Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи каде, на Метрополитано единствена причина шо нема Атлетико пораз во нокаут фаза под Чоло се токму навивачите. Имаат и доста рестрикции кога станува збор за навивање, реквизити и слични ствари ама атмосферата е пламен на секое дербиПа од шпански навијач поумрено само бабите на Олд Трафорд и НБА публика.
Ааа па добро, што вака прикажува посебно Компани? Башка чекај, 1/4 финале е и има реванш мечот, ако испадне Баерн евентуално може и оваа сезона да ја прогласат за делумно успешна со оглед на тоа дека имаат монопол во домашното првенство.Многу го хејтав Компани мислејќи дека е уште еден у низа мртви играчи wannabe тренери, али добар.
Ааа па добро, што вака прикажува посебно Компани? Башка чекај, 1/4 финале е и има реванш мечот, ако испадне Баерн евентуално може и оваа сезона да ја прогласат за делумно успешна со оглед на тоа дека имаат монопол во домашното првенство.
Во ред, добро играат Баерн сезонава, ама не сум сигурен како ќе поминат со ПСЖ или Барса со оглед на тоа колку дупки имаат назад. Реално вчера можеа и да дадат 3-4 голови и да примат исто толку, а тоа некогаш ќе се сврти контра нив. Јас сум да почекаме до крај на ЛШ па да му судиме на Компани, треба да се покаже кога е најтешко.
Слична ситуација на таа кога доби пенал Реал против Јуве во 90 минута. Добро тоа апла беше спречување гол да даде, ама истиот фаул беше.Иначе мислам дека она над Олисе на крај беше пенал али ајде.
За истово го крена интернетот во воздух кога го свирнаа за Реал против Јуве кога ви го збрца Роналдо во последна минута и не отиде мечот во продолженија ради тоа. Би те запалил.Cist penal nedosuden vrz Olise..
Ova bese povekje penal nego li toa togas ..За истово го крена интернетот во воздух кога го свирнаа за Реал против Јуве кога ви го збрца Роналдо во последна минута и не отиде мечот во продолженија ради тоа. Би те запалил.
Ако испаднат на клоци треба Компани да го избркаат баш поради тие глупости вчера во одбранатаАаа па добро, што вака прикажува посебно Компани? Башка чекај, 1/4 финале е и има реванш мечот, ако испадне Баерн евентуално може и оваа сезона да ја прогласат за делумно успешна со оглед на тоа дека имаат монопол во домашното првенство.
Се согласувам, не се непобедливи како што многу мислатВо ред, добро играат Баерн сезонава, ама не сум сигурен како ќе поминат со ПСЖ или Барса со оглед на тоа колку дупки имаат назад. Реално вчера можеа и да дадат 3-4 голови и да примат исто толку, а тоа некогаш ќе се сврти контра нив. Јас сум да почекаме до крај на ЛШ па да му судиме на Компани, треба да се покаже кога е најтешко.