Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Николиќ отпојана прича и порано изгледа а?

Тиквеш ќе тепа сигурно, ми за сг солидни, мора да тепамо

Овие други резултати се последица на курчењето за купот шо го праевте и шо мораше да ве туркат судиите. На крајот и без куп и без плејоф останавте

На Војку задња сезона у КК 2009 не ми е била толко одвратна како овај. Да ги се нафафав на сви кумановски деца што не ги давасвва шансу. Напред Легио српска, патриа ностра.

Работнички сс македонски играчи ни еба маму, курчо на 40 године ги врти у круг како сака... Робев и Ефремовски недодирливо за овуј распаљотку од тим.
Едина светла тачка бесва Кумани...

Некое време не коментирам за тој што очекуеше некој сличан расплет, не знам која е поента дали стварно се немав земено плате од нг навамо.. само едно ќе напишу тија што га водив клуб дај нека идев нека си водив тија биртие и предузеќа нека не се мешав у спорт страшно прање паре и неспособност.. ДНО ДНА

Ono isti Milenko i da ulegnesva u superligu, ne deka nekoga, nekad i negde ke pobedesmo tamo, posto komaj svi od prvi 6 ne iskcukasva na nas teren.

Овие други резултати се последица на курчењето за купот шо го праевте и шо мораше да ве туркат судиите. На крајот и без куп и без плејоф останавте
Не знам за кое курчење збориш нормално е дека прв пут у историју ни дадесва да организирамо куп дека ќе сакамо да направимо еуфорију не ми е јасно још увек да кукате и плачете после два месеца.

За екипу јасно беше дека нема ништо особено што гу утнава сс овога Николиќа и нема плејмејкер ја искрено не гледам дека некој е толко много изненаден од резултати.
Плеј оф га изгубисмо пред некое коло сс ТФТ добиена утакмица на 20 секунде до крај не успеасмо да изнесемо топку отиде ни у аут и примисмо кош за продужетци.

Ја сам увек на страну на трењера, ама и доктор е зрел за пензију више. Јасно ми е дека мора да работи сс тој што га има и да вади од тим колко може у овакви услови, ама ја не знам поголемо име меѓу трењери у Македонију, а да бележи овакви лоши резултати. Све у свему гомна од управу су најголеми кривци. Уништива га прав кошаркарски клуб, сг и овј га уништуев. Ке мора Дарко и екипа треќ да стварав...

Не ми е познат дечко ама у свак случај супер за њега што е отишја у странство да продужи боље него туј да остане

Back
На врв Bottom