Кувар-курварКувар-пекар како сакате нека стои пишаното па ќе прајме муабет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кувар-курварКувар-пекар како сакате нека стои пишаното па ќе прајме муабет.
Абе Охрид е станица за ракометари пред пензија или преплатени просечни странци.
и Алкалоид да не ослободат од добар дел од прекубројниот скапо платен и непослушен играчки кадар.

))Мислам дека не е битен буџетот, скаутингот е проблем, ако наместо јак среден бек и уште 2-3 бекови,Моето инфо е дека буџетот ќе биди скоро дупло од оваа година.
ironija kaj brakata na temata ovde neСаботата преку сплет на околности, односно преку работа, една девојка запознав, спомна мажот и играл за пелистер 2 ка, французинка беше и ја прашав на два пати како се вика тој рече некое име на Б .. ? Не ја разбрав убо баш.. Него ме чудит... двојката не е за млади играчи ?.. од каде французин не знаев дека толку голем буџет имате и во двојката да плаќате странци...))
А шо те боли куро тебе кој игра во двојката?Саботата преку сплет на околности, односно преку работа, една девојка запознав, спомна мажот и играл за пелистер 2 ка, французинка беше и ја прашав на два пати како се вика тој рече некое име на Б .. ? Не ја разбрав убо баш.. Него ме чудит... двојката не е за млади играчи ?.. од каде французин не знаев дека толку голем буџет имате и во двојката да плаќате странци...))
Фитиљо не го спомна нигде, не вервам дека сакаме да заминиКамо среќа Славе EL GRANDE DIRECTOREи Алкалоид да не ослободат од добар дел од прекубројниот скапо платен и непослушен играчки кадар.
То ќе биди кец на десетка во оваа ситуација и добра најава за иднината на клубот.
Таман за во екипа ко Охрид е то однесување кон играта, тимот и публиката на добар дел од тие звезди, ведети, и самопрогласени мајстори на ракометната игра.
Со Ројевиќ и Бабачот топ ќе му биди, тие сакат ИГРАЧИ ШО НЕ ЕБАТ ЖИВА СИЛА НА КЛУПАТА.
Таман со Борозан таму во пакет, ќе бидат bad boys crew.
Со Киро во Алкалоид ќе му биди претешко, то ќе биди страшен судир на големи ега и нема да заврши добро таа епизода по играчите, нешто слично ко со Серафимов ќе биди.
Јас да сум сега управа, според досега прикажаното во, околу и надвор од терен во оваа лузерска сезона, од 20 играчи шо ги има на лагер во прва екипа, ќе ги остам само Близнаците, Самоил Цветан, Видомски, Ник, Граховац, Хакбарт, Брестовац и Жаре, кој е благодарен играч, мирен, никогаш не се карал и не праел ексцеси на терен и со тренери, ама да сме реални, чоеко веќе го стигнаа годините, помина времето на еднонасочните пикери, ќе мора ако сака клубот да оди напред да му дава шанса појќе на Граховац, а посебно на Самоил, а Жаре ако остани да има помала минутажа, со некоја посебна улога на ментор на младите на терен, има шо да научат од него.
Никучо со тој физикус шо го има, комотно можи и до 45 години да брани на ова ниво, ако сака да остани и понатаму овде треба да се задржи.
Хаџиќ и Мирче се големи таленти, ама премногу драгоцено време изгубија децата чекајќи ја својата шанса, Хаџиќ веќе втора сезона ја ситни во прв тим, нема мрднато нигде, Мирче бетер, а во модерниот ракомет секоја изгубена секунда е драгоцена, најдобро е овие деца со време да си го фатат патот, зошто тешко дека и наредна сезона ќе се докопат до некоја минутажа на појаки мечеви.
Нинџата е појќе од солиден голман, ама та преголема склоност кон повреди е то шо не чини кај него и не можиш сериозно да се ослониш на него да ти ја носи екипата ко ќе не му оди на тимот.
Треба за наредна сезона некој екстра јак голман, шо ќе има стандарден процент на одбрани, да можиш да се вадиш на голман кога не оди во напад.
Голманот и средниот бек се основата на една екипа, ако немаш на овие позиции јаки играчи тешко ќе се носиш со било која нормална екипа.
Ја гледав на раат снимката преѓе, па во второ полувреме дали 1 ( една ) топка фатија нашите голмани, стол да клаеја на линија ќе одбранеше појќе топки.
Како можи бе само на Пелистер да му земат играчи? Кој се бе 'алкалоид' и 'охрид'? Видовме Костески го зедоја, па се скапа играње. охрид со она перење пари долго нема да трај, а кој и да речи дека е обратно или го лажат или сам се лажи.Само за то и ги бива да пишат по фејсбуци и да се сликат. Нека му го земи сега Алкалоид Фитилот и Охрид уште неколку македонци, ќе му текни на кај август дека една постава не ќе можат да состават, па ќе донесат разноразни Валидовци, Кајовци, Нилсени, Суси, Муси и компанија.
Не сваќаш дека ни Охрид ни Алкалоид не можи да земи играч освен ако ПЕЛИСТЕР не одлучил да се ослободи од негоСамо за то и ги бива да пишат по фејсбуци и да се сликат. Нека му го земи сега Алкалоид Фитилот и Охрид уште неколку македонци, ќе му текни на кај август дека една постава не ќе можат да состават, па ќе донесат разноразни Валидовци, Кајовци, Нилсени, Суси, Муси и компанија.
Има секакви ликови таму точно ама и по 5 сезони играчите ја гледат публиката и наместо да се фокусират да играт и да си ја гледат работата за која се дебело платени тие се расправат и се фокусират на публиката. На промашен шут, пенал или глупа грешка во афект се дешава и јас да се изнервирам и да се развикам и тогаш ако ме види некој од играчите треба да се лути?Се претставуват најголеми “Чкембари” групата дава поддршка после изгубена титула, поединци од јужна трибина( не дружината) со сезонски карти
100% си во право, друг мие муабетот мене, неклавам тука ни играчи ни никој, зборам општо како можи да си дозволиме така, иначе се согласувам 100% сотебе дека мора да фокусирани.Има секакви ликови таму точно ама и по 5 сезони играчите ја гледат публиката и наместо да се фокусират да играт и да си ја гледат работата за која се дебело платени тие се расправат и се фокусират на публиката. На промашен шут, пенал или глупа грешка во афект се дешава и јас да се изнервирам и да се развикам и тогаш ако ме види некој од играчите треба да се лути?
А управата ако чита тука има 3-4 ликој во јужната на кој шо треба да му се одземи трајно сезонската и да не стапнат таму поќе, играме лига шампиони одма се кара по судиите уште недојдени и прат тензија, се молат да ги снимела камерата.
Публиката брзо заборава и ќе се смири ако види дека играчите дават 1000% од себе и се крајно професионални ( шо сега не е ни 1% случајот вака).