Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Moze jedna lista od mediaking . fi portala? Moze i neka slicna ovoj....

Последно уредено:
За колку евра/долари може да се купи иптв листа? Слабо гледам тв, а највеќе ми треба поради Еуроспорт, Арените и чат-пат МТВ музичките канали, Хистори и Дискавери. Знам има и некои иптв листи со серии и филмови, ама доволни ми се да ги има оние канали.

За колку евра/долари може да се купи иптв листа? Слабо гледам тв, а највеќе ми треба поради Еуроспорт, Арените и чат-пат МТВ музичките канали, Хистори и Дискавери. Знам има и некои иптв листи со серии и филмови, ама доволни ми се да ги има оние канали.
МTV музичките веќе не постојат.

A sta hoces rec da dva brata ne azuriraju videoteku.Uvijek med prvima stave film.
Server im izvrstan.
Art je solidan i sta se vod tice i sta se tice filmskih kanala.
Dobra zabava ima i mali art u sebi,210 filmskih kanala.Solidan vod nadu se svi novi filmovi.
Sva tri servera sta si spomenuo nikad ne stucaju.
Meni se dobra zabava cini da je jaca sad nego prije 4 godine.
Al definitivno dva brata je najbolja lista od ta tri spomenuta.
A o multivitaminima necemo javno previse je tu onih koji cekaju da trce sefu.
Imam nalog od hbo max koji mi rade godinama kao ja da sam ga platio :D kad tamu izaći epizoda od neka serija koju pratim ima servere koji toa odma azuriraju a nisu te sta ti spomenujes...te filmski kanale max, evelin, drn drn... ja ne znam ko gleda, ako hoces da pogledas neki film ili serija ides u videoteku potrazis i gledas kad hoces.:D

Zanimljivo svi kradu od arta ko i zvrk i ovaj isto
Super gold western a od arta mix western

Attachments

• 20260318_081936.jpg
    20260318_081936.jpg
    1,7 MB · Прегледи: 99
Разни цени ќе најдеш од некои 20-30$ годишно до 10-15$ месечно
Нормално и различен квалитет на истите.
А од друга страна ако прашаш тука на темава има неколку членови кои секогаш излегувале во пресрет и праќале листа (колку ќе трае никој не знае)

To da ne gledam iptv taj ilegalni ne gledam tu si u pravu.Hebiga ne kuzimo se svi u tu tematiku iptv.Al da znam ko si ispod tog nicka znam.
Licno me ne znas a sto se nickova tice to je samo nick i nista drugo
Автоматски споено мислење:

Zanimljivo svi kradu od arta ko i zvrk i ovaj isto
Super gold western a od arta mix western
a koji ti je to portal na slici

Evo vidi ovaj dali brzo azurira videoteku ?
Veze nema.
a koji to portal ne azurira brzo videoteku?
napisao si ovaj a to moze da podrazumijeva sve portale

Последно уредено:
Licno me ne znas a sto se nickova tice to je samo nick i nista drugo

a koji ti je to portal na slici

a koji to portal ne azurira brzo videoteku?
napisao si ovaj a to moze da podrazumijeva sve portale
Pisao sam konkretno za taj sta je na slici i panelrazarac. kad bude opet online ima da napise kako se zove :D

Разни цени ќе најдеш од некои 20-30$ годишно до 10-15$ месечно
Нормално и различен квалитет на истите.
А од друга страна ако прашаш тука на темава има неколку членови кои секогаш излегувале во пресрет и праќале листа (колку ќе трае никој не знае)

Најдов на али за 40 долари пред неколку годину и беше коректен Кинезот, ама не можам да му го најдам контактот...

Back
На врв Bottom