PPAu bre kakve privilegije neko ima ovaj nas drug Elvis Saban cudopa nemamo ni mi info za taj portal,znam da je bio pomalo na udaru al koji je sada?...da bude i kod mene barem neki pp..naziv url-a obecava.
...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
PPAu bre kakve privilegije neko ima ovaj nas drug Elvis Saban cudopa nemamo ni mi info za taj portal,znam da je bio pomalo na udaru al koji je sada?...da bude i kod mene barem neki pp..naziv url-a obecava.
...

txn neka bude sve po propisu nema tu ovo ono

Da nisi ti onaj Lemin drugPozdrav, ima nekoj Exyu lista so exyu tv serii ?
Ja sam nedugo slikao ovdje da radi doslovce sve.Moje posljednje slike i skinuo motore i antene sa kuce i poslao postom prijatelju.Ima li možda netko kakvu cs liniju viška? Izvadio engma2 reviver iz ormara i sad ne radi nijedna. Što uopće još radi? Nijemci, Česi, Slovaci, MAXtv?
Hahaaaa dobar ti taj ima max tvZnam za kineske prijemnike i Mars, Jupiter, Merkur servere.
Ja sam više stara škola..
Meni su za iptv tcom za max tv poslali greskom 5 uredaja i sad smo spojili na 4 svaki klinac ima u sobi a placamo za 2.To mi je i previše.
Sky de, Poljaci, maxtv i Česi i Slovaci dovoljni...