Фан клуб - РК Вардар

1. za zal radi vojnava na bliskiot istok ona sto najaviv za seha 2 e smeneto u ova sranje so 4 ekipi i 3 drzavi... novata liga e nabrzina napravena da ne propadne cel proekt i e u vakov format najveke radi nas ne partizan/srbija... za zal nasive se ufilmani deka imame "4" jaki ekipi i site morale da ucestvuvaat... imalo diskusii za 3+3+3+1 format so hrvatska da e vklucena ama ete za pocetok vaka ke se igra za i surite da vidat malku evropa. da se nadevame deka vojnata ke zavrsi pobrzo pa vardar, ohrid i eventualno alkaloid ke ne prestavuvaat vo novata pointeresna seha...
Војната е крива сега :pos:. Кано има и следна сезона бе другар дај олабај малку. Таа новата лига е да си прават србите маркетинг на нивните трето класни екипи како Металопластика, Црвена Ѕвезда или Партизан. На Пелистер и на Вардар му е само товар. Не му давај толку внимание на РК Охрид затоа што тој ќе пропадни на следни избори, а Пелистер каков-таков ќе опстани затоа што има стабилно спонзорство за сега, а општината ако сака да ја прекини платформата поради притисоци и од горе пак ќе има клубот пари и ќе опстои како таков (тогаш можи и други спонзори да влезат).

Војната е крива сега :pos:. Кано има и следна сезона бе другар дај олабај малку. Таа новата лига е да си прават србите маркетинг на нивните трето класни екипи како Металопластика, Црвена Ѕвезда или Партизан. На Пелистер и на Вардар му е само товар. Не му давај толку внимание на РК Охрид затоа што тој ќе пропадни на следни избори, а Пелистер каков-таков ќе опстани затоа што има стабилно спонзорство за сега, а општината ако сака да ја прекини платформата поради притисоци и од горе пак ќе има клубот пари и ќе опстои како таков (тогаш можи и други спонзори да влезат).

druze ligata se pravi meseci unazad ministerot za nadvoresni raboti, prestsvnik na qatar airways (ke bea glaven sponzor) i ambasadorot na katar se sretnaa so borko pred 7-8 meseci, proguglaj ke najdes na net.

zatoa i se zbori direkno mesto u LS (toa ke bese kupeno, sponzorstvo na LS mesto za edna wild card), arapite sakaat kako so dubai u basket vlez u ehf. dzabe e se sega me mrzi da pisuvam ama vardar i ohrid (radi aerodromite - planot e klubovi kaj moze da se pusti linija) se sigurni. prasanje e dali ke ima mesto za tret nas prestavnik i da da se nadevame ke ima interes posle vojnata pak za ova ili bar da evoluira u nesto pojako.

na srbite im e seedno dali 3 ili 4 kluba ke se od kaj niv, u sustina niv im e bitno samo partizan da ima pojaki utakmici oni i so 2 se ok, nema mnogu interes kaj niv.

ps. tovar e da se igra po 100 pati so isti ekipi.

druze ligata se pravi meseci unazad ministerot za nadvoresni raboti, prestsvnik na qatar airways (ke bea glaven sponzor) i ambasadorot na katar se sretnaa so borko pred 7-8 meseci, proguglaj ke najdes na net.

zatoa i se zbori direkno mesto u LS (toa ke bese kupeno, sponzorstvo na LS mesto za edna wild card), arapite sakaat kako so dubai u basket vlez u ehf. dzabe e se sega me mrzi da pisuvam ama vardar i ohrid (radi aerodromite - planot e klubovi kaj moze da se pusti linija) se sigurni. prasanje e dali ke ima mesto za tret nas prestavnik i da da se nadevame ke ima interes posle vojnata pak za ova ili bar da evoluira u nesto pojako.

na srbite im e seedno dali 3 ili 4 kluba ke se od kaj niv, u sustina niv im e bitno samo partizan da ima pojaki utakmici oni i so 2 se ok, nema mnogu interes kaj niv.

ps. tovar e da se igra po 100 pati so isti ekipi.
Име сеедно? Не бе другар не им е и затоа трошат пари дури и повеќе од Вардар на времето кога ги зеде тие 2 титули за да станат нешто ама за кур не ги бива искрено џабе им толку пари и рекети-спонзорства. Раул на место да се врати во Вардар отиде кај нив. Види мене ќе ми е мило да навивам за наши клубови против србите да ги видам како ќе навиваат за "Јужна Бановина" и слични нивни слогани за нас и ако одат со Металопластика исто сакам да им е Вујо тренер па да се повтори 88ма :). Остави ја на страна приказната за аеродромите се гледа дека ВМРО, Вардар (нормално и го прифаќам) и овие ебиветрите покрај езеро ти се на душа.

