сакаш да ја претставиш.
А тоа дека Американцитесе глупи и пак ќе ја донесат на власт, нема да ме чуди.
Па од јадење инсекти наместо месо, за да ја спасиме планетата, до населување на муслимани кои ќе ги заменат белите гласачи, има многу. Има прикриен и отворен сатанизам. Прикриена и отворена подршка на педофилијата преку нејзино нормализирање во јавниот наратив и законските одредби. Идентитетска политика наместо меритократија и тн. и тн.Апсолутно е безвезна и тривијална пред финансиската стабилност. Секогаш, секогаш парите ќе бидат пред се. Затоа Трамп ќе ги изгуби изборите. Десна рака му е јавно деклариран геј ама демократите биле проблемот.