Гуми (пневматици)

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
може некој да ми предложи некоја средна класа гуми кои нема да лизгаат како овие гомнава сава што ги возам сега, една сезона возени а на сув асфалт лизгаат како на мраз, сум возел кинески гуми кои биле подобри од овие.

може некој да ми предложи некоја средна класа гуми кои нема да лизгаат како овие гомнава сава што ги возам сега, една сезона возени а на сув асфалт лизгаат како на мраз, сум возел кинески гуми кои биле подобри од овие.
BF Goodrich

која сава ја имаш? јас шест година возам сава интенса хп2 комплетно задоволен

Летна гума е промашај според мене за погонски точкови. Јас ја терам на зимски цела година Сава HP2 и сум презадоволен. Поготово на дожд перформансот е гром. Со летните си рингишпил. Летни имам на задните само Сава Интенса.

е сега јас најчесто возам спрема условите на патот ако има многу вода намалувам на брзина затоа што мислам (не тврдам) дека и со премиум гума и голема брзина аквапланинг не ти бега

која сава ја имаш? јас шест година возам сава интенса хп2 комплетно задоволен
и јас тие ги имам и не сум возел по крш гума такво лигање и со мала брзина 30 40 на час да стискаш кочница лизга ненормално мислиш на мраз возиш а не на 20 степени, а ескимото за зима се топ

I jas vozam sava eskimo hp2 mnogu zadovolen od istata dali ja vozel 50 ili 150 gumata e super.

Na drugata kola imam sava perfecta letni isto taka ekstra guma dali vozel 50 ili 120.

Koga bi kupival letni gumi za drugata kola sava perfecta e izbor br.1
Автоматски споено мислење:

Kupi si Riken, isto dobra guma. Vozena zadovolen i toj brend.

е сега јас најчесто возам спрема условите на патот ако има многу вода намалувам на брзина затоа што мислам (не тврдам) дека и со премиум гума и голема брзина аквапланинг не ти бега
Za aqua planing jas so Goodyear EffGrip (prethodni gumi) letni nikogas ne sum imal takov problem.Za niv ti garantiram. E sega imam Mishelin P5 pa ke vidime....

Матадор зимски возам веќе 3та сезона, искрено крепат поќе малтретирање него Hankook Ventus Prime 4 кои ги возам летен период. Следен сет летни гуми земам Матадор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom