Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
umetna inteligenca odgovara na sva pitanja ako nekog još interesuje pitanje ovo je odgovor na ovo pitanje od edlvis sabana

Strežnik http://milka67.site:80 je deloval kot IPTV ponudnik, ki je prek M3U seznamov omogočal dostop do mednarodnih televizijskih programov, vključno z vsebinami iz Bolgarije, Izraela in Indije. Ponudba je pogosto vključevala radijske postaje, vsebine za odrasle ter priljubljene športne in filmske kanale.

Ima li možda netko kakvu cs liniju viška? Izvadio engma2 reviver iz ormara i sad ne radi nijedna. Što uopće još radi? Nijemci, Česi, Slovaci, MAXtv?

Ima li možda netko kakvu cs liniju viška? Izvadio engma2 reviver iz ormara i sad ne radi nijedna. Što uopće još radi? Nijemci, Česi, Slovaci, MAXtv?
Ja sam nedugo slikao ovdje da radi doslovce sve.Moje posljednje slike i skinuo motore i antene sa kuce i poslao postom prijatelju.
Mi imamo jednog velikog mozda i najaceg decka u grupi koji je tata mata za cardsaring
Vidim i sta pricamo da radi sve al malo na drugaciji nacin.Malo prouci o kineskim resiverima da ti natuknem.
Ja sam zatvorio knjigu sta se tice cardsaringa zauvijek.

Evo paketa

POLSAT FULL HD
CYFRA+ FULL HD
POLSAT FULL HD 1861
NPOLANDA FULL HD
TIVUSAT 183E FULL
SKY DE 098D FULL HD
SRG SUISS FULL HD
TV CABO FULL HD
MEO TV FULL HD
SKY UK FULL
UPC DIRECT - 1815
ORF FULL HD 0D98
REDLIGHT FULL HD
TIVUSAT 183D
HD+ GERMANY
C+ NL 0100
TV VLAANDEREEN FULL
VIVACOM 13E 09BD
MAX TV FULL HD
HRT TV
ART 7W
LOVE NATURE 4K
TNTSAT TV
TELECOM 092F
C+ NORDIC TV
SKYLINK TV 0D96
DIGI TV
UPC TV 0D97
DSMART 092B
TOTAL TV 091F
CONTO TV
KABELKIOSK TV
SKY LINK 0624
PINK TV
DA TV 090D
BULSATCOM 4AEE
FOCUSE 0B02
DIGI ALB 16E
KABEL DE 098E
SKY HD+ 1843
NC+ 4K 1884
ANTIKSAT 16E
SATBG 0B01
HAYAT TV
ZIGGO TV - 0604

To mi je i previše. :D
Sky de, Poljaci, maxtv i Česi i Slovaci dovoljni...
Meni su za iptv tcom za max tv poslali greskom 5 uredaja i sad smo spojili na 4 svaki klinac ima u sobi a placamo za 2.
Znaci 4 uredaja plus 2 za van za android ludnica vec nekoliko godina tako i jos jedan u rezervi.I niko ne reagira.
Vec me cimaju da prodam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom