Повреди на колена, совети, прашања..

• Креатор на темата Креатор на темата ФорцаМилан
  • Време на започнување Време на започнување
За женска личност е прашањево во касни 20ти која се бави умерено со спорт. Веќе некое време пие колаген али не и помага, во фаза на одмор од спорт болките ги снемува, но при прво бавење со спорт се враќаат, па ако во континуитет се сврзат тренинзи стануваат понтензивни болките. Ми текна идеја дали да се проба со стегач чисто да се види дали ќе помогне, ако да, дали имате некој предлог стегач? Гледам во Ранерс има доста избор, дали некој посебен вид стегач да се одбере? Вака од тоа што беше по доктор нема нешто видливо во смисла на циста, вода во колено или израсток што би правел проблеми.
Kolagenopte za lepota, i podobro da se vbrizguva otkolku da se pie. Steti na organizmot, go zgolemuva jolesterolot

Kolagenopte za lepota, i podobro da se vbrizguva otkolku da se pie. Steti na organizmot, go zgolemuva jolesterolot
неканаправи МР , или клинички преглед, да не и се влоши сосотојбата
Автоматски споено мислење:

... не сакаат ризик, ниту неуспех, па да се остане полуинвалид зш да одговараат, секој кој не е спремен во своето знаење и своја рака не се залага да оперира, а тој што можеби има некој успех во оператива за без пари не го прави, тоа е денешниот морал и етика скоро кај сите застапен, нема веќе хуманост и љубов кон професијата.
Слишнав слична била сосотојбата и бо Белград. Најуспешнителекраи оперираат само во приватни болници, а во државните некој прглед и реда ради. Колку повисок рејтинг, толку повеќе пари

Abe daj ne glumi so toa angliskiot.
Imame prekrasen jazik za izrazuvanje
Дали ти препорачаа бањско лекување? Дали отиде во таква установа?. Сигурно по операцијата имашекој да те негува дома? После колку време ти вадеа конци?

Имал ли некој искуство со Ana Life болница за артроскопија Белград?
Бев на преглед. Тоа изгледа како некоја приватна куќа на Водно. Лекаро т др. Глишиќ работи на Бањица и преглед врши во Вторник попладне, а операциите ги извршува во доцните попладневни часови

Последно уредено:
... не сакаат ризик, ниту неуспех, па да се остане полуинвалид зш да одговараат, секој кој не е спремен во своето знаење и своја рака не се залага да оперира, а тој што можеби има некој успех во оператива за без пари не го прави, тоа е денешниот морал и етика скоро кај сите застапен, нема веќе хуманост и љубов кон професијата.
а најновон што слушнав за св. еразмо во Охрид. Одиш во сенвичарата го бараш газдата и тој ти воспоставува контакт со лекарот и ти ј кажува цената за операција т.е митото

Abe daj ne glumi so toa angliskiot.
Imame prekrasen jazik za izrazuvanje
а дали ти дадоа бањско лекување?Или си размислувал за на бања?

Бев на преглед таму. Изгледа како некоја куќа на Водно. Др. Глишиќ кој работи на Бањица , доаѓа поладне за прегледи и интревенции. Мене ме прегледуваше околу 18 часот, апотоа замина на опарација

Во тааа клиника оперираат лекари од ВМА и Бањица хнирарно. Имаат 2 сали и 2 одаи за лежење

zdravo… imam zakazano operacija na koleno vo gracka bolnica za nekoj den …. iskustvo so dok Nastov i kolku kosta operacijata dali znae nekoj… imam zdrastveno oseguruvanje…pozz
Блазе си ти што дојде до таму

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom