Фан клуб - РК Вардар

Плус Чупиќ покажа дека е тренер кој доста ротира со ракометарите па Митев би имал добра минутажа на сите натпревари. Одличен тандем би биле со Малус на централен бек. Штета што Кире е таква мазга, не гледа пошироко. До кога имаат Митеви договор со Алкалоид?
Марко до 2027, Дамјан 2028. Капарен е Митев за надвор веќе, џабе се надеваат сите конкуренти од Македонија.

Да ама евентуално и двајцата ќе сакаат да си одат бидејќи не играат европа со алкалоид

od kaj toa deka nema da igraat vo evropa? sledno kolo vo autokomanda igraat so eurokrem za 3to mesto.

Математички со победа следно коло сме шампиони.

taman za da se fokusirame na evropa. neka ja pomestat so alkaloid kolku moze porano da imame poveke vreme da ne bide 3 dena pred pat za francija.

taman za da se fokusirame na evropa. neka ja pomestat so alkaloid kolku moze porano da imame poveke vreme da ne bide 3 dena pred pat za francija.
Следна со Бутел славиме титула,нашиве ништо чудно лабаво со трет тим да им играат на Охрид и Алкалоид дека тогаш играме Европа и работник иде на четврто место и Европа ќе ја гледат на тв само.

Следна со Бутел славиме титула,нашиве ништо чудно лабаво со трет тим да им играат на Охрид и Алкалоид дека тогаш играме Европа и работник иде на четврто место и Европа ќе ја гледат на тв само.

toa ke se sluci, zatoa i vikam posle butel odma sleden den ako moze so alkaloid da se odigra so vtor tim za da ne moze ni skauting da ni napravat i strikno fokus na evropa. ova e dobro i za finaliziranje dogovori za slednata sezona veke se znae deka sme sampioni.

Можеби уште не сме го дигнале пехарот, но бидејќи е сигурно сакам уште сега на нешто да укажам.
Иван Чупиќ е веројатно првиот што на Вардар му донел титула и како играч и како тренер.
Не знам за друг таков пример, нека ме поправи некој ако има.
Човекот за мене е еден од четворицата најголеми вардарци покрај Дибиров, Столе и Кара.
Го даде победоносниот гол против ПСЖ, стави точка и против Веспрем, неговиот говор на полувреме против Барса ја спасил работата, му даде и на Пелистер последен гол за Купот во Автокоманда, даде неброени пенали, излишно е да набројувам веќе негови highlights како играч...
А сега и титула како тренер и тоа од тепка, иако е нов во работата.

Можеби уште не сме го дигнале пехарот, но бидејќи е сигурно сакам уште сега на нешто да укажам.
Иван Чупиќ е веројатно првиот што на Вардар му донел титула и како играч и како тренер.
Не знам за друг таков пример, нека ме поправи некој ако има.
Човекот за мене е еден од четворицата најголеми вардарци покрај Дибиров, Столе и Кара.
Го даде победоносниот гол против ПСЖ, стави точка и против Веспрем, неговиот говор на полувреме против Барса ја спасил работата, му даде и на Пелистер последен гол за Купот во Автокоманда, даде неброени пенали, излишно е да набројувам веќе негови highlights како играч...
А сега и титула како тренер и тоа од тепка, иако е нов во работата.
А сите го хејтаа на почеток на сезона, кога изгуби два пати на некој небитен куп,и се бараше смена :)

А сите го хејтаа на почеток на сезона, кога изгуби два пати на некој небитен куп,и се бараше смена :)
Да. Некои мислеа дека не требал да учи занает во такво големо име. Ги разбирам...Чупиќ дојде како млад и недокажан тренер. Исто како извесен Раул Гонзалес Гутиерез.
Значи...почекај малце со заклучоци. Дај шанса доволно долго. Па ќе судиме по плодовите. Се надевам ова ќе го научат сите што беа скептични.

Последно уредено:
Да. Некои мислеа дека не требал да учи занает во такво големо име. Ги разбирам...Чупиќ дојде како млад и недокажан тренер. Исто како извесен Раул Гонзалес Гутиерез.
Значи...почекај малце со заклучоци. Дај шанса доволно долго. Па ќе судиме по плодовите. Се надевам ова ќе го научат сите што беа скептични.
Јас бев еден од овие горе споменатите.После лошите партии на подготвителните турнири тоа беше мојот став, но како што течеше сезоната бев демантиран.Дај боже да се продолжи во оваа насока.Криво ми е што бројката на запад е мизерна и нема да се прослави како што треба шампионската титула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom