Ќе си реплицирам сам, пошто овај момент ми е веќе некако гледан... Прво ќе почнам од то дека неможи никој да смени, колку тој сам, и да, за жал на Пелистер, Милан денес сам се смена. Имаш негатива од 1-0, имаш навивачка група против тебе и ти уште сам си пукаш в нога, го вадиш Мирко, океј нека влези офанзивен играч, нека влези Петковски или било кој, ама ќе го остам Мирко, па имаш над 5 фаули над него околу 16 метри, имаш чист црвен картон над него во 5та минута, што поред мене е чист црвен оти е последен играч. Булатовиќ најдобар стрелец, на клупа... океј ротација, океј се, ама ако е некој во форма, ако му оди добро, нема да не го играм прва. Томче не тренираше мислам 2 недели, имаше само 2 тренинзи со екипа, прва измена, за жал Томче изигра лошо, можеше да биди и најдобар ама ете лош беше, Петровиќ среден заден везен не е, тој е 10ка, позади шпиц тука, денес заден везен и заменет на полувреме, се ова е само пукање во нога, за жал на штета на Пелистер. За жал.
И ова е она шо го пишав, ако дојди до промена СПОРЕД МЕНЕ, не ни треба од страна, прво да видиме во нашиот двор, го имаме Мане, Ганчев, Маневски, Пашовски, треба некој шо од поблиску ги знај работите, атмосферата, играчите и најважно шо ќе напрај хемија, сплотеност и шо ќе му докажи дека клубот е над секој поединец. Пренатрупани се играчи, ги има 30, а треба 22-25. Ако 11 играат и 5 влегуваат, автоматски 15 се незадоволни, а можи и 19 да се незадоволни. Многу е деликатна ситуацијата, дека некој мисли дека со магично стапче ќе дојди некој и ќе смени се, се лажи. Прво незнам кој би се нафатил за 2 и пол месеци да работи во ваква ситуација ама ајде... Се надевам дека кој и да дојди полошо нема да е. Ако треба да бирам, познавајќи ги сите ситуации вакви до сега, познавајќи ја екипата моментално што е каква што е - Мане. Зошто? Ги гледа скоро сите утакмици, бил во клубот и кога бил со 4 играчи на 2ри август, и кога не се давало 4 месеци плата и секогаш докажал дека знај како. Горе долу ги знај сите играчи во нашата екипа ама и сите во лигата ШТО е огромен плус. Ги знај можностите на младинците. Ама то е само мое мислење, ќе покажат наредните два дена, до среда треба да се знај.