ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 5.259
- Поени од реакции
- 20.155
Ова беше резултатски најнефер утакмица што ја имам гледано во животот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ван Дајк игра ?
Зашто Слот покушава да биде Пиоли и Инзаги со формацијава 3-5-2 ?
Знае дека и без формацијава е поужасен од нив ?
А што треба? Да ги наградиме за пресинг и одбрана на пола терен што седи?Ова беше резултатски најнефер утакмица што ја имам гледано во животот.
Де судии криви де теренот крив де космичко зрачење криво…Без Рафиња тешко да се вратат во Мадрид, Атлетико не знае за пораз во нокаут фаза на домашен терен ама да во фудбалот се изнагледавме пресврти.Атлетико одигра одлично и заслужено победи. Штета за црвениот кој според мене немаше нити Ц од црвен, бидејќи нити е старт нити некоја намера. Да биде трагедијата поголема играч како Коке не доби црвен и уште некој 2-ца.
Судијава катастрофа...
Рашфорд е невидено тенџере,исто и Герард Мартин и секако серкото Гави. Алварез е неверојатен играч, Мусо одличен голман и идна голманска икона, за Ламин не треба зборови.
На реванш не би ги отпишал Барселона, знаат и 5 да рокнат. Ќе биде интересен реваншот.....

Aj izigrajte go i vtoriot mec pa kopajte postovi, kolku ste nepodnoslivi i so krevko ego, neverojatnoDo kaj e ispagjanjeto na Bayern?
На реванш не би ги отпишал Барселона, знаат и 5 да рокнат. Ќе биде интересен реваншот.....