UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Vecer ocekuvam PSG da ne se izblamira i lesno da go tepa Chelsea, na nivna strana e pritisokot, Chelsea im e lesen plen sega, mi se padna da gi gledam nekolku pati otkako ovoj nov neispilen trener gi prezeme i igraat mnogu direktno i otvoreno za razlika od pred toa sto sum gi gledal taka da veruvam deka PSG ke im najde dupki i ke gi izbushat.
City i Real, iskreno gajle mi e, zdosadnoe mi e vekje.
Iskreno do 80ta minuta dobro se drzea i prognozava mi beshe blamaza ama na kraj rezultati pak ispadnav vo pravo.
Strasni neinteligentni igraci imaat Chelsea nasobrano, ne biva nisto od ovaa druzhina.

Комплексашу лит и блед, имаш ли нешто друго во устата освен од Артета и Арсенал?
ај бе :pusigo: више...
Карактерно стануваш како твојот шеф. Ништо паметно немаш да кажеш и цело време пробуваш да омаловажуваш. Не си интересен.

Можеби Ман Јунајтед конечно се врати на врвот на табелата не поради тоа што го подигна нивото туку пошто сите други тимови се спуштија на неговото ниво :D

А вие па шо си помисливте, финале дека ќе истурка Бодо ?
Се опуштија денес мислејќи дека е решен двомечот и налетаа на торнадо, умо му го зедоа Спортинг во 90 минути, нека се среќни и продолженија шо изборија.
Секоја чест за сработеното оваа сезона ама искуството си го напрај своето, потонаа како жетон

Ми се допаѓа новиот стилски и естетски моден стил на Гвардиола.

Што се случи на Сити Реал бе како црвениот
Да им eбам мајката на овие џабе толку арени

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom