UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Ова беше резултатски најнефер утакмица што ја имам гледано во животот.

Одма го опколија судијата :facepalm:

So tolku visoko postavena odbrana, normalno e deka pri greska ke jades crven karton. Ednostavno taka ja postavuvaat formacijata, a i odbranata im e visoko gore.. I da pomine Barsa, ne gledam kako moze da se nosi protiv Baern ili PSZ.. So onakva odbrana, bi se setale napagjacite na baern i psz..

Ван Дајк игра ?
Зашто Слот покушава да биде Пиоли и Инзаги со формацијава 3-5-2 ?
Знае дека и без формацијава е поужасен од нив ?

Игра, му влегуваат со топка во гол. Нека се пензионира што побрзо, да не му се гледа срамот.

Ова беше резултатски најнефер утакмица што ја имам гледано во животот.
А што треба? Да ги наградиме за пресинг и одбрана на пола терен што седи? :pos: Де судии криви де теренот крив де космичко зрачење криво…

Атлетико одигра одлично и заслужено победи. Штета за црвениот кој според мене немаше нити Ц од црвен, бидејќи нити е старт нити некоја намера. Да биде трагедијата поголема играч како Коке не доби црвен и уште некој 2-ца.
Судијава катастрофа...
Рашфорд е невидено тенџере,исто и Герард Мартин и секако серкото Гави. Алварез е неверојатен играч, Мусо одличен голман и идна голманска икона, за Ламин не треба зборови.
На реванш не би ги отпишал Барселона, знаат и 5 да рокнат. Ќе биде интересен реваншот.....

Филе изгледа склероза има, има заборавено дека Барселона во четвртфинале испадна два пати токму од Атлетико, Чоло немаше победа на кампот оваа му е прва ако не се лажам

Поздрав до 2 ретки, лити и бледи типчиња.

Attachments

• Screenshot_2026-04-08-23-09-13-966-edit_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2026-04-08-23-09-13-966-edit_com.facebook.katana.jpg
    116,8 KB · Прегледи: 41
Атлетико одигра одлично и заслужено победи. Штета за црвениот кој според мене немаше нити Ц од црвен, бидејќи нити е старт нити некоја намера. Да биде трагедијата поголема играч како Коке не доби црвен и уште некој 2-ца.
Судијава катастрофа...
Рашфорд е невидено тенџере,исто и Герард Мартин и секако серкото Гави. Алварез е неверојатен играч, Мусо одличен голман и идна голманска икона, за Ламин не треба зборови.
На реванш не би ги отпишал Барселона, знаат и 5 да рокнат. Ќе биде интересен реваншот.....
Без Рафиња тешко да се вратат во Мадрид, Атлетико не знае за пораз во нокаут фаза на домашен терен ама да во фудбалот се изнагледавме пресврти.
Ќе гори Мадрид луѓе шо зборате, тектонски поместувања ќе има за една недела, за такви натпревари се живее таму, плус по 4 дена финалето е во купот, аууф како ми се фаќа авионот под нозе и со се бебе да се закачам па нека ме пишат по весници :ROFLMAO:

Kaко ми изгледаше на терен, на 0-1 би им дал добра шанса да направат нешто. Ама тој вториот гол ги дотолчи.

Back
На врв Bottom