Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој е Љупчо Николовски. У времето на Заев еден од топ 5 луѓе у партија ... и исто така тешко говедоПрегледај го приврзокот 473038
Него го спомнав ...малото чоече од сдсnmk
Овој е моментално министер?????
Така си напишал или си се збунил

Како ли само го заборави и она малечкото чоече Љупчо од СДСNMK???????????

Како да не го мешам кога двајцата главни луѓе у СПМ се апла сумњиви ликови ?A, бе .....не ми го мешај Димовски ....
јасно и читливо напишав

Па напишав Кузевска синдром!Како да не го мешам кога двајцата главни луѓе у СПМ се апла сумњиви ликови ?
Не знам што има врска Љупчо Николовски со конкретнава ситуација ...
нешто во последно време слаб сум со време па послабо пратам, баш ме интересира, што му гори на Мицко ?А иначе дека има сега нешто демек строга контрола, да не се лажемеистиот тој Љупчо што беше со една нога у затвор, у моментов е министер. Нешто ми мириса дека му гори на Мицика па мора да жртвуваат некое пионче да се замачкаат очи.
Бојко Борисов еднаш рекол, Не е лошо синко дедо да си, лошо е со баби да спиеш.Тој е Љупчо Николовски. У времето на Заев еден од топ 5 луѓе у партија ... и исто така тешко говедо
Овој е Љупчо Димовски (друг човек), моментално заборавив на што е министер и претседател на СПМ (од кај што е истиот уапсен подпретседател). У време Грујово (околу 2010та) направи тешки срања баш у земјоделие, али ете судбината го помилува
Прегледај го приврзокот 473039
Кловн ли е што ли е?Мицкоски на Алфа верувал дека сме стигнале на состојба нула, демек отсега може да се почне нагорен тренд. Туго несреќо...уште две изгубени години минимум...
Скоро и да нема недела да не се дешаваат некои глупости / скандали. Плус најголем дел од асовите не му се покажаа нешто сјајно: Панче, Тимчо, онаа за финансии, Орце, Соте ... Само Ацо Лигња се држи за сега што у принцип им е многу битно, затоа што он е главниот задолжен за машината за перењенешто во последно време слаб сум со време па послабо пратам, баш ме интересира, што му гори на Мицко ?

Зошто генерализираш со вакви безвезе пример, тинекс се на српски мултимилионери, тодоровиќ нели се презиваа фамилијата и со години беа на листа на најбогати личности во државата со десетици милиони евра кај ќерките...До толку сме неспособни, поврќе шпонски маркети ќе имаме од македонски.
Тинекс тоне, имаат долгови и ќе се ребрендираат во Конто. Господ знае шро газди ќе имаат понатаму и дали ќе опстојат.
Веро грчко, Кипер шпонско, Вива фреш и Кит го шпонски (сега по ново Шпар), Рамстор турски. Останаа само Кам и Стокомак.
Не ни се за се' криви соседите, едноставно за кур не не бива.