Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
1774378933971.jpeg
Него го спомнав ...малото чоече од сдсnmk
Овој е моментално министер?????
Така си напишал или си се збунил

Прегледај го приврзокот 473038
Него го спомнав ...малото чоече од сдсnmk
Овој е моментално министер?????
Така си напишал или си се збунил
Тој е Љупчо Николовски. У времето на Заев еден од топ 5 луѓе у партија ... и исто така тешко говедо :)

Овој е Љупчо Димовски (друг човек), моментално заборавив на што е министер и претседател на СПМ (од кај што е истиот уапсен подпретседател). У време Грујово (околу 2010та) направи тешки срања баш у земјоделие, али ете судбината го помилува :)
1774379262056.png

A, бе .....не ми го мешај Димовски ....
јасно и читливо напишав

Како ли само го заборави и она малечкото чоече Љупчо од СДСNMK???????????

Сега малку сеир околу сликата....
Пред нив на масата има кафе и вода и „мезе“ од јаткасти плодови... ги сокриле чашките со виски :D :pos:
А пред докторот и кутија цигари .... а ваму зборат за штетноста на пушењето.

Последно уредено:
A, бе .....не ми го мешај Димовски ....
јасно и читливо напишав
Како да не го мешам кога двајцата главни луѓе у СПМ се апла сумњиви ликови ? :)

Не знам што има врска Љупчо Николовски со конкретнава ситуација ...

Како да не го мешам кога двајцата главни луѓе у СПМ се апла сумњиви ликови ? :)

Не знам што има врска Љупчо Николовски со конкретнава ситуација ...
Па напишав Кузевска синдром!
Кога веќе „историски“ набројуваш џукели не изоставај никој!

ако е точно може овој е следен за апс

Attachments

• Screenshot_20260324_204118_Facebook.jpg
    Screenshot_20260324_204118_Facebook.jpg
    290,4 KB · Прегледи: 43
  • Screenshot_20260324_204130_Facebook.jpg
    Screenshot_20260324_204130_Facebook.jpg
    338,7 KB · Прегледи: 41
  • Screenshot_20260324_204145_Facebook.jpg
    Screenshot_20260324_204145_Facebook.jpg
    300,6 KB · Прегледи: 41
А иначе дека има сега нешто демек строга контрола, да не се лажеме :) истиот тој Љупчо што беше со една нога у затвор, у моментов е министер. Нешто ми мириса дека му гори на Мицика па мора да жртвуваат некое пионче да се замачкаат очи.
нешто во последно време слаб сум со време па послабо пратам, баш ме интересира, што му гори на Мицко ?

Тој е Љупчо Николовски. У времето на Заев еден од топ 5 луѓе у партија ... и исто така тешко говедо :)

Овој е Љупчо Димовски (друг човек), моментално заборавив на што е министер и претседател на СПМ (од кај што е истиот уапсен подпретседател). У време Грујово (околу 2010та) направи тешки срања баш у земјоделие, али ете судбината го помилува :)
Прегледај го приврзокот 473039
Бојко Борисов еднаш рекол, Не е лошо синко дедо да си, лошо е со баби да спиеш.

Мицкоски на Алфа верувал дека сме стигнале на состојба нула, демек отсега може да се почне нагорен тренд. Туго несреќо...уште две изгубени години минимум...
Кловн ли е што ли е?

Пола мандат потрошен у гол ПР и политика. Никаква суштинска реформа или подобрување на животот на граѓаните.

Напротив, до сега добивме:
- Задолжувања
- Поскапено парно
- Поскапени горива
- Поскапени трошоци за живот
- Поскапени здравствени услуги
- Ѓубре
- Тарифи и црна листа за цела држава
- Кочани
- Мигранти
- Црн печат за камионџиите во Европа

Епа што сакате повише?

нешто во последно време слаб сум со време па послабо пратам, баш ме интересира, што му гори на Мицко ?
Скоро и да нема недела да не се дешаваат некои глупости / скандали. Плус најголем дел од асовите не му се покажаа нешто сјајно: Панче, Тимчо, онаа за финансии, Орце, Соте ... Само Ацо Лигња се држи за сега што у принцип им е многу битно, затоа што он е главниот задолжен за машината за перење :)

Исто дополнителен проблем е што со цела сила ВМРО пробуваат да го одржат Филипче "над вода" ... и тоа веќе одамна апла се гледа. Единствен адут им е што не постои опозиција а ако му се деси нешто на Венко, бизнис партнерството меѓу Зоки и Мицко може да биде загрозено :)

Последно уредено:
Важно

Новиот т.н. "шпар" не е ништо друго освен косовска лиценца и нема врска со оригиналниот

Не купувајте од таму и кажете им на познаниците и тие да не купуваат

До толку сме неспособни, поврќе шпонски маркети ќе имаме од македонски.
Тинекс тоне, имаат долгови и ќе се ребрендираат во Конто. Господ знае шро газди ќе имаат понатаму и дали ќе опстојат.
Веро грчко, Кипер шпонско, Вива фреш и Кит го шпонски (сега по ново Шпар), Рамстор турски. Останаа само Кам и Стокомак.

Не ни се за се' криви соседите, едноставно за кур не не бива.

До толку сме неспособни, поврќе шпонски маркети ќе имаме од македонски.
Тинекс тоне, имаат долгови и ќе се ребрендираат во Конто. Господ знае шро газди ќе имаат понатаму и дали ќе опстојат.
Веро грчко, Кипер шпонско, Вива фреш и Кит го шпонски (сега по ново Шпар), Рамстор турски. Останаа само Кам и Стокомак.

Не ни се за се' криви соседите, едноставно за кур не не бива.
Зошто генерализираш со вакви безвезе пример, тинекс се на српски мултимилионери, тодоровиќ нели се презиваа фамилијата и со години беа на листа на најбогати личности во државата со десетици милиони евра кај ќерките...

Алчноста на мултимилионери ја споредуваш со некој што е светлосни години поназад од нив од тоа што они заработуваат дневно, ....кам,рептил,тинекс си прават картели за кревање цени заедно со веро итн .. кур ги боли овие душмани за"македонски" да можат од бангладеш сите би ги вработиле само ако добиваат еден денар субвенција повеќе за тоа.

Сите се душмани алчни за пари и јас би сакал лидл на марцело да дојде и сите други да се затворат, ама нема да биде така , оти пак ќе имаат некој душман менаџер/директор кој ќе направи се поскапо од што треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom