- Член од
- 25 август 2023
- Мислења
- 560
- Поени од реакции
- 979
Nisto nasilno , a od sto tocno ne znam ne bese dobar dolg periodKako so se desilo imas nekoe info?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nisto nasilno , a od sto tocno ne znam ne bese dobar dolg periodKako so se desilo imas nekoe info?
Верувам дека Тошко Панчевски нит‘ слушнал нит‘ видел вакви ликови од ВМР...
И само поради ова направи профил

Налет. Од октомври до сеа сигурно барем 20 пати ме тресат, доста често у сред бел ден и на прометни места. Се дешава дури да сум со другар/и, на нив само лична карта, мене тресење од глава до пети, со вадење патики со се. Нит ми нашле некад нешто нит ќе ми најдат.Прегледај го приврзокот 472396
Тресе Панче.
Прееска во 19:30 еден на сред Рузвелтова го тресеа ко најголем кримос да е..

Панчо тренира строгоќа на погрешно место...како и обично.Прегледај го приврзокот 472396
Тресе Панче.
Прееска во 19:30 еден на сред Рузвелтова го тресеа ко најголем кримос да е..
Да тресеа кај шо смее, немаше да ,,снема” тони и тони трева.Панчо тренира строгоќа на погрешно место...како и обично.
Да беше поинаку, „нашата земјата„ ќе беше мирно место за живеење.
А што се однесува до „структурата„ од вработените во полицијата, во цитираниот допис многу нешта се кажани...и точни.
Ех немој така...а „травата„ штотуку стана „извозен производ од домашно потекло„, кој е баран на „меѓународниот пазар„ за „лековита трава„ и од кој (производ) самите производители заработуваат дебело...Да тресеа кај шо смее, немаше да ,,снема” тони и тони трева.