Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Во овие пакети кај што има Роаминг 10гб, колку има роаминг во земјите од Западен Балкан ? Ми кажаа 1.7 гб во еден салон, ама како да не беше сигурна :tapp::tapp:

Прашај во Телекабел на 02-15-008

Во овие пакети кај што има Роаминг 10гб, колку има роаминг во земјите од Западен Балкан ? Ми кажаа 1.7 гб во еден салон, ама како да не беше сигурна :tapp::tapp:
Koj ima Tk, mozi vo app,da vidi

Најдобро прашај на 02-15-008 или отвори го линк-от но за тој пакет нема роаминг
се јавив уште во петокот вработената беше изгубена во време и простор едвај се разбравме што барам како информација, ми зема податоци за "детална проверка" но ми се јавија дури по 5-6 часа со одговор на бр. му следува 1.7ГБ во роаминг во западен балкан
1000001930.jpg
истото и мене ми го кажаа но од оператор на тел. исто и јас го добив истото чуство дека ми кажува но не звучи убедливо и сигурно, сега ќе видиме што ќе биде кога ќе дојде сметката,

п.с затоа и пишав тука некој да не патувал и да знае со сигурност како е

се јавив уште во петокот вработената беше изгубена во време и простор едвај се разбравме што барам како информација, ми зема податоци за "детална проверка" но ми се јавија дури по 5-6 часа со одговор на бр. му следува 1.7ГБ во роаминг во западен балкан
Прегледај го приврзокот 472970

истото и мене ми го кажаа но од оператор на тел. исто и јас го добив истото чуство дека ми кажува но не звучи убедливо и сигурно, сега ќе видиме што ќе биде кога ќе дојде сметката,

п.с затоа и пишав тука некој да не патувал и да знае со сигурност како е
1,7gb, ajjj malku toa....a1 vo najniska pretplata ima +5gb

Па да 1.7 е катастрофа, никако да направат нешто како што треба. Од каде само ли им текнало 1.7 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom