- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.925
- Поени од реакции
- 612
Комплексашу лит и блед, имаш ли нешто друго во устата освен од Артета и Арсенал?Vidi gi sirotive t.e vidi go Arteta... kopac neviden. Dajte mu otkaz zemite si go Enrike gospod da ve vidi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Комплексашу лит и блед, имаш ли нешто друго во устата освен од Артета и Арсенал?Vidi gi sirotive t.e vidi go Arteta... kopac neviden. Dajte mu otkaz zemite si go Enrike gospod da ve vidi.
Не се слаби, вие отмените и елитните ги потценивте, кој се тие лесно ќе ги поминиме со мкихтитиранај и аречби, ви го пернаа на крајп.Бодо слабите според @Stefan-kobe![]()
Iskreno do 80ta minuta dobro se drzea i prognozava mi beshe blamaza ama na kraj rezultati pak ispadnav vo pravo.Vecer ocekuvam PSG da ne se izblamira i lesno da go tepa Chelsea, na nivna strana e pritisokot, Chelsea im e lesen plen sega, mi se padna da gi gledam nekolku pati otkako ovoj nov neispilen trener gi prezeme i igraat mnogu direktno i otvoreno za razlika od pred toa sto sum gi gledal taka da veruvam deka PSG ke im najde dupki i ke gi izbushat.
City i Real, iskreno gajle mi e, zdosadnoe mi e vekje.
ај беКомплексашу лит и блед, имаш ли нешто друго во устата освен од Артета и Арсенал?
више...

Баерн - Атлетико финалеЏабе се расправате, Баерн ќе бидат шампиони оваа сезона.![]()