UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Не можам да го гледам заради оној стил што го фура. 20 броја поголема панталона, бела патика и јакна балон.

Баерн и вчера исто ко домаќин да беше :)

Арно скелињата не попуштија на Бернабе :ROFLMAO:

Па од шпански навијач поумрено само бабите на Олд Трафорд и НБА публика.
Зависи каде, на Метрополитано единствена причина шо нема Атлетико пораз во нокаут фаза под Чоло се токму навивачите. Имаат и доста рестрикции кога станува збор за навивање, реквизити и слични ствари ама атмосферата е пламен на секое дерби

Многу го хејтав Компани мислејќи дека е уште еден у низа мртви играчи wannabe тренери, али добар.
Ааа па добро, што вака прикажува посебно Компани? Башка чекај, 1/4 финале е и има реванш мечот, ако испадне Баерн евентуално може и оваа сезона да ја прогласат за делумно успешна со оглед на тоа дека имаат монопол во домашното првенство.

Во ред, добро играат Баерн сезонава, ама не сум сигурен како ќе поминат со ПСЖ или Барса со оглед на тоа колку дупки имаат назад. Реално вчера можеа и да дадат 3-4 голови и да примат исто толку, а тоа некогаш ќе се сврти контра нив. Јас сум да почекаме до крај на ЛШ па да му судиме на Компани, треба да се покаже кога е најтешко.

Ааа па добро, што вака прикажува посебно Компани? Башка чекај, 1/4 финале е и има реванш мечот, ако испадне Баерн евентуално може и оваа сезона да ја прогласат за делумно успешна со оглед на тоа дека имаат монопол во домашното првенство.

Во ред, добро играат Баерн сезонава, ама не сум сигурен како ќе поминат со ПСЖ или Барса со оглед на тоа колку дупки имаат назад. Реално вчера можеа и да дадат 3-4 голови и да примат исто толку, а тоа некогаш ќе се сврти контра нив. Јас сум да почекаме до крај на ЛШ па да му судиме на Компани, треба да се покаже кога е најтешко.

Искрено никад не очекував Компани дека ќе победи кај Реал со било кој тим.

Иначе мислам дека она над Олисе на крај беше пенал али ајде.
Слична ситуација на таа кога доби пенал Реал против Јуве во 90 минута. Добро тоа апла беше спречување гол да даде, ама истиот фаул беше.

Апла пенал, не сакав вчера да коментирам.
Бутка играч што е пред него и што ја смирува топката.
И да е благ контакт е пенал оти играчот пред тебе е веќе во гол шанса, ти избегал. Можеш само да се молиш на боговите да не ја погоди мрежата.

Cist penal nedosuden vrz Olise..
За истово го крена интернетот во воздух кога го свирнаа за Реал против Јуве кога ви го збрца Роналдо во последна минута и не отиде мечот во продолженија ради тоа. Би те запалил.

За истово го крена интернетот во воздух кога го свирнаа за Реал против Јуве кога ви го збрца Роналдо во последна минута и не отиде мечот во продолженија ради тоа. Би те запалил.
Ova bese povekje penal nego li toa togas ..

Ако испаднат на клоци треба Компани да го избркаат баш поради тие глупости вчера во одбраната

Се согласувам, не се непобедливи како што многу мислат
Вчера се играше напред-назад најголем дел од утакмицата, пристапот беше различен во однос на утакмицата со ПСЖ и ред други

ПСЖ кај нив прво полувреме можеше 0-4 да биде, знаеш и сам..

Back
На врв Bottom