Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Стоана га фатимо у тесно, у немање, мислеше плату ќе му давав. Него у Плоштад пресс подкаст Бане убаво кажа, не можеш играчи да произведуеш и резултати да маваш. Ми ни тој, ни тој.

Стоана га фатимо у тесно, у немање, мислеше плату ќе му давав. Него у Плоштад пресс подкаст Бане убаво кажа, не можеш играчи да произведуеш и резултати да маваш. Ми ни тој, ни тој.
Ја би жртвуваја едну цело сезону само да опстану у лигу а да у меѓувреме работу на мој роостер осносно донеси деца добри заеби старци више и прави гу екипу.

Маџари и Чаир размонтирани у нашу корист, Кожув изненади

Много би ни значила победа у понеделник против Тиквеш, добро е што днска чаир га изеде од Феникс
Автоматски споено мислење:

Маџари и Чаир размонтирани у нашу корист, Кожув изненади
Маџари не може да га стигнемо ама мислу дека ке завршимо пред Кожув и у четврт финале ке играмо сс Тфт што и не е толко лошо.

Мзт, Тфт, Пелистер, Маџари, Куманово, Кожув овој е моја прогноза за први шест екипе

Много би ни значила победа у понеделник против Тиквеш, добро е што днска чаир га изеде од Феникс

Маџари не може да га стигнемо ама мислу дека ке завршимо пред Кожув и у четврт финале ке играмо сс Тфт што и не е толко лошо.

Мзт, Тфт, Пелистер, Маџари, Куманово, Кожув овој е моја прогноза за први шест екипе
Мислиш полуфинале сс ТФТ? Иначе да, ако се победи Тиквеш па ќе имамо големе шансе за топ 4. Па после полуфинале сс ТФТ којзнае, можда и у овој лудило на крај играмо и финале.. Ќе биде интересно.

Свака ви част на оптимизам што га имате како да не ги гледамо исти играчи :D
Овој кд земеш да споредиш играчи што смо ги и имале пред десетина године и сга неби и земја . Има ги на Јутуб финалиња сс Мзт каква екипа е било тој прошетала би се у лигу сга.
Овдека освен Стевановиќ овија други не су спремни се озбиљну кошарку.

П.С. Куде е и што прави Марче Србиновски?:cool:

Свака ви част на оптимизам што га имате како да не ги гледамо исти играчи :D
Овој кд земеш да споредиш играчи што смо ги и имале пред десетина године и сга неби и земја . Има ги на Јутуб финалиња сс Мзт каква екипа е било тој прошетала би се у лигу сга.
Овдека освен Стевановиќ овија други не су спремни се озбиљну кошарку.

П.С. Куде е и што прави Марче Србиновски?:cool:
Од овј тим ја би ги задржаја само Стевановиќа, Стојана и Луку

Овуј сезону први шест екипе играв супер лигу, различан е систем од лани

Attachments

• Screenshot_2026-03-21-22-51-54-791_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2026-03-21-22-51-54-791_com.android.chrome-edit.jpg
    266,9 KB · Прегледи: 10
Последно уредено:
Од овј тим ја би ги задржаја само Стевановиќа, Стојана и Луку

Овуј сезону први шест екипе играв супер лигу, различан е систем од лани

Ма пада Маџари наредну сс Феникс, Кожув куде нас ќе га добиемо би требало сс 8+. Работнички исто у гости мора да падне катастофа су а против Тиквеш ќе биде ептен тешко мислу дека ќе изгубимо. После у топ 6 суперлигу ќе биде циркус ама мислу дека ќе бидемо топ 4

Боље да га распуштимо клуб до крај на сезону па од наредну да правимо озбиљан ростер и тим
Овој не се гледа више.

Рекреативци си правив екскурзие по МК

Ја кд викам не гледамо исту екипу ви зборите у топ6 ќе завршиле :D
Овој е едн од најлоши ростери никаква жеља за победу.

Добро е само што не отидемо под -17 сг смо пред њим.
Без Уроша се мора а без њега не се може изгледа.

Ja mislu deka za u super ligu ne ni trebav stranci, ako doguramo do tamo.Nema plata, nema igra, ok.Raspusti legioneri i pusti nasi deca neka se kaliv.Kako indiska serija smo, istu epizodu gledamo 15 godine: izduvani srbi dovedev, pred kraj na karieru, posto neli sramota e taj njijna plata da se podeli na nasi deca. Pa otisja Jovanovic u Strumicu da igra, pa nemalo gi bliznacinja u roster. E ne, ke sediv na klupu da gledav pedofili i drogirasi od Srbiju kude se vlecev po teren kako kucka posle mrkanje.Fuj bre.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom