- Член од
- 24 февруари 2026
- Мислења
- 103
- Поени од реакции
- 59
Testiraj al nemoj da ju spominjes.Ako treba testirati koju listu od tih, ja se dobrovoljno javljam!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Testiraj al nemoj da ju spominjes.Ako treba testirati koju listu od tih, ja se dobrovoljno javljam!![]()
МTV музичките веќе не постојат.За колку евра/долари може да се купи иптв листа? Слабо гледам тв, а највеќе ми треба поради Еуроспорт, Арените и чат-пат МТВ музичките канали, Хистори и Дискавери. Знам има и некои иптв листи со серии и филмови, ама доволни ми се да ги има оние канали.
Svako ima svoje misljenjeJa koliko znam samo jedan tip gleda zvrk hahaaa.Bemu misa koji pisa.
Meni nije bas nesto vao.
To da ne gledam iptv taj ilegalni ne gledam tu si u pravu.Hebiga ne kuzimo se svi u tu tematiku iptv.Al da znam ko si ispod tog nicka znam.Svako ima svoje misljenje
a ti i ne gledas svakako nista pa tvoje misljenje ne uzimam ozbiljno
Imam nalog od hbo max koji mi rade godinama kao ja da sam ga platioA sta hoces rec da dva brata ne azuriraju videoteku.Uvijek med prvima stave film.
Server im izvrstan.
Art je solidan i sta se vod tice i sta se tice filmskih kanala.
Dobra zabava ima i mali art u sebi,210 filmskih kanala.Solidan vod nadu se svi novi filmovi.
Sva tri servera sta si spomenuo nikad ne stucaju.
Meni se dobra zabava cini da je jaca sad nego prije 4 godine.
Al definitivno dva brata je najbolja lista od ta tri spomenuta.
A o multivitaminima necemo javno previse je tu onih koji cekaju da trce sefu.
kad tamu izaći epizoda od neka serija koju pratim ima servere koji toa odma azuriraju a nisu te sta ti spomenujes...te filmski kanale max, evelin, drn drn... ja ne znam ko gleda, ako hoces da pogledas neki film ili serija ides u videoteku potrazis i gledas kad hoces.
Evo vidi ovaj dali brzo azurira videoteku ?Zanimljivo svi kradu od arta ko i zvrk i ovaj isto
Super gold western a od arta mix western
Разни цени ќе најдеш од некои 20-30$ годишно до 10-15$ месечноЗа колку евра/долари може да се купи иптв листа? Слабо гледам тв, а највеќе ми треба поради Еуроспорт, Арените и чат-пат МТВ музичките канали, Хистори и Дискавери. Знам има и некои иптв листи со серии и филмови, ама доволни ми се да ги има оние канали.
Licno me ne znas a sto se nickova tice to je samo nick i nista drugoTo da ne gledam iptv taj ilegalni ne gledam tu si u pravu.Hebiga ne kuzimo se svi u tu tematiku iptv.Al da znam ko si ispod tog nicka znam.
a koji ti je to portal na sliciZanimljivo svi kradu od arta ko i zvrk i ovaj isto
Super gold western a od arta mix western
a koji to portal ne azurira brzo videoteku?Evo vidi ovaj dali brzo azurira videoteku ?
Veze nema.
Pisao sam konkretno za taj sta je na slici i panelrazarac. kad bude opet online ima da napise kako se zoveLicno me ne znas a sto se nickova tice to je samo nick i nista drugo
Автоматски споено мислење:
a koji ti je to portal na slici
Автоматски споено мислење:
a koji to portal ne azurira brzo videoteku?
napisao si ovaj a to moze da podrazumijeva sve portale

Разни цени ќе најдеш од некои 20-30$ годишно до 10-15$ месечно
Нормално и различен квалитет на истите.
А од друга страна ако прашаш тука на темава има неколку членови кои секогаш излегувале во пресрет и праќале листа (колку ќе трае никој не знае)