Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Многу сме лоши во напад дали му е товар утакмицата дека мора да тепаат па играат во грч или вистина толку фали Тајник само тие знаат а во одбрана сме коректни да не речам не сме лоши плус Нинџа е расположен сепак за мене секоја победа испод 5 разлика е пораз мора да му се реваншираме не смејат толку да му даваат на значење треба да играат шо по лабаво прес се во напад ако не ќе биди мачење до последно со најјаките судии е секогаш така ;) патем оти судат нели требаше да ги казнат ова му е прва утакмица или судија до сега оти ги немав видено
Нема мотивација, без жар се игра, кузнај шо се дешава ама нешто не штима во екипата

Нема мотивација, без жар се игра, кузнај шо се дешава ама нешто не штима во екипата
Брз разлика шо сака да се случува не смејат од Охрид да изгубат ај вардар не тепа чесно поштено но и од овие по тебе по мене собрани да загубиме во Битола не смејат ни да помислам дека со пораз ќе се уландиса рајата па ќе го сменат Аљушот друго објаснување немам за ваква никаква игра ради реда без посебна мотивација пи велиш сепак во полна сала и за гледачите треба да изиграат колку да има проблеми во екипата страмота е и греота да изгубат во Битола со ваква игра наместо да тепаат со десет разлика тие пак исто како да продолжија утакмицата со вардар

И да ја свртиме оваја и да ја добиеме, јас раце имам кренато од ова екипа, по овај перформанс денес. Не ми се веврва дека е ова истата екипа шо извај нерешено со ПСЖ. Толку имам да кажам, прст на чело нека си клат многу лица во екипата.
Автоматски споено мислење:

За сите што мислат дека Фитиљот треба да се задржи и наредна сезона, дали вака треба да изгледа најплатениот играч и капитен на екипата?
Бев еден од оние шо го бранат, ама нешто смрди работата. Ако сака да си оди, нека кажи слободно никој со синџир не го држи тука. Ова не е начин, со пола снага да игра. А нејќам да вервам дека е пад во формата, оти со кираџиите и со овие денес дава вакви бледи перформанси, а утакмицата измеѓу, шо ја играше за репрезентација со Австрија, главен играч беше таму колеше, бесеше.

Страм и арам да му е ај сп алкалоид дома па порази од вардар исто од Охрид таму па сега и дома ова е мајтап со дресот се само за да го сменат тренерот нема човек шо ќе ме убеди дека губиме од сите вака сега нека си дај оставка Аљушот или управта да ги смени играчите друго чаре нема се да му ебам пички смрдени само ќотек за сите играчи !

Страм и арам да му е ај сп алкалоид дома па порази од вардар исто од Охрид таму па сега и дома ова е мајтап со дресот се само за да го сменат тренерот нема човек шо ќе ме убеди дека губиме од сите вака сега нека си дај оставка Аљушот или управта да ги смени играчите друго чаре нема се да му ебам пички смрдени само ќотек за сите играчи !
Igracite na kloci odma. Nesto se rcnaa na kraj zadnji 5 min pustiv ... kalakurnica ekipa iskocivte na kraj. Ni kivata ni micko, orban, tramp ne vi e kriv. Ribata od glavata mirisa . Toj maliot neka se pribere so glumenje gazda

Резил,охрид покажа како се игра ;)
Нешто во нашата екипа не е ко шо треба...

Капитенот капитенски, време да му се покаже излезната врата на Фитиљот да му се заблагодарат за досега направеното и нека оди негде на друго место да глуми лудило.

Честитки за Охрид, машки изиграа на жешкиот терен и покажаа она што го бараа! Не се искористија добрите голови на Деки и одбраните на Нинџа. Што се случи на крајот, нешто имаше меѓу нашите??

И Аљушот има голем минус ако сам не можиш да се справиш со екипата не заслужуваш да бидеш тренер. Ќе ги седниш на клупа или на трибини тие што те саботират барем и да те избркат машки да биди.

Супер, таман за 4 место.
Поздрав хазбуловци. Продолжете да му ладите јајцата на вицепрецедникот, само напред, на вистински пат сте.
Клубот стана предмет за потсмев, 2007, 2008 денар ко немаше беше на повисоко ниво од ова сега бе ало!!!!

Ај ништо страшно ќе играме наредна година Интертото :))))
ВЛТ 2 ни ја дупна глата , кај нас треба да летат , најдобар ракомет игравме сите кога беа на клупа со Манасков на среден.
Така да мислам треба ремонт вклучително и капитенот

Нека размисли мачку Аљушо, нека си зборни дома со жена му, и утре рано сабајле нека си ги удри сам клоците.
А истото важи и за Фитиљо, ако не му се игра ич нека не игра, нека бега ако му се бега.
Дури можи и поарно вака шо изгибивме, барем сега имам надеж дека ќе се смени нешто

Некој му дозволил на Фитиљо вака да се понаша и сите знајме кој е. Ова непочитување кон клубот не смеј да се дозволи па макар и Карабатиќ бил, ако му се игра за клубот нека играат ако не надвор сите со еден.

А хасбула нека излези од стекленото ѕвоно, 0 напредок има клубот сите години ни во организација, скаутинг, авторитет, маркетинг, младински школи… Поарно со деца да се игра од овој секс на здрав мозок шо ни го прат.

Back
На врв Bottom