- Член од
- 24 февруари 2015
- Мислења
- 82
- Поени од реакции
- 66
Стоана га фатимо у тесно, у немање, мислеше плату ќе му давав. Него у Плоштад пресс подкаст Бане убаво кажа, не можеш играчи да произведуеш и резултати да маваш. Ми ни тој, ни тој.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја би жртвуваја едну цело сезону само да опстану у лигу а да у меѓувреме работу на мој роостер осносно донеси деца добри заеби старци више и прави гу екипу.Стоана га фатимо у тесно, у немање, мислеше плату ќе му давав. Него у Плоштад пресс подкаст Бане убаво кажа, не можеш играчи да произведуеш и резултати да маваш. Ми ни тој, ни тој.
Маџари не може да га стигнемо ама мислу дека ке завршимо пред Кожув и у четврт финале ке играмо сс Тфт што и не е толко лошо.Маџари и Чаир размонтирани у нашу корист, Кожув изненади
Мислиш полуфинале сс ТФТ? Иначе да, ако се победи Тиквеш па ќе имамо големе шансе за топ 4. Па после полуфинале сс ТФТ којзнае, можда и у овој лудило на крај играмо и финале.. Ќе биде интересно.Много би ни значила победа у понеделник против Тиквеш, добро е што днска чаир га изеде од Феникс
Автоматски споено мислење:
Маџари не може да га стигнемо ама мислу дека ке завршимо пред Кожув и у четврт финале ке играмо сс Тфт што и не е толко лошо.
Мзт, Тфт, Пелистер, Маџари, Куманово, Кожув овој е моја прогноза за први шест екипе

Од овј тим ја би ги задржаја само Стевановиќа, Стојана и ЛукуСвака ви част на оптимизам што га имате како да не ги гледамо исти играчи![]()
Овој кд земеш да споредиш играчи што смо ги и имале пред десетина године и сга неби и земја . Има ги на Јутуб финалиња сс Мзт каква екипа е било тој прошетала би се у лигу сга.
Овдека освен Стевановиќ овија други не су спремни се озбиљну кошарку.
П.С. Куде е и што прави Марче Србиновски?![]()
Од овј тим ја би ги задржаја само Стевановиќа, Стојана и Луку
Овуј сезону први шест екипе играв супер лигу, различан е систем од лани
Боље кажано без центра не се можеДобро е само што не отидемо под -17 сг смо пред њим.
Без Уроша се мора а без њега не се може изгледа.