Име сеедно? Не бе другар не им е и затоа трошат пари дури и повеќе од Вардар на времето кога ги зеде тие 2 титули за да станат нешто ама за кур не ги бива искрено џабе им толку пари и рекети-спонзорства. Раул на место да се врати во Вардар отиде кај нив. Види мене ќе ми е мило да навивам за наши клубови против србите да ги видам како ќе навиваат за "Јужна Бановина" и слични нивни слогани за нас и ако одат со Металопластика исто сакам да им е Вујо тренер па да се повтори 88ма :). Остави ја на страна приказната за аеродромите се гледа дека ВМРО, Вардар (нормално и го прифаќам) и овие ебиветрите покрај езеро ти се на душа.

druze mojte informacii se od prva raka od luge sto bile na sostanokot. ti si nagagas vaka....

aj vrati film, pred sostanokot imass najava za partizan deka ke pravi jak tim? Ne. ohrid bese u mini nalet ama ni od daleku kako sega... koj drug srpski tim se zajaknuva? originalen plan bese samo 1 od srbija u taa liga. ova sega e kolku da se pomine seozna dve dur trae vojnata pa ke se obnobi ideata valjda ako arapite sakaat a veruvam ke probaat so se da vratat interes za regionotot taka da ova e nabrzina napraveno i bas na nacin sto najveke i odgovara na mak rakomet situcijata momentalno. eve neka se otkaze pelister od ligata jas ti garantiram za nedela dena ke se smeni na po 3 format nema da se pusti druga mak ekipa nego ke probaat ds uklucat hrvatski ili ungarski ekipi.

druze mojte informacii se od prva raka od luge sto bile na sostanokot. ti si nagagas vaka....

aj vrati film, pred sostanokot imass najava za partizan deka ke pravi jak tim? Ne. ohrid bese u mini nalet ama ni od daleku kako sega... koj drug srpski tim se zajaknuva? originalen plan bese samo 1 od srbija u taa liga. ova sega e kolku da se pomine seozna dve dur trae vojnata pa ke se obnobi ideata valjda ako arapite sakaat a veruvam ke probaat so se da vratat interes za regionotot taka da ova e nabrzina napraveno i bas na nacin sto najveke i odgovara na mak rakomet situcijata momentalno. eve neka se otkaze pelister od ligata jas ti garantiram za nedela dena ke se smeni na po 3 format nema da se pusti druga mak ekipa nego ke probaat ds uklucat hrvatski ili ungarski ekipi.
Проблматични ќе бидат утакмиците Загреб-Партизан, а нека има утакмици ниту мене не ми смета. Не треба и Пелистер да се откажува ама дека се врши притисок со платформата уште оваа сезона и крај се врши и тоа нема потреба да се прави. Не чини за спортот не за нешто политички.

Проблматични ќе бидат утакмиците Загреб-Партизан, а нека има утакмици ниту мене не ми смета. Не треба и Пелистер да се откажува ама дека се врши притисок со платформата уште оваа сезона и крај се врши и тоа нема потреба да се прави. Не чини за спортот не за нешто политички.

ne e ova nisto politicki ednostavno katar saka eftini vikend letovi na balkan uglavno za rabotnicite od tamu plus promocija i da nosat eftina rabotna raka od ovde... so godini rabotat na toa, balkancite im se beli indijci, malku poskapi od ciganite ama podobri rabotnici i polesni za gledanje... plus posle vojnata ke mora da najdat nacin da vratat luge/slugi u regionot taks da seuste ima nadez ova da se sluci.

ne e ova anti pelister ednostavno ova e biznis duri ni borko nema mnogu zbor u ova posto ide od nad nego. zatoa ovaa liga sega e takva im se kompenzira i moze ostava prostor da se pokazat oni i alkaloid deka treba da se del od toa sto sleduva mada jas mislam maks 2 ekipi ke ima od mk a ako ima treta kire i zika se u ogromna prednost. logisticki toa bi bilo poizvodlivo duplo gostuvanje u sk da se namalat trosoci.

Има логика во ова на кано, кога ќе се навратиме на почеток на сезона, кога се носеше одлука да се прошири ЛШ на 24 екипи, се вртеа информации дека во ЛШ може да учествува екипа од Африка/Азија. А ако се навратиме уште порано, доста стара е амбицијата на арапите да се вклучат во натпреварувања во Европа.

Има логика во ова на кано, кога ќе се навратиме на почеток на сезона, кога се носеше одлука да се прошири ЛШ на 24 екипи, се вртеа информации дека во ЛШ може да учествува екипа од Африка/Азија. А ако се навратиме уште порано, доста стара е амбицијата на арапите да се вклучат во натпреварувања во Европа.

de be decki eve vi i link

So godini nanazad se objasnuvate so mene i drugite na forumot na Vardar, a ne na forum za makrakomet, Pelister ili opsto. Ovde visite cel den, a navivate za Pelister i toa definira koj kogo go bara, go cita, koj na kogo mu bode oci i koj ima frustracii od kogo. Jas ne dojdov kaj Pelister na forum i nemam sto da baram, sto ke pravite i toj klub si e vasa rabota. Vie tamu si imate vasi idei kako da si bidete pojak klub i terajte. Jas ne visam na sekoj komentar sto ke go ostavite tamu da pisuvam odgovor, da stavam reakcii. Gledaj, duri i statistika vadis za koi utakmici komentirame, se nadevam ne vodis i excel tabela za toa koj sto iskomentiral.
Koga nemas sto da kazes najlesno e da pises deka sum aroganten i deka zborelo nesto za mene. Za vas zbori toa sto vo Skopje vo sala doagaat Bitolcani da gledaat rakomet kako gospoda i nikoj ne gi pipka, a vo Bitola skopjani se napagani koga odat da gledaat rakomet (uste i video pustile da se falat kako gi napagaat). I toa e korektno i e gradski normalen odnos na Bitolskata publika kon rakometot i protivnicki navivac?
Ми е мака на све да ти реплицирам , па сме киснеле овде и ексел сме воделе , ок ако ти е полесно да мислиш дека сте центар на светот , инаку да не никнувавте ко печурки на форумот на Пелистер една недела по поразот лани сред Скопје кога ви помина дејството од дијазепамите, со теорија дека ни пуштивте за доброто на Макракомет нема да знаевме дека толку ви било тешко за шо сами се тешите со теории на рамна земја .

Што се однесува за тоа дека некој напаѓал некои дека биле од друг град (незнам кој случај потенцираш) тоа можи да се некои изолирани случаеви и незнам која ти е поентата на генерализирање , демек сите во Скопје се добри , овие во Битола сите се лоши.

Јас лично знам скопјани нон стоп што одат Битола да гледат ракомет кога игра Вардар цело време па влакно не им фали и напротив и се пречекани или тие не се предмет на твојата анализа ?

Јас лично знам скопјани нон стоп што одат Битола да гледат ракомет кога игра Вардар цело време па влакно не им фали и напротив и се пречекани или тие не се предмет на твојата анализа ?
Така и треба да остане, иам колега од Битола го имам видено неколку пати у Ск со другари на дерби на неутрална, нормално сум го изигнорирал, дошле гледале си отишле, можда се порадувале на некој гол али не провоцирале и ништо не му се десило а и дечкото нема врска со НГ Чкембари.
Жестоките судири треба да си останат помеѓу навивачите зашто ние само сме го избрале тоа а не да се напаѓа некој само што се нашол у погрешно време на погрешно место.

Значи по муабетиве (а каде што има чад, има и оган :D), Охрид носи топ засилувања, Пелистер го потпишува Серафимов, а преговарале и со Марче и Костески, а пак Алкалоид ќе носеле 4-5 играчи што според првото име што се спомнува се научна фантастика за лигава.
Ние си чекаме... :D
Ајде што Пелистер ни го краде Серафимов (знам дека беше готова работа), ако дозволат Марко Митев кога веќе си оди од Алкалоид, да потпише за Пелистер, нека опнат катанец на клубот. Навистина падна во форма по тешката повреда, ама подобар македонски играч нема да најдат. Разбирам дека не можат да го земат од Алкалид ако они не го пуштаат, ама ако веќе си оди и дозволиме во Битола да заврши, нека се отрујат.
Ако Алкалоид ги засили редовите со неколку добри странци, со тренер ко Лазаров и те како ќе бидат конкуренти за титула.
Ептен сме во длабок сон со засилувања од македонски пазар. Некогаш желбата на македонските играчи е она што ги добива дерби дуелите. Гледајте го Мечка како гази.

Јас мислам дека колку и да се јаки останатите тимови немат шанса за да се шампиони покрај Вардар и Пелистер, овие два клубови знаат зошто играт и зошто се борат, навивачите разбираат ракомет, го остават срцето на трибина а и после тоа. Ако треба ке се убијат на терен ама нема да ја дадат титулата на друг клуб. Титулата ке патува Скопје-Битола со години. То е баш мое мислење

Јас мислам дека колку и да се јаки останатите тимови немат шанса за да се шампиони покрај Вардар и Пелистер, овие два клубови знаат зошто играт и зошто се борат, навивачите разбираат ракомет, го остават срцето на трибина а и после тоа. Ако треба ке се убијат на терен ама нема да ја дадат титулата на друг клуб. Титулата ке патува Скопје-Битола со години. То е баш мое мислење
2027 Охрид ШАМПИОН

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom