Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Предлог греење / ладење за трособен стан 73м², кои би биле најдобри опции? Мултисплит систем со инвертер клими со една надворешна единица и по една внатрешна единица во секоја соба. Или топлинска пумпа. (во станот допрва ќе се инсталираат цевки за подно греење)

Ако имаш буџет тогаш најдобро подно греење со топлинска пумпа за топлинска пумпа прашај во енергија 070-383-830 и клими мк 070-325-300

Imam vaucer pa neznam koja da ja odberam....
Za so vaucer , od site modeli sto gi ima na listata, bez dvoumenje najdobar model e na Gree, Charmo Arctic , Fairy Premium , Tosot Muse LCLH Pro . Daleku nad site drugi modeli , ne se sporeduva so ovie na Gree /Tosot.
Kogo i da prasas ke ti go kaze istoto, site drugi se min dve klasi podolu.
Автоматски споено мислење:

Sekoja cest na Gree za ovaa podrska za vaucerite, lugeto da mozat da dobijat seriozen model za dzabe.
Автоматски споено мислење:

Одлична е Vivax Aeni slobodno zemi ja
Ne mi e jasno kako mozes samo da ja sporedis Aeni so Gree Charmo Arctic ,Gree Fairy i Tosot Muse LCLH Pro, nebo i zemja razlika.

Dobra klima li e vivax aeni sakam da zemam ....

Iskreno , katastrofa
што и да решиш да земеш твое е, но она што мораш да го земеш во предвид при одлуката е дека ликов кој ти одговорил е дел од таборот на грии и има личен интерес со советот кој ти го дава!

Последно уредено:
што и да решиш да земеш твое е, но она што мораш да го земеш во предвид при одлуката е дека ликов кој ти одговорил е дел од таборот на грии и има личен интерес со советот кој ти го дава!
Kako golem mislitel i strucnjak daj tvoj predlog koja e najdobra klima od tie sto se za vaucer.

Kako golem mislitel i strucnjak daj tvoj predlog koja e najdobra klima od tie sto se za vaucer.
за свои пари секој ќе си одбере што сака или му треба, нема што: јас, ти или некој друг да му соли памет,
настрана што предолго време ги наведувате луѓето на купување производи од кои вие имате лична корист без притоа да го потенцирате тоа.
п.с ако предлозите доаѓаат од официјалниот профил на грии нема лутење секој ќе биде свесен за тоа дека прелог, совет, мислење дава продавачот и одлуката ќе биде донесена свесно,
вака е класично наведување затоа што може да си помисли дека добива совет од реален корисник а не продавач сокриен за псевдоним на форум.

за свои пари секој ќе си одбере што сака или му треба, нема што: јас, ти или некој друг да му соли памет,
настрана што предолго време ги наведувате луѓето на купување производи од кои вие имате лична корист без притоа да го потенцирате тоа.
п.с ако предлозите доаѓаат од официјалниот профил на грии нема лутење секој ќе биде свесен за тоа дека прелог, совет, мислење дава продавачот и одлуката ќе биде донесена свесно,
вака е класично наведување затоа што може да си помисли дека добива совет од реален корисник а не продавач сокриен за псевдоним на форум.
Nemoras da solis pamet, mnogu e ednostavno prasanjeto, potrudi se malce da im olesnis na lugeto sto trebat da izberat ured od ponudenite, nisto poveke.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